Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo
@arda taşan

Yok sıkıntı mıkıntı;) çağırma abuk subuk şeyleri:D

saat 22:00 gibi ewde oturmaktan sıkıldım.Kartal yaptım geldim şimdi ewe...

Lastiklerin incelmesi gerçekten fark ettirdi.Bisikletin akarı bile değişti...Yola geçene kadar böyle dewam artık :)

Arda aramışsın beni fakat motosikletteydim duymamışım:( farkettiğimde de saat çok geçti aramadım:)

@Sarpedon

Abi bu akşam fixed gear kullanıcılarının toplantısı var bende very gerar cı olarak katılacağım aralarına:D tur olacağını sanmıyorum, sabit bir yerde geyik olacak gibi:)

Konunun esas buluşması her perşembe akşamı caddebostan migrosun arkasında otoparka giriş yapan kısmın sahil tarafında oluyor saat 20:30 da;) onun dışında da akşam tur yapacak arkadaşlar yazıyorlar buraya, ona göre yine aynı yerden çıkış yapılıyor:)
Bu akşam için soruyorsanız, bu akşam farklı bir gurupla toplanacağız, sanırım yol yapmayacağız;)

Edit: en azından Can ve ben yol yapmayacağız, diğer arkadaşlar belki tur yapabilirler:)

Ertan abi, fixed gear toplantısı yok ben tek başıma çıkıyorum bilgin olsun...
tabi arkadaşlar gelirlerse bilmiyorum şu an için öyle bir buluşma bugüne planlamadık ama.
isterseniz yol yapabiliriz benim için farketmez...

@Can Özbek

Öyle diyorsan yaparız tabikide:) halil yazmıştı öyle birşeyler, o yüzden dedim:)

ya dün için öyle bir buluşma yapacaktık fakat benim bir işim çıktı katılamadım bugün kimseden ses soluk çıkmadı...

İyi iyi:D tamam anladık:D:D
Evet o zaman yokmu kartal pendik gittik geldik:D:D

dur bi adamlar gelirse şimdi ortalık karışmasın :D
neyse ya kim gelirse gelsin ben oralardayım

Karıştı zaten boşver:D bir giden bulunur nasıl olsa:D:D

Geri