Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo
Selam,

20:15 te görüşmek üzere :)

Saygılar
Erkan

@Ahmet Ersöz

:) hem evde kızlar çay partisi yapmaya karar verdik hem de akşama doğru suratımda bir yanma hafiften üşüme başladı inşallah şifayı kapmamışımdır perşembeyi iple çekiyorum :) bugün nasıldı artık haberlerinizi alırım :)

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Ersöz
@binRR

benim nazarım deymez ben renkli gözlü değilim :in: ama çok çalışmam lazım benim hem de çookkkkk :cool:

@Alp Aslan

hakikaten bisiklet resmen kucağımıza atlıyordu :) ben böyle şey görmedim kardeşim o ne gözmüş , valla çok tehlikeli bi dörtlükdük adamı yere deviririz :)

• Beğen
Tepkiler: Alp Aslan
Ben de bir vazifeyi gerçekleştirmek adına katılamadım size fakat isabet oldu, bütün gün dışarıda üşümüştüm biraz, birde üstüne gece üşüseydim yarın düşerdim yatağa sanırım:)

@Ulaş Apak

yaa o kadar soğuk muydu?? yaa buna nasıl bir çözüm bulsak şansımıza hava ne kadar sıcaktı ne güzel ılık ılık gidiyorduk :)
gül ve diken meselesi bekliyor bizi

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Ersöz
@Berna Solak

Evet 4 dereceydi ve ayaz vardı, içimize işledi valla.
Artık bundan sonraki 3 ay bir kısım turlar soğukla imtihan şeklinde geçecek, yapacak bir şey yok. Bizi öldürmeyen şey güçlü kılar diyerek kendimizi avutabiliriz :)

@binRR

aman ha dikkat et kendine bir grubavbir hasta yeter bakınız Selçuk Bey şu an grubumuzun hasta kapasitesini doldurmuş bulunmaktadır, sizi beklemeye alıyoruz :)

• Beğen
Tepkiler: binRR
Yok yok çok güzeldi resmen aşağıdan gelen bir klima etkisi hissediliyordu yani po.............po...........m dondu :) gelen herkese teşekkürler avşarda ilterde katıldı en sonunda tanıştık ama ben zaten tanıyormuş eski bisikletinin resmini gösterince hatırladım hı deli çeviren adam dedim hemen. Serdar abide geldi süper çeviyor yahuuuuu, facebook'da serdar abi ile ilterin küs olduğunu öğrendik bu gece, ayrıca dönüşte nicotine erkan canımı çıkardı, sarp'ın morali bozuktu hamam'dan sonra gelince temposu düşüyormuş:) vs. vs... kısa bir özet geçmiş oldum, herkese iyi geceler

@Berna Solak
Öyle hastamı olunur Avşar'dan sonra delirdi koparmaca oynamaya başladı:) :) :)

• Beğen
Tepkiler: Berna Solak
Geri