Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo
@binRR

Abi bu hafta sonu cebimde tektaş pırlanta ile sanırım birdaha çok zor gidebilecğim kadar lüx bir yerde kız arkadaşıma evlenme teklifinde bulunacağım :) Sanırım benim dünyam bir hayli değişecek, sonrası malum alınacak bir sürü şey ödenecek bir sürü borç :) :) gerçi onca masrafın arasına birde yol bisikleti sıkıştırsam sanırım ne olduğunu nereye ödeme yaptığımı anlamadan borcu bitmiş olacak. Yani demem odurki ben bu MTB ile yetişebildiğim kadar yetişeceğim başka şansım yok :)

• Beğen
Tepkiler: Alp Aslan ve binRR
@binRR

ewt abi siz benim neden gerilerde kaldığımı sanıyorsunuz, ben eski sporculardanım ben öyle geri kalacak adammıyım ama işte pedala basacak halmi kalmış bende :)

• Beğen
Tepkiler: Alp Aslan ve binRR
@Ali Rıza Fırat

Bunları başından iki evlilik geçmiş bir adama söylemen yersiz olmuş ama:D:D bak ben hala grubu çekebiliyorum:D sen daha yüzüğü takmadan pes etmişsin:D:D

• Beğen
Tepkiler: Ali Rıza Fırat
@binRR

Pes etmek yok abi, kızıda alıcam grubuda çekiçem çitleride boyayacağım :) Sonrada okeye dönerim ;) Sanırım sıralama böyle oluyordu... Şimdilik bana müsade abi halı saha maçı yordu, ben yarın siyah takımlarımı giyer gelirim tura, herkese iyi uykular...

ali rıza tebrikler :) inş. evet cevabını alırsın ben karlar altında ankarada bu haftasonu yaptım o işi lüks biyere gerek kalmadı romantik bi ortamı yakaladım bitirdim işi :D göksu parkında gece 11 de karlar altında :D bize yol almak çok zor evlilik hediyesi altın falan takmasınlarda bisikelt alsınlar bir adet söyleyelimde :D

Günaydıııııııııııın millet, yeni güzel bir güne hoşgeldiniz. sıkıca giyinin içeri dışarı yaparken şifayı kapıp akşama ben hasta oldummmmm demeyinnnnnn, fırsat buldukça limonlu , bitkisel çaylar için yani güzel bir gün geçirinnnnnn:)

@Alp Aslan

Haklısın dün boğazı üşüttüm..öksürük başladı...:in: dikkat etmekte fayda var.

• Beğen
Tepkiler: binRR
@Selçuk Uygun
Aman abi sen bize lazımsın , sensiz keyfi olmaz vallahi turun, kendine iyi bak görüşmek üzere

Geri