Scudo Sports

IGPSPORT IGS50E GPS'li Bluetooth'lu Bisiklet Bilgisayarı

@Mbgok (link) vermiş olduğunuz ürün linki @makaram
Hayırlı olsun ürün. Amazon kargolama konusunda bence farkını konuşturuyor. Amazondan km saati/ışık/kamera gidon montaj ürünü siparişi verdim teslim tarihini 1 hafta gösteriyor. Aynı ürün aliexpresste 10-15 lira fazlaydı ve ayrıca vergisi vardı. Aynı tarihte aliexpressten aldığın bir başka ürünün her geçen gün kargolama tarihi ertelendi diyerek tarihi erteliyor. Bu siparişlerimden 3 gün sonra verdiğim igs50 set içeriğinin teslim tarihi de 3 mayıs görünüyor bakalım. Aliexpressten aldığım bir çok ürün teslim tarihinden önce geldi umarım yine öyle olur.
(link) bahsettiğim gidon montaj aparatı

Dün buldum ürün linkini. Öğlen listeme ekledim, akşam zam geldi :D 723 lira şuan. Bu tutucu igs50s e uyuyor mu?

Scudo
Ben de 50S aldım gayet memnunum, aliex den aldım 65tl de vergi verdim PTT ye.

İgs 10 da nasıl kayıt yapılıyor sürüş sonrası bilen var mı uygulamaya atamıyorum sürüşü

İgs 10 da nasıl kayıt yapılıyor sürüş sonrası bilen var mı uygulamaya atamıyorum sürüşü
igs 10s kullanıyorum tur sonrası cihazı kapatıp tekrar açıyorum sıfırlanıyor veriler cihazda , sonrasında telefona bağlıyorum device-data management kısmına girince otomatik atıyor son turu.Açıp kapatmadan uygulamaya atma seçeneği varmı bilmiyorum ben bulamadım.

amazon tr üzerinden 50s aldım. 690 TL ye geliyor vergi kargo dahil sanırım en uygunu bu. Ayrıca daha önceki alışverişlerimde THY ile anlaşmalı wwe diye bir kargo ile 1 hafta içinde getirmişlerdi. Link bırakamıyorum amazon ürün kodu B09FT1VY69.
hocam hayırlı olsun bir sorum olacak. aliexpresste en boş pakette tutacak kol, ekran koruyucu vs var. Amazondakinde de öyle mi?

çok gidip geldim ama igs, cycplus ve meilan arasında meilan m1 finder aldım gümrükten çıkmış beklemediyim :)

hocam hayırlı olsun bir sorum olacak. aliexpresste en boş pakette tutacak kol, ekran koruyucu vs var. Amazondakinde de öyle mi?
Aliexpresteki gibi olacağını sanmıyorum. Tek ürün ve ürünün dahili paketinde ne varsa onlar çıkacaktır. Görseldeki amazondaki bir igs50s'e ait paket içeriği.

Dosyalar

• IMG_20220425_163130.jpg
    IMG_20220425_163130.jpg
    44,6 KB · Okunma: 27
  • Beğen
Tepkiler: serhatbblt
amazon tr üzerinden 50s aldım. 690 TL ye geliyor vergi kargo dahil sanırım en uygunu bu. Ayrıca daha önceki alışverişlerimde THY ile anlaşmalı wwe diye bir kargo ile 1 hafta içinde getirmişlerdi. Link bırakamıyorum amazon ürün kodu B09FT1VY69.
Neden marka olarak yongke belirtiliyor? Marka IGSport değil mi?Bu linkten verdiğiniz sipariş sonrasında elinize gelen cihaz IGPSPORT IGS50S Modeli miydi?

Neden marka olarak yongke belirtiliyor? Marka IGSport değil mi?Bu linkten verdiğiniz sipariş sonrasında elinize gelen cihaz IGPSPORT IGS50S Modeli miydi?
Amazon 'un satış politikasıyla ilgili olduğunu düşünüyorum. Aliexpresste satılan bir çok ürünü farklı bir isimle satılıyor olarak koymuşlar. Örneğin aliexpresstede x marka isimli ürün satıldığında o x markanın tespiti halinde satıcı ve ürün kaldırılıyor. Daha önce aldığım bir kaç ürünün satıcı teliften dolayı kaldırılmış. Büyük ihtimalle benzer bir durum söz konusu. (link) - (link) - (link) İki tanesi 50e diğeri 50s satıcı kaynaklı durumlar olsa gerek. Detaylardan emin değilim. Benzeri durum rockbros ve xoss ürünlerinde de dikkatimi çekti.

Ben Amazon dan çin den gelen bir çok ürün aldım ama hiçbiri orjinal adını yazmıyor genelde. Orjinal adı yazanlar genelde pahalı oluyor. Hatta resimlerde firma adının kapatıldığı ilanlar bile oluyor arkadaşın dediği gibi muhtemelen satış politikası ile alakalı. Cihazım geldi orjinal igpsport 50s. Uygulama üzerinden firmware guncellemesi falan yaptık sorun yok.

Hrm sensor olarak decathlon kalenji mi yoksa magene mi 50s ile daha verimli çalışıyor ikisini de kullanan yada herhangi birini kullanıp memnun olan var mı ?

Sürüş sonrası otomatik upload açık olmasına rağmen anlamadığım şekilde veri stravaya çok geç yükleniyor. Bugün minik bir sürüş sonrası tuşlara basarken cihazı kapatmış bulundum. "80-90km sürmüş olsam gittiydi" diye kızarken eve geldiğim zaman stravaya upload olduğunu gördüm. Acaba en temiz ve garanti olacak yükleme elle mi yoksa manuel mi? Birde uygulama içindeki yazılar karanlık mod kullanırken görünmüyor onu fark ettim. Görsel ekleyeyim.
Şu videoda sürüş sonrası cihazı kapatıp tekrar açıp sürüşü stravaya yüklüyor acaba her seferinde böyle mi olacak?

Dosyalar

• Screenshot_2022-05-21-17-25-24-224_com.igpsport.globalapp.jpg
    Screenshot_2022-05-21-17-25-24-224_com.igpsport.globalapp.jpg
    15 KB · Okunma: 11
  • Screenshot_2022-05-21-17-27-47-585_com.igpsport.globalapp.jpg
    Screenshot_2022-05-21-17-27-47-585_com.igpsport.globalapp.jpg
    21,3 KB · Okunma: 10
Hrm sensor olarak decathlon kalenji mi yoksa magene mi 50s ile daha verimli çalışıyor ikisini de kullanan yada herhangi birini kullanıp memnun olan var mı ?
Merhaba, Decathlon'unki Kalenji midir bilmiyorum, ama bir modelini kullanıyorum, yalnızca BT desteği var, o nedenle IGPSport'a bağlanamıyor (ANT+ desteklediği için) Bu nedenle Magene HR sensör aldım. Magene, IGPSport'a bağlanıp normal çalışmakta, ancak koşu yapacağım zaman doğrudan Strava'ya bağlanmıyor o da. :D Ben de koşuda BT bağlantısı olan ve yeterli gelen Decathlon sensörü kullanıyorum. Bu arada bir nedenden dolayı iki sensör de kendi bantları ile kullanıldığı zaman düzgün çalışıyor, ya da bana öyle geliyor.

• Beğen
Tepkiler: AeroKnight
Merhaba, Decathlon'unki Kalenji midir bilmiyorum, ama bir modelini kullanıyorum, yalnızca BT desteği var, o nedenle IGPSport'a bağlanamıyor (ANT+ desteklediği için) Bu nedenle Magene HR sensör aldım. Magene, IGPSport'a bağlanıp normal çalışmakta, ancak koşu yapacağım zaman doğrudan Strava'ya bağlanmıyor o da. :D Ben de koşuda BT bağlantısı olan ve yeterli gelen Decathlon sensörü kullanıyorum. Bu arada bir nedenden dolayı iki sensör de kendi bantları ile kullanıldığı zaman düzgün çalışıyor, ya da bana öyle geliyor.

Ben Decathlon kalenji aldım hem ant hem Bluetooth destekli. Memnunum stravayi denemedim ama telefondan Decathlon coatch ve igpsport a sorunsuz bağlanıyor.

• Beğen
Tepkiler: specific
Ben Decathlon kalenji aldım hem ant hem Bluetooth destekli. Memnunum stravayi denemedim ama telefondan Decathlon coatch ve igpsport a sorunsuz bağlanıyor.
Strava’yı Igpsport’a bağlanmadan telefondan kullanmanız sonraki yorumlarınızı bekliyoruz.

Ben Amazon dan çin den gelen bir çok ürün aldım ama hiçbiri orjinal adını yazmıyor genelde. Orjinal adı yazanlar genelde pahalı oluyor. Hatta resimlerde firma adının kapatıldığı ilanlar bile oluyor arkadaşın dediği gibi muhtemelen satış politikası ile alakalı. Cihazım geldi orjinal igpsport 50s. Uygulama üzerinden firmware guncellemesi falan yaptık sorun yok.

hocam merhabalar, ben de az önce amazondan sipariş verdim aynı üründen.

Ürünün orjinalliği ile ilgili bir sorun halen yaşamadınız değil mi?

Bir de kutu içinden bağlantı braketi çıkıyor mu acaba? Yoksa sadece lastik mi çıkıyor.

Selamlar

hocam merhabalar, ben de az önce amazondan sipariş verdim aynı üründen.

Ürünün orjinalliği ile ilgili bir sorun halen yaşamadınız değil mi?

Bir de kutu içinden bağlantı braketi çıkıyor mu acaba? Yoksa sadece lastik mi çıkıyor.

Selamlar
Merhaba hiçbir sıkıntı yaşamadım firmware guncellemesi falan da yaptı igpsport uygulamasından. Küçük bir aparat çıkıyor ama direk altına monte edilen şekilde öne doğru uzanan o garmin cinsi aparat çıkmıyor. Ben 3d yazıcıdan gidon boğazı üst kısmına takılan bir aparat bastım onunla kullanıyorum

Hocam teşekkürler 723 TL olmuş ama aldın yine de 2. elde pili şişmiş ekranı bozuk cihazları bile 600-650 TL ye satanlar varken güzel fiyat.

Hocam teşekkürler 723 TL olmuş ama aldın yine de 2. elde pili şişmiş ekranı bozuk cihazları bile 600-650 TL ye satanlar varken güzel fiyat.
Hayırlı olsun güzel fiyat. Bende önce 2. Ellere baktım sonra 670 civarına almıştım sanırım belki biraz daha uygundur. Şu anda 7xx km oldu kullanıyorum gayet memnunum sadece ilk açmada yaklaşık 1 2 dakka bekliyor uyduyu bulmak için sonrasında hiç kopma yaşamadım uydu bağlantısında. Ekstra olarak hrm ve kadans sensörü de bağlı. Kadans ara sıra kopuyor ama sanırım pili azaldı, çünkü pedal çevirmeyi bırakıp 10 sn sonra falan çevirince tekrar bağlanıyor. Pil sağlığı olarakta 3 ayda sanirim 3 yada 4 kere şarj ettim

• Beğen
Tepkiler: ugto35
2. el fiyatlarına hatta Ali'deki fiyatlara bile bakınca daha ucuza nasıl satıyorlar insan bir bit yeniği arıyor. Ben de verdim bakalım sipariş.

Bu arada genel bir sorum olacak müsadenizle.

Ben Apple Watch kullanıyorum ve aslında şimdiye kadar ki aktivitelerimi hep saatle takip ediyordum. Hem rahatça hız okuyabileyim hem de kadans takip edebileyim diye bu ürüne yöneldim. Ancak saatten sürekli nabız ölçümü alırken ayrıca bir nabız sensörü alıp koluma göğsüme takmak hem vereceği rahatsızlık hem maliyet olarak mantıklı gelmedi.

Ben bu yol bilgisayarını kullanırken bir yandan da saatten aktivite kaydı otomatik başlayacak. Daha sonra stravaya eşitlendiğinde acaba bu iki kayıt mükerrer mi olur?

Saatteki nabız ölçümünden yol bilgisayarı üzerinden, en azından aktivite sonunda stravaya eşitlerken falan faydalanabiliyor muyuz?

Selamlar.

Geri