Scudo Sports

Hem suluk hem pompayı kadroya nasıl monte ederim?

Pompalı suluk kafesleri var diye biliyorum.Yokmu yoksa[emoji848]

• Beğen
Tepkiler: semih_07
Scudo
@sedir90 şimdilik hallettim sorunu ama orjinal dediğin gibi bir suluk bulursam alırım.

Konunun tamamını okumadım ama vida boyunun yetmediğini söylüyorsunuz sanırım. Alttaki ürünü alırsanız üzerinde gelen vidalar kadrodaki standart vidalardan daha uzun ben öyle yaptım xlc'nin pompası takılı altta.

Edit: Yanlış hatırlamışım, vidalar suluk kafesinde değil pompadan çıkmış.

Minik pompanin iki vidali baglanti parcasini kadroya plastik kelepce ile tutturuyorum. Matara yuvalari mataralara ait kaliyor.

20180327_101932-jpg.157859

böyle taktım ben. kafesin altına pompa aparatını takabilirsiniz.

@vanhelcing

Escape-zip-tie-handcuffs-illegal-restraint-2.jpg

police-anti-riot-plastic-nylon-handcuff-Disposable.jpg

Şunlar olabilir ya da kafesi takmadan önce pompanın plastik tutacağını önce yerleştirip ondan sonra kafesi takmayı deneyebilirsin

(link)

Resimdeki pompayi tutan parçanın kulakları altta kalacak şekilde üzerine suluk kafesini monte edebilirsin

Merhaba, konuyu hortlatmış olacağım ama dechtalonda pompayı suluğun yanına takmak için olan aparat yok. Pompayı aldım ama parçayı nereden bulabilirim. Fikri olan var mı?

Forma cebinde taşıyabilir yada bisikletin üst borusunun altına 2 adet cırt cırtlı bantlarla sabitleyebilirsiniz.2 adet suluk kullanıyorsanız birine takım taklavatı koymanız da diğer bir ihtimal, yaratıcılığınıza kalmış.Her zaman bir yolu mutlaka vardır ;)

• Beğen
Tepkiler: Gökay Akçay
Suluk kafesini ve küçük pompayı decathlondan aldım , ikisini aynı yere monteleyebildim sorunsuz.

• Beğen
Tepkiler: Gökay Akçay
Teşekkür ederim yolunu biliyorum zaten. Önceden dechatlon da aparatla satılıyormuş şimdi yok. Nereden bulabilirim onu öğrenmek istiyordum sadece.

@TatanQa_tr
Küçük pompa pahalıydı almadım. Bana sadece aparat lazım.

• Beğen
Tepkiler: TatanQa_tr
@esatgelmedi

Güzel soru ama zor gibi bulmak.

Misal ben de kilit için gövedeye sabitleme aparatı ayrıca bulamıyorum sanırım baştan öyle almak gerek

• Beğen
Tepkiler: esatgelmedi
@esatgelmedi

Aparat bende var, kullanmıyorum ama kargo 12-13 lira tutacak, değmez. Cırt bant ya da lastik ile tutturabilirsin, daha iyi olur.

Açıkta duran pompa ıslandıkça iç parçaları paslanıyor kısa sürede kullanılmaz hale geliyor diye artık çantada taşıyorum. Islanma ihtimali varsa su geçirmez bir şeyin içinde taşımanı tavsiye ederim.

@turcudede
Cevap için teşekkür ederim. Yağmurlu havada (hatta ihtimal olunca bile) bisiklet kullanmıyorum. Keyif turları benimkiler. Islanma problemim yok. İnternetten de dechatlondaki gibi olanı bulamadım. Eğer gerçekten ihtiyacınız yoksa bana gönderebilir misiniz? 12-13 lirayı satın alınca da vereceğim zaten. O yüzden göze alabileceğim bir bedel. Özel mesaj gönderemediğim için buradan yazdım. Pompa btwin 100

@esatgelmedi

(link)

Bundan almıştım, pompa paslanınca aparatı kaldı. Özel mesaj engeliniz kalktığında adresinizi, alıcı adını ve telefon numarasını gönderin, karşı ödemeli olarak ptt kargo ile yollayım müsait olduğumda.

@turcudede
Bende aynısını aldım ama aparat yoktu, ayrıca da satılmıyordu. Özel mesaj engeli nasıl kaldırılıyor bilmiyorum. esatgelmedi@gmail.com e-posta adresim bir e-posta gönderirseniz yanıt olarak bilgilerimi gönderebilirim. Sizi yormak istemem isterseniz hiç uğraşmayın. Düşünmeniz bile yeterliydi. Teşekkürler.

Geri