Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Sen normal yol al, birde çamurluk takarız:D ben cannondale e takacağım mesela:D birde 700x25 dişli lastik, kışı geçirirsin öyle, yaza normale çevirirsin mis kibin:D

Scudo
Neyse ben kaçtım, gidip şu corratec i alayım da bakayım kaç yapıyormuş:D:D

• Beğen
Tepkiler: Berna Solak
@arda taşan

yok yok aynen yardırmaya devam lastikleri de 2.1 yaptım tam dağcı oldum :D

@Selçuk Uygun

Bisiklet bende değil, mağazada. Kojak için beklemeye değer ama :in:

arkadaslar ben lıbadıyeden kacta cıkm bulusma saatınde orada olmak ıcın bı fıkrı olan var mı

@Mümin Zorcan8 e çeyrek kala çık yetişirsin hatta bir 15 dk. önce çıkarsan muhabbetede yetişirsin

@extruder

maske tarzı bı bogazlkm var yuzume de cekebılıorum ole cıkıcam cantayada bı mont tarzı bırsey atm

son durum nedir yağmur hafiften başladı malum pendikten geliyorum boş bir belturla karşılaşmayayım :)

Bu akşam ilerleyin saatlerde buz ve donda olcakmış biraz yağmurda çiselmeye başladı :) Allah yardımcımız olsun artık saat yaklaşsada çıksam :)

@Red Devil

Panik yapmayın arkadaşlar, 5 derecede ne donu? Dün Ersoy'la 2 derecede gittik geldik, çok iyi de oldu çok güzel iyi oldu tamam mı :)
Pek sanmıyorum ama olur da çok sağanak bastırırsa en geç 19:30 itibariyle buradan erteledik diye yazarım.

@Ulaş Apak

Diyordum ki yağmur başlamış. Bakalım önümüzdeki 55 dakika ne gösterecek.

@extruder

Şu anda çok yoğun bir yağmur yok fakat accuweather'da bütün gece yağmurlu görünüyor. Ayrıca yağışta yol güvenli olmayacağı için bisiklet yolundan gitmemiz gerekecek.
Çoğunluğa uyuyorsa yarın akşama atabiliriz. Hem Accuweather, hem de weather.com yarın akşamı bulutlu gösteriyor. Ne dersiniz?

@Ulaş Apak

yarın akşam hava daha uygun gözüküyor. bu yağmurda tehlikeli olur çıkmamız bence.

Geri