Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo
Arda dün sana bahsettiğim iki bisiklet :)
Caad 9 aliminyum ve dünyada baya övülen bir model, synapse ise karbon oda iyi bir bisiklet, bunların dışında cannondale six modelinede bakabilirsin oda çok övgü aldı hatta yılın yol bisikleti seçildi kendi klasmanında bilgin olsun...

@Can Özbek
sixe bakıcam abi şimdi.Aliminyumda ultegra war.Diğerinde 105 fiyuat farkıda yok gibi.

Arda hiç onlarla uğraşma, (link)
Şuna bak, burada görünen fiyatın aşşağısında olması lazım fiyatın, 105 gayet yeterli bir sistem, stres altınada da gayet sorunsuz vites geçişleri var:)

@binRR

oky abisağol.Güzel gözüküyor walla. :)
bunu alıp aslında ileride de selçuk abinin ultegraları alırız onada daha üst biş alırız:p :D :D :D

ben bunu tatilden döndükten sonra bir değerlendireyim :rolleyes: :rolleyes:

@arda taşan

Bence ona bile gerek yok:D dediğim gibi 105 gayet yeterli bir sistem;) tama diğerleride güzel ama fiyat saçmasapan bir yere gidiyor, alınabilirliği kalmıyor;)

Persembe hava yagisli olmazsa Bodrum a gitmeden son kez direk Avsara gelecem... Gazi Bisikletci...
( Ayin dususunu gerceklestirdik .sol taraf pelt , Biraz sol bilekte incinme var sanirim o zamana kadar gecer.) Gazi Avsar Bisikletcileri:in:

@Sarpedon

Geçmiş olsun abi, ben de geçen günkü kazadan sonra bir süre dinlenmeye aldım kendimi ama perşembe sadece Avşar'a kadar olsa da gelicem, görüşürüz bir gitmeden :)

Selçuk abi tekrar geçmiş olsun dün korkuttun bizi valla, perşembe günü görüşürüz ;)

@Sarpedon

Abi buradan da tekrar geçmiş olsun:( perşembe görüşürüz artık:)

He hee dinlenmişsin işte ne güzel:D estağfurullah:)

@Sarpedon

Selçuk geçmiş olsun.Mümid ederimki fazla hasar yoktur.Seyahat öncesi olacak işmi yani.

Arkadaşlar şimdi sinanı aradım.Yaşadığının ve tek parça olduğunun haberini aldım :)

Karşıda olduğu için katılamamış geçen hafta.Yarın gelecek bir aksilik olmaz ise...

Ne zamandır sesi çıkmadı bilgilendireyim dedim çekirdeği :)

• Beğen
Tepkiler: binRR
Geri