Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

bu gün var mı bir hareket? iş güç derken ilgilenemedim fakat geçen bir akşam ani bir kararla sahrayıcedit-kartal yaptım dayanabiliyormuşum (geçen mesajdan sonra kendimden şüphe etmiştim de)

• Beğen
Tepkiler: binRR
Scudo
@Yunus Tabakoğlu

Ben bu akşam yokum, zaten her geçen gün o gözünüzde büyüttüğünüz mesafelere güleceksiniz, ara vermemek koşuluyla tabi:)

yok kendime güveniyodum da

"bugün sizinle gelmek istiyordum bisikleti aldım fakat kadıköyden caddebostana ordan ethemefendiye.. hal kalmadı malesef. umuyorum haftaya.."

"Şaka yapıyon degilmi kardeşim....."

şu geyikten ötürü şüphe etmiştim

• Beğen
ben bu hafta muhtemelen katılamayacağım. bisikleti bakıma verdim. furşta ciddi bir sorun mevcut ve kadroda çatlak şüphesi var. bakalım neler olacak.

@Yunus Tabakoğlu

Ya sen bakma bize, öyle yazarız dalgasına. Ama Ertan abinin de dediği gibi, düzenli olarak binmeye başlarsan zaten ne kadar hızlı geliştiğine kendin de şaşacaksın :)

@neutralife

Geçmiş olsun, inşallah önemli bir sorun çıkmaz ve çabuk hallolur.
Ama bence gelmeme bahanesi değil. O günlük ayarlarız sana bisiklet ya, dert mi :)

@Yunus Tabakoğlu

Ben hatırladım o mesajı:D selçuk abi yazmıştı:D o kadarcık yolda yorulunurmu manasında fakat bizde o gün yaklaşık 110km gibi yol yapmıştık ayrı bir turda;)
Siz tabi pek tanımıyorsunuz kim kimdir, aslında bir kere tanısanız sizde gülerdiniz:)
Selçuk abi hepimizin abisi olup hepimize bu tür mesajlarla takılmasıyla ünlüdür:D
Endişelenmeyin buyrun, tanıyınca sizde güleceksiniz:)

@neutralife

Geçmiş olsun Sinan:( inşallah büyük bir sorun çıkmaz:(

Arkadaşlar ramazan başlıyor. Ben oruç tutmuyorum ama katılımcılardan tutacak olan vardır diye tahmin ediyorum. Perşembeleri iftar zamanı 20:17-20:07-19:57-19:47 olacakmış.
İlk hafta için tur başlangıç saatini 20:45 veya 21:00 olarak değiştirebiliriz. Ne dersiniz, hangisi olsun? (Bana ikisi de uyar)

Benim içinde farketmez, devamsızlık yapmadığım tek tur burası:D

merhaba,aranızda yeniyim dün Geotech Ascent marka bisiklet sahibi oldum.Ben de aranıza katılabilirim kabul ederseniz.Tabi sizlere uyabilmem için biraz bireysel binmem gerekiyor sanırım.Yarı yolda dönmek istemem...:)

• Beğen
@Gökhan Küçükoğlu

Hayırlısı olsun, keyifle kullanmanızı dilerim:)
Ne demek tabikide katılabilirsiniz, bekleriz:)

@binRR

teşekkürler biran önce katılırım inşallah sizlere,oldukça eğlenceli oluyor turlarınız okuduğum kadarıyla....

Evet:) özellikle dönüşte avşar kafedeki sohbetler kısmı oldukça eğlenceli:D

@Yunus Tabakoğlu

He hee hadi bakalım göreceğiz inşallah:D

@Sarpedon

selçuk arkadaşım, yokluğun belli oldu.Tatilde kebap yapıp formdan düşme.iyi tatiller diliyorum. Serdar

• Beğen
@pearl

Yok abi:) Selçuk abi bakar kendine merak etme:D

Geri