Scudo Sports

IGPSPORT IGS50E GPS'li Bluetooth'lu Bisiklet Bilgisayarı

Demek ki sadece bende değilmiş. Manuel tanımlarım çok basit ama şöyle bir şey oldu:

-----
Turdan döndüm. APP'i açtım ama baktım ki cihaz yok.
OK dedim. Manuel tanımlamak için sağ butona uzun basılı tuttum pair yazdı, sonra sol butona bastım. Kapandı açıldı ve manuel tanımlama yapıldı.
Bu seferde cihaz kapanıp açılınca tur bilgileri gidiyor ve turumu app'e aktarmıyor.
-----

Bende akış yukarıdaki gibi oldu 2 seferdir. Sizce nerede hata yapıyorum?
Ben butona felan basmiyorum. App'de igs50e'yi aratiyorum o sekilde tekrar bagliyorum. Her seferinde tekrar aratip bagliyorum.

• Beğen
Tepkiler: erincu
Scudo
Uygulamayı açın, igs50e yazan aletin fotosunun olduğu yere tıklayın yeni bir sayfa açılacak, oradan manuel connect the device deyin hemen bağlantıyı kuracak. Aynı sayfada data management var oraya da tiklarsaniz yaptığınız aktiviteleri göreceksiniz ve onları isterseniz manuel de oradan stravaya aktarabilirsiniz. Cihazın herhangi bir tuşuna basmaniza gerek yok

• Beğen
Uygulamayı açın, igs50e yazan aletin fotosunun olduğu yere tıklayın yeni bir sayfa açılacak, oradan manuel connect the device deyin hemen bağlantıyı kuracak. Aynı sayfada data management var oraya da tiklarsaniz yaptığınız aktiviteleri göreceksiniz ve onları isterseniz manuel de oradan stravaya aktarabilirsiniz. Cihazın herhangi bir tuşuna basmaniza gerek yok

Bende bağlantı kopunca cihazın resmi de gidiyor 1. resimdeki gibi. Manuel bir seçenek yok/bulamadım. Yeniden eşlemek istediğimde de hata verip illa ki pair yapmamı istiyor (2. resim). Firmaya mail attım bakalım bir çözüm önerisi gelecek mi.

Screen Shot 2021-12-22 at 19.54.20.png
Screen Shot 2021-12-22 at 19.54.30.png

Pardon ben yanlış anlamışım, bende bu tarz bir sorun olmuyor. Cihazın resmi uygulamayı ne zaman açsam var, cihaz kapalıyken de var. Umarım hemen hallolur.

Enteresan bir sorunmuş.. ben bir defa tanıtmıştım , sonrasında her açtığımda kendi bağlanıp otomatikman atıyor..

İki şey aklıma geliyor; birincisi son firmware yüklü mü ? İkincisi , android tabanlı app de sorun olabilir mi? Misal ben ios app 'ini kullanıyorum.

Sürüşüm bitince cihazın power tuşuna basılı tutup kapatıyorum ve eve çıkıyorum. Sonra stravaya atmak istediğimde , önce cihazı açıp , ekranın gelmesini bekliyorum. 5-10sn sonra da app 'i telefondan açıyorum bağlantıyı yapıyor bu şekilde.. app açtıktan sonra cihazı açınca görmüyor.

• Beğen
Enteresan bir sorunmuş.. ben bir defa tanıtmıştım , sonrasında her açtığımda kendi bağlanıp otomatikman atıyor..

İki şey aklıma geliyor; birincisi son firmware yüklü mü ? İkincisi , android tabanlı app de sorun olabilir mi? Misal ben ios app 'ini kullanıyorum.

Sürüşüm bitince cihazın power tuşuna basılı tutup kapatıyorum ve eve çıkıyorum. Sonra stravaya atmak istediğimde , önce cihazı açıp , ekranın gelmesini bekliyorum. 5-10sn sonra da app 'i telefondan açıyorum bağlantıyı yapıyor bu şekilde.. app açtıktan sonra cihazı açınca görmüyor.

Son firmware nasil yukleyebiliriz

Evet son sürüm yüklü. Az önce de kontrol ettim. Ben de IOS app kullanıyorum. Acaba bir de androidde mi denesem diyordum ben de: ) Ancak cihazım 50E değil, 50S orada mı bir farklılık var diye de düşündüm ama sanmıyorum.

Bu arada bu akşam ufak bir tura çıktım. Çıkmadan önce app i açıp eşleştirdim telefonla. App'i de kapamadım direkt tuş kilidi yaptım ve formama koydum telefonu. Eve döndüğümde bağlantı kopmamıştı, hemen orta tuşa 2 saniye batılı tuttum ve uygulamaya da strava'ya da kayıt atabildim sonunda: )

Yani tura çıkmadan mutlaka bağlantıyı kontrol etmem gerekecek sanırım.
Son firmware nasil yukleyebiliriz

Ben bu menüden güncelledim

IMG_9225.jpg

• Beğen
Tepkiler: TatanQa_tr
Selamlar,

IGS50E 'nin arka tarafında bulunan ve bisiklet üzerindeki aparata sabitlenmesini sağlayan plastikler kırılmıştı benim hatam yüzünden . Nasıl tamir ederim derken , bir çözüm getirebildim.. Vlogsuz çıkmam abi. :kahve:

Selamlar,

IGS50E 'nin arka tarafında bulunan ve bisiklet üzerindeki aparata sabitlenmesini sağlayan plastikler kırılmıştı benim hatam yüzünden . Nasıl tamir ederim derken , bir çözüm getirebildim.. Vlogsuz çıkmam abi. :kahve:

@seko35.50 işe yarayabilir belki?

• Muhteşem
Tepkiler: seko35.50
Arkadaşlar slm,
GPS li bir cihaz alacağım igpsport a karar verdim sayılır ama bu 50s ile 50e arasında ne fark var? S daha yeni sürüm mu bilen var mi? Ayrıca aynı bandda tavsiye edebileceğiniz başka cihaz var mı

Arkadaşlar slm,
GPS li bir cihaz alacağım igpsport a karar verdim sayılır ama bu 50s ile 50e arasında ne fark var? S daha yeni sürüm mu bilen var mi? Ayrıca aynı bandda tavsiye edebileceğiniz başka cihaz var mı

Coospo BC200 e bir bakın derim.

Arkadaşlar slm,
GPS li bir cihaz alacağım igpsport a karar verdim sayılır ama bu 50s ile 50e arasında ne fark var? S daha yeni sürüm mu bilen var mi?...

50 sadece Çince
50E sadece İngilizce
((link))
50S daha iyi bağlantı seçenekleri sunan, yazılımsal özellikleri epey geliştirilmiş yeni model.

Resmi sitede sadece 50S listeleniyor: (link)

Aslında araştırma işi çok öncesine dayansa da 1-2 haftadır ciddi olarak araştırıyordum en sonunda geçen hafta igs50s siparişini geçtim. Malum bir şeyi aldığımızda ülkemizde ikinci el değeri düşeceği yerde artıyor. Öte taraftan 1 Mayıs 2022 ile yürürlüğe girecek olan gümrük kanunu da söz konusu olunca aldım. Aslında biraz geç bile kaldım, ucu ucuna ya nisan sonu yada 3-5 mayıs arası gelecek gibi görünüyor. Önceki hafta içinde aliexpressten başka bir siparişi veren arkadaşımın ürünleri evine 10. Günde geldi.

(link) ben siparişi verdiğimde indirim vardı komple seti 1200e geldi şuan aynı set 1551 olmuş.

Forumda ve internette xoss, coospo bc200 ve cycplus m1/m2 gibi alternatif olsa da en çok tercih edilen marka olarak igs olması forumda kullanmış kişilerden aldığım yorumlarında etkisi ile tercihim oldu.
Şöyle sete bakınca çok daha uyguna geldiğini düşünüyorum.
(link)
(link)

amazon tr üzerinden 50s aldım. 690 TL ye geliyor vergi kargo dahil sanırım en uygunu bu. Ayrıca daha önceki alışverişlerimde THY ile anlaşmalı wwe diye bir kargo ile 1 hafta içinde getirmişlerdi. Link bırakamıyorum amazon ürün kodu B09FT1VY69.

amazon tr üzerinden 50s aldım. 690 TL ye geliyor vergi kargo dahil sanırım en uygunu bu. Ayrıca daha önceki alışverişlerimde THY ile anlaşmalı wwe diye bir kargo ile 1 hafta içinde getirmişlerdi. Link bırakamıyorum amazon ürün kodu B09FT1VY69.
Gümrük işemleri nasıl oldu? Hangi kargo firması getirdi? Satış sayfasında yazandan başka bir ücret ödemediniz mi?

Gümrük işemleri nasıl oldu? Hangi kargo firması getirdi? Satış sayfasında yazandan başka bir ücret ödemediniz mi?
hiçbirşey yapmıyorsunuz onlar hallediyor TR de aras kargo getiriyor. Çinden weworldexpress diye bir firma getiriyor aslında THY kargo uçaklarıymış onlar öyle okumuştum. Extra hiç ücret çıkmaz amazonda.

• Beğen
Tepkiler: makaram
@Mbgok (link) vermiş olduğunuz ürün linki @makaram
Hayırlı olsun ürün. Amazon kargolama konusunda bence farkını konuşturuyor. Amazondan km saati/ışık/kamera gidon montaj ürünü siparişi verdim teslim tarihini 1 hafta gösteriyor. Aynı ürün aliexpresste 10-15 lira fazlaydı ve ayrıca vergisi vardı. Aynı tarihte aliexpressten aldığın bir başka ürünün her geçen gün kargolama tarihi ertelendi diyerek tarihi erteliyor. Bu siparişlerimden 3 gün sonra verdiğim igs50 set içeriğinin teslim tarihi de 3 mayıs görünüyor bakalım. Aliexpressten aldığım bir çok ürün teslim tarihinden önce geldi umarım yine öyle olur.
(link) bahsettiğim gidon montaj aparatı

Geri