Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo
@Can Özbek

Selçuk abi bizide burada çiğ çiğ yiyordu zaten:D farketmez yani:D:D

@Can Özbek

Valla ben teklifimi yaptım ama kimseden ses seda çıkmadı. Bugün içinde de herhangi bir tepki gelmezse yine normal saatte başlarız.

tamamdır Ulaş, bana her türlü saat uyduğu için çoğunluk ne isterse o...

varmı bu akşam kaşıntısı tutan:D:D ben cumartesinden beri binemedim bisiklete, bu akşam yarına bir hazırlık yapayım diyorum:D

ertan abi ben sadece sahilde turlamayı düşünüyorum ama saat 9 da falan çıkıcam çıkarsam hava çok sıcak

dünde binmedim ben bu sıcaklar beni mahvetti bakalım bugün en fazla sahil yolunda tırıs tırıs gezerim :D

@Can Özbek

Saat 9 çok geç, 8'den itibaren yakmaya başlıyor. 7:30'dan önce çıkmış olmanı öneririm. İdeali 6,5-7. Evet kalkması biraz zorlayabilir ama bu günlerde en rahat o zaman binersin bisiklete.

Kaptan öneride bulundu fakat kimseden cevap gelmedi, bu yüzdende buluşma saatinde bir değişiklik yok, 20:30:)

@Sinan Kefeli

20.30 da çıkarsanız bizde 21.00 da kaynarcadan çıkacagız sanırım kartalda veya maltepe civarında karşılaşırız sinancım lastiklere dikkat et

@ersin balkaner

Kartal deniz otobüsü iskelesinin önünde mola veriyoruz:)

@Yunus Tabakoğlu

Saatten 50m daha bostancı tarafına gel, migros otoparkına giren cepteyiz:) Hamak hazırlattım sana, yola çıkana kadar dinlenirsin:D

@binRR

caddebostana inmek yormuyor ethemefendiden aşağı yardırıyorum 3dk'da caddebostandayım zaten. siz sallanın rahatlayın dinlenin :)

Geri