Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

@arda taşan

Teşekkürler arda, aslında alper var birde fakat bende telefonu yok, onada ulaşabilsek fena olmaz:)

Scudo
abi alperin teli bendede yok.Olan birisi varsa arayıp bilgilendirsin :)
Birbirimizden bihaber olmayalım.

Evet akşam gelenler?
Selçuk abi ile Sinan 20:45'te çıkıp doğrudan Avşar'a geçeceklermiş. Geçen haftaki yaram hala tam geçmediği için ben de öyle yapabilirim. Henüz tam karar vermedim, her halükarda 20:30'da oralarda olurum.

Bende geliyorum:)
Ulaş zorluyormu hala seni yaralar:(

@binRR

Abi diğerleri önemli değil ama o baldırımdaki hareket ettikçe kanadı ilk birkaç gün, daha yeni kabuk tutmaya başladı. O yüzden iyice geçene kadar fazla zorlamayayım diyorum.

@robinthegreen

Tamam zorlama, ama yinede bir merhem gibi birşey kullansan da kabuk yumuşasa, kuruduğu için kanıyor o:(

@binRR

Evet dün akşamdan beri kullanıyorum zaten, belirgin bir olumlu etkisi oldu :)

@Sinan Kefeli

sinancım ben boşuna demiyordum degişin şunları diye neyse haftaya ben pendikten gelirim sizlen beraber dönerim geriye

• Beğen
Tepkiler: Sinan Kefeli
Açıkçası hava durumundan dolayı bende beklemiyordum bu kadar katılım, birde ön gurubu oluşturan arkadaşların sayısının fazlalığıda beni çok mutlu etti, maşallah herkez uçmaya başlamış:D:D
Kısacası çok keyif aldım dün geceki turdan;) katılan tüm arkadaşlara teşekkür ederim:)

• Beğen
Tepkiler: Sinan Kefeli
@binRR

Abicim selamlar...
Adım geçmiş memnun oldum :)

Tatildeydim yeni geldim...
Katılımcı olucam bundan sonra :)

• Beğen
Tepkiler: binRR
tum arkadaslar superdiler.Bostancı da grup arkası gelirken tempo hizlaninca bastik ama Anca Kartal da molada yakalayabildik. :in: Eylul sonunda gorusmek uzere tum arkadaslara keyifli pedallar.....

@Alper Bilikser

Aşkolsun:D gelmedin diye unuttukmu sandın:D haftaya yoklama alacağım ona göre:D:D
Hoşgeldin:)

@Sarpedon

Canım abim keyifli tatiller diliyorum sana ve ailene:D

Bu gün Serdar abi ben katıldık bizim ekipten yol gurubuna, bu sefer tuzlayı dönüp geldik, daha kısa vede düz bir parkur fakat keyifli:)
Birde Ahmet beyle tanışma fırsatımız oldu, dönüşte beraber geldik, kendisinide bekliyoruz perşembe turumuza:)

• Beğen
Tepkiler: Ahmet DOĞRUER
Geri