Scudo Sports

Hem suluk hem pompayı kadroya nasıl monte ederim?

semih_07

Aktif Üye
Tepki
50
Bisiklet
Sedona
arkadaşlar dün suluk kafesi aldım elimde su şişesiyle dolaşmaya başladım havalar ısınmaya başlayınca ama bu seferde kadroda takılı olan pompayı sökmek zorunda kaldım teker vs patlasa tekeri şişirecek pompa yok :D ufak bir çanta aldım yama vs koydum içine ama pompayı koyacak yer yok.kadroda yeni delik açmak sorun olur öyle birşey yapmak istemiyorum.aklıma bir çözüm gelmedi o yüzden size sorayım dedim.

Scudo
Topeak siyah plastik ayarli sulik var. Bu suluğa hem suluk hem pompa takiliyo. Googlelayin goreceksiniz...

pompa nereye takılı göremiyorum suluk kafesinin pomba takmak için yerimi var? bende böyle birşey istiyorum tam olarak

@Tuguj pardon decathlon diye yazmışsın zaten:D dün gittim çanta suluk vs aldım bugün çanta olmadığı için değişime gittim yarın tekrar gitmem gerekecek sanırım :D sitesinden bir bakayım mevcutsa gider alırım.teşekkürler.

@Tuguj decathlonda öyle bir model yok ben bunu aldım. (link)

Yok dostum yanlıs anladın suluk kafesının altına takıyorsun sende sanırım 1 tane takılcak yer var bende dıyorumkı ıkıncı ıstersen suluk montaj aparatı var dur 1 sn resmını bulıyım :)

• Beğen
Tepkiler: semih_07
Pompalar genelde bu şekilde yanında aparatla satılıyor deliklerden matara kafesi deliklerinin altına beraber monte ediyorsun.

(link)

• Beğen
Heh ayn n boyle saol buda ek suluk takmak ıstersenhttps://1.bp.blogspot.com/-QM4qCn2BGok/VtN3MCtHbtI/AAAAAAAAQao/97KODCRXyp4/s1600/DSC_0199.JPG

bu plastik birşey sanırım benim işimi görür işte :D bu decathlonda satılıyor dedin değilmi ? yarın gider sorarım :)

@epsilon91 evet aparat var zaten ama kadroda 2 tane delik var :D 4 tane olsa o zaman sorun olmazdı.suluğa takabilirmiyim bakarım olmadı aykut arkadaşımın paylaştığı resimdeki gibi bir çözüm bulucam.sıcaklar başladı antalyada suluk şart.

Bende şu ürünün aynısı mevcut, yanındaki braket ile suluk kafesinin altında kalacak şekilde bağlayabilirsiniz.
http://sampiyonbisiklet.com/Resimler/aksesuarlar/2871/pompa1.jpg

@semih_07 Tamam işte ikisini üst üste vidalayacaksın??

@semih_07 Alta pompa tutucuyu üste suluk kafesini koyup üsten vidalayacaksın. Delikler arası mesafe genelde standart uzunlukta.

senin pompanın tutacağı da böyle birşey olmalı.. normalde pompa, suluk kafesiyle aynı deliklere monte ediliyor yanyana duruyor ;)

https://i.hizliresim.com/l1zMrX.jpg

@hektorhgt bendede bu pompadan var mahalle arasında biryerden almıştım pompacıya gitmekten bıkıp :D bende vida yok ama ya onu nerden almam lazım acaba sulukla beraber vida vermediler çünkü decathlonda baktım bugün vida vs gibi birşey göremedim.

@Türka¥
suluk tutacağının resmini ekledim şimdi ama seninkinden farklı biraz.

Dosyalar

• IMG_1161.JPG
    IMG_1161.JPG
    153,1 KB · Okunma: 113
  • IMG_1160.JPG
    IMG_1160.JPG
    64,9 KB · Okunma: 114
@semih_07 2.fotoda kini sök 1.fotoda kini tak 2.fotoda kini tak, keyfine bak :)

• Beğen
@Tuguj çok iyi bir örnek vermişsin,bisikletim harika görünüyor :D
(link) bu yazı taze çıktı :krsn:

@semih_07 Aynen o şekilde yapmanız gerekiyor, o delikler var zaten attığınız fotoğrafta da gözüküyor:)

• Beğen
@semih_07 Heh işte olması gereken de bu , tebrik ederim:harika:. Adamın gözüne uyku girmemiş yahu:kptmya:

• Beğen
Geri