Scudo Sports

Haydi performansçılar mayıs kartepe otel

@Kudret Kurtcebe
Kudret abi ben şimdi yol bisikleti pozisyonuyla ilgili araştırma yapıyorumda doğru düzgün birşey bulamadım, 40km yi geçtikten sonra bir bel ağrısı başlıyor yanlış pozisyonda durduğumdan mı koltuğun ayarı mı yanlış anlayamadım yada yol bisikletinin böyle bir sıkıntısı mı var genel olarak ?

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
Scudo
@Ozan Güner

o.k ozan erkan ile çalışma olacak ,müsait ct lerde riva ve bıçkıdereye bence hazır ol.....

1.75-1.77 arası abi tam boyu bilmiyorum. Kilo 80-81 arası şuan. Bisikletin boyu 54"

• Beğen
@Ozan Güner

ben ile aynı benim bisiklet large kadro, uzunda bel ağrı yok diz,ayak pedala konduğunda kırılmayacak pedal aşağıda iken seleye oturduğunda diz kırık olmayacak sele yüksekliği önemli şimdi ben yarış gidonu kullansa idim bendede olabilirmiydi, olabilir çünki çok uzun zaman mtb gidonu kullandım ama zamanla vücudun alışacak...

ozan bana hemen bilgi ver....sele borusunu ölçme ,arka borunun ayna kola olan uzunluğu kaç cm....

@Kudret Kurtcebe
Yol bisikletlerinde boy 1 boy küçük oluyor, mtb de 56 kullanan yolda 54" kullanıyor almadan önce ölçülerine bakmıştım o konuda sıkıntı yok. Sanırım dediğin gibi alışma gerektirecek antrenmana başlamadan sele boyunu kontrol ederiz beraber

• Beğen
@Kudret Kurtcebe
Aynakolun en üst noktasına olan uzaklığı 44,pedalın takıldığı yuvarlak boşluğa 54, en alt noktasına olan uzaklığı 63 cm.

• Beğen
o.k ayna koldan sele borusu hariç 44 cm benimki ile aynı....ozan yarış gidonuna zamanla vücut alışacak....

(link)

erkan, 13 nisan ct müsait isen dudullu-riva..saat 09.00 dudullu çıkış...ozan sende gel..seni kollarım...erkan müsait olamaz isen ozan senle saat 11.00 de bostancı adalar iskelede buluşuruz...başıbüyük rampalar ve aydos...

@Kudret Kurtcebe

bu cumartesi musaitim 09:00 da dudulludayım

@Kudret Kurtcebe

Bana uyar abi 2 türlüsüde..Dudullu için bostancıda senle saat kaçta buluşalım ?

• Beğen
@Ozan Güner
saat 08.00 de bostancı adalar iskele 9 km sonra dudullu 09.00 çıkış..

bu topiğin prosedürü devam ediyor 12-mayıs kartepe-otel için hazırlık antremanları devam etmiştir...edirnede çalışma yapan hasan-yetkin hazır durumda olup aytek ise çanakkaleyi 2 kez devirmiştir...ali emre dostum triatlon yarışlarında iyi derece almıştır...soner kanar avrupa yakada çalışmalara devam etmiştir...erkan ile kışın çalışma yapıldı...bahtiyarın antreman eksikliği vardır....engin özen herhalde gelmeyecek...kartepe için ekip çalışmaları gerekli olup pedalşörlerin menfatinedir.ozan için kartepe bence erkendir......

1 ayda mucize olmadığı sürece bu sene kartepeyi alacak duruma gelmem mümkün değil.Bir dahakine bir aksilik olmaz ise geleceğim

(link)

ct mükemmel ozan saat 08.00 bostancı, erkan saat 09.00 dudullu...bozmaz inşallah...21 nisan-28 nisan pazarlar şu an berbat...

N
E
S
W
SE 3 km/h
Gusts: 6 km/h
Sunny

Abi özkan abide Kartepeye gelecek.....Abi pazar Özkan abi ile 122 km yi devirdik.Antrenmansızım diyor ama beni mahvetti..Resmen dalda geçti...Rüzgarlı havada....Ben Cumartesi 80 km yapmıştım...Üstüne agır idman 122 km yüksek tempo gelince mahvoldum....21 ortalama ile bitirdik....Özkan abi ben olmasam ortalaması 26-27 yi bulurdu ..Ama Eminönünde benim arka janta akort yaptırdık..Aynakolda yamukmuş..Bisiklette 14 kilo olunca:) Normalde bu bisikletle 24-25 ortalamayı bulacagımı iyi bir bisikletle bunu 30 a çıkaracagımı düşünüyorum.....

@Soner Kanar

işte haber diye buna derim valla anadolu yaka kusura bakmasın çalışmıyor avrupa yaka dehşet doğrusu herkez iyi liste tutmuyoruz ama eski tüfekler fena geliyorlar bunlar...

1- aytekin erzan
2- ali emre akcan
3- yetkin palgın
4- korsan hasan
5- özkan kanki......

ve soner dostum özkan ile çalışman senin yararına temposunu gördün evet aramızda olacaksın ve biz buna sevineceğiz senden tek istediğim gereksiz ağırlık alma sırtına ,,,,10 kilo bisiklet ile kondüsyonda geliştiğinde seni kimse tutamaz zamanla hepsi olur...

@Kudret Kurtcebe

evet kudret abi bu sene adam akıllı çalışamadık tembellik den olsa gerek havanın bozuk olması falan herşey mazeret

Geri