Herkese iyi akşamlar Bu pazartesi günü bisiklete binemedim ama son anda bir halı saha teklifi ile günü kurtarmış oldum Bir sonraki bisiklet turuna hazır kalabilmek için Kaleye hiç geçmedim ve bol bol koştum Yarın akşamı bilmiyorum ama perşembe akşamına çok fena hazırlanıyorum...
Gördüğün gibi bir arkadaşımız daha yol bisikletine geçti, 10 kişi kadar olduk yol bisikleti kullanan, sende bunu bir düşün, dünyanın değişeceğine bahse girerim
Abi bu hafta sonu cebimde tektaş pırlanta ile sanırım birdaha çok zor gidebilecğim kadar lüx bir yerde kız arkadaşıma evlenme teklifinde bulunacağım Sanırım benim dünyam bir hayli değişecek, sonrası malum alınacak bir sürü şey ödenecek bir sürü borç gerçi onca masrafın arasına birde yol bisikleti sıkıştırsam sanırım ne olduğunu nereye ödeme yaptığımı anlamadan borcu bitmiş olacak. Yani demem odurki ben bu MTB ile yetişebildiğim kadar yetişeceğim başka şansım yok
ewt abi siz benim neden gerilerde kaldığımı sanıyorsunuz, ben eski sporculardanım ben öyle geri kalacak adammıyım ama işte pedala basacak halmi kalmış bende
Pes etmek yok abi, kızıda alıcam grubuda çekiçem çitleride boyayacağım Sonrada okeye dönerim Sanırım sıralama böyle oluyordu... Şimdilik bana müsade abi halı saha maçı yordu, ben yarın siyah takımlarımı giyer gelirim tura, herkese iyi uykular...
ali rıza tebrikler inş. evet cevabını alırsın ben karlar altında ankarada bu haftasonu yaptım o işi lüks biyere gerek kalmadı romantik bi ortamı yakaladım bitirdim işi göksu parkında gece 11 de karlar altında bize yol almak çok zor evlilik hediyesi altın falan takmasınlarda bisikelt alsınlar bir adet söyleyelimde
Günaydıııııııııııın millet, yeni güzel bir güne hoşgeldiniz. sıkıca giyinin içeri dışarı yaparken şifayı kapıp akşama ben hasta oldummmmm demeyinnnnnn, fırsat buldukça limonlu , bitkisel çaylar için yani güzel bir gün geçirinnnnnn
Saygıdeğer Arakadaşlar ben bu akşam eğer tur olacaksa da maalesef gelemeyeceğim. Yoklama listesine artık başka bir arkadaş benim için paraf atarsa sevinirim. Forumu takipteyim. Sizlere iyi pedallamalar.