Merhaba Güzel bir başlık olmuş,
Ben de seste kaliteye çok önem veren biriyim.
Öneceleri kendim yaptığım STK (STK084g) amfim vardı, söylemem gerekirki değme kaliteli sistemden çok daha iyidir sesi, yaklaşık 10 sene önce regülesi gümleyince kanallardan teki de mevta olmuştu.
Daha sonra üstündeki AAA klass etiketine kanarak markasını şu an unuttuğum (oldukça ünlü bir marka, tecnics olabilir) bir deck amfi almıştım ve sesinin teneke gibi olduğunu görmüştüm, onu maceralı bir şekilde geri verip, Sony Esprit serisi MOSFET çıkışlı bir amfiye sahip oldum ve ses gerçekten buydu...
Mosfet sistemlerin gerçekten en kaliteli ve hızlı ses çıkışlarına sahip olduğunu düşünüyorum, lambalı sistemlere de en çok yaklaşan sistemler bunlar zaten ....
Müzik sistemim hepsi deck olarak, Sony mosfet amplifikatör, Cd yamaha, teyp Teac, Tuner radyo Onkyo, Divx multiplayer Philips...
Ayrıca geçen aylarda Benq marka projektör aldım ve 2metre x 2metre dev ekranda film seyretme keyfini yaşıyorum (400 ekran oluyor galiba

) Herkese tavsiye ederim.
Bisiklete binerken de creative muvo sport c100 ve Sennheisser mx400 kullanıyorum, c100 dinlediğin en kaliteli ses değil ancak istediğim özelliklere sahip olduğu için (SD kart, Uzun pil ömrü) tercih ettim...