Evet akşam gelenler?
Selçuk abi ile Sinan 20:45'te çıkıp doğrudan Avşar'a geçeceklermiş. Geçen haftaki yaram hala tam geçmediği için ben de öyle yapabilirim. Henüz tam karar vermedim, her halükarda 20:30'da oralarda olurum.
Abi diğerleri önemli değil ama o baldırımdaki hareket ettikçe kanadı ilk birkaç gün, daha yeni kabuk tutmaya başladı. O yüzden iyice geçene kadar fazla zorlamayayım diyorum.
Açıkçası hava durumundan dolayı bende beklemiyordum bu kadar katılım, birde ön gurubu oluşturan arkadaşların sayısının fazlalığıda beni çok mutlu etti, maşallah herkez uçmaya başlamış
Kısacası çok keyif aldım dün geceki turdan katılan tüm arkadaşlara teşekkür ederim
tum arkadaslar superdiler.Bostancı da grup arkası gelirken tempo hizlaninca bastik ama Anca Kartal da molada yakalayabildik. :in: Eylul sonunda gorusmek uzere tum arkadaslara keyifli pedallar.....
Bu gün Serdar abi ben katıldık bizim ekipten yol gurubuna, bu sefer tuzlayı dönüp geldik, daha kısa vede düz bir parkur fakat keyifli
Birde Ahmet beyle tanışma fırsatımız oldu, dönüşte beraber geldik, kendisinide bekliyoruz perşembe turumuza