Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

@Özgür_Aksoy

Ya normal yoldan değil de bisiklet yolundan gittikten sonra fazla bir tehlikesi olmuyor ama alacağımız keyfin azalacağı kesin.
Tamam o zaman, yarın akşam çıkalım madem.

Scudo
Bütün gece sağnakta olsa yağmur var , yerler ıslak olacak güvenli değil.
Kendi adıma ben bu akşam yokum.Yarın hava bulutlu, yağmursuz yarına ertelerseniz memnuniyetle katılmaya çalışırım. Çıkacak olan arkadaşlar var ise , onlara daha dikkatli olmalarını tavsiye ederim. Herkese saygılar , selamlar.

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Apak
@Bibendum

Ulaş abi ve Cüneyt abiye katılıyorum 1 hafta hastalancağımıza ayrını beklesek daha iyi olcak sanırım :) 24 saatcik daha binmeden dayanabilirim heralde :)

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Apak
@extruder

şu an sahil yolunun kenarlarında ufak çaplı bir gölet oluşmuş durumda burdan görebildiğim kadarıyla arabalar her geçişte şelale yaratıyorlar yolda :).

• Beğen
Tepkiler: Hüseyin Odabaşı
Bak bak 2 damla su görünce yan çizdiler vah vahhhhh, şaka bir yana çıkmak pek mantıklı olmaz yağmur dursaydı bir nebze ama halen devam ediyor fakat yarına erteleme işini sevdim

@Alp Aslan

Tabii abi, öyle hava şartları el vermedi diye hemen "bu haftaki iki turdan birini iptal ediyoruz, perşembe/pazartesi görüşürüz" demek yok, salı ya da cuma ne güne duruyor :)

• Beğen
Tepkiler: Kemal Caner
@samet_özdemir

Saygıdeğer Samet geçmiş olsun. Sen doğrusunu yapıyorsun. Seni dinlenmiş hale aramızda görmek daha iyi olur.

• Beğen
Tepkiler: Alp Aslan
@binRR

Selcuk abi saka bi yana senin Defy serisi bizim gibi amator biniciler icin fiyat performans olarak şahane. Kalitesi, hafifligi vs. Süper ama eger ful Dura Ace sete geciş dusunuyosan, artik o zaman kadro olarak da farkli bir kategoriyi dusunmelisin, mesela TCR... Diger turlu misal klasik bir BMW 3 serisini, motoru şaseyi falan degistirmeden M3'e benzetme çabasina benziyor. :D :in:

Arkadaşlar demin reklamlarda gördüm, kendimi toparlamaya çalışıyorum :D

Yarın Posta gazetesi Best of Hardar Dümen eki veriyormuş, kaçırmamak lazım :D :D :D

• Beğen
Tepkiler: Alp Aslan
şimdi yağmurda işten geldim bisikletle aşırı bir soğuk yok ama alt üst yağmurluk almak lazım ıslanınca üşüyo insan :)

@Mehmet Salih

Sen kısaca şuna Doğan görünümlü Şahin de de iş bitsin.... :winken
457 ...Senin pro kadroya Equıpe veya Aksium Cant seti oluyor da benim girişe de DURA-ACE gider...:in: :in: he he he

@Selçuk Uygun

:D :D :D sen al Dura ace seti bin biraz hele şimdilik, sonra supersix ya da sworks yaparız Senin gibi pro adama gidecek makinalar onlar abicim :p :p

Geri