Scudo Sports

GPS'li Bisiklet Bilgisayarı Igpsport IG20E İncelemesi

@enespercin
hocam benim urun gümrüğe takilmadi lakin takılırsa gumruk memurunun tutumuna bağlı ne kadar vergi çıkacağı

eger icinize sinerse ikinci el alin derim,aliexpress den alsaniz bekleme derdi var,gümrüğe takilacak mi endişesi var siz bilirsiniz

Scudo
Arkadaşlar bi sorum var mesela stravada segmentlerde daha iyi derece yaptığım sürüşleri güncel olarak almıyor. Eski dereceleri güncellenmiyor cihazda mi sorun var acaba?

200569Arkadaşlar bu aparattan arıyorum, elinde fazla olup satmak isteyen olursa sevinirim

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
@Adrenalin26
Ben de bunun altına aksiyon kamerası takılan modelini arıyorum. Türkçe sitelerde bulamadım. Bulduklarım da çok pahalı.

S80 almıştım altına far takmak için
Şuan boşta ama bu aparatlar çok kıymetli ikinci bisiklet yaparsam onda kullanırım diye tutuyorum elimde.

@bitinya_s
ben buldum hocam buyur (link)
bence fiyatı da gayet iyi

• Beğen
Tepkiler: bitinya_s
Sram ın , bilgisayar tutucusu , bizim cihazlara oluyormu? Deneyen , bilen gören duyan varmı?200708

Bildiğim kadarıyla oluyor lakin bu fiyatı vermeyeceksiniz umarım. Garmin de oluyor.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
@trainspotting35
Bulamadım ki hiçbir yerde, yurtdışından sipariş edip beklemekte istemiyorum

@bitinya_s

Ben şunu kullanıyorum, fiyatı da çok uygun (8.7 $): (link)

• Beğen
Tepkiler: bitinya_s
@Adrenalin26

Ben geçen sonbaharda bir tane sipariş ettiydim. Garmin km saati zannederek:kahve: 30-35 günde elime ulaşmıştı. Kullanmadım, evde bir yere koydum. Yarın bakayım, bulursam size özelden mesaj atarım.

garminin de benimkisi acaba olur mu. şekil olarak birebir benziyor

@efaruk
Teşekkürler ? umarım bulursunuz

Arkadaşlar Igpsport 10 model cihazım Aktiviteleri kaydetmiyor, Bluetooth ile telefon a bağlandığı senkronize ettiğimde yaptığım aktivite gözükmüyor. Bunun bir çözümü varmı?

@Adrenalin26
igsport mu sürüş kaydı yapmıyor yoksa telefona atarken mi sorun?

@Desert Fox
Telefona atarken

@Adrenalin26
igsport uygulamasında aktiviteleriniz gözüküyor ama strava ya mı aktarılmıyor?
tam olarak açıklarsanız yardımcı olabilirz

@Desert Fox
Aktiviteler, senkronize ettiğimde telefonda hiç gözükmüyor, alakasız tarihteki aktiviteler gözüküyor sadece
Stravaya aktarımda bit sıkıntı yok. Sadece telefonda göremiyorum

Geri