Kudret Abi bugün bisiklet kullanılır hâle geldi, pedal takıldı , maxxis overdrive lar takıldı, km saati takıldı cadence göstergeli.Şuan tekerlerin havası 60psi benzincide bir ara 87 yapıcam. Fakat şöyle bir sorun var abi.Bunla mtb ile aldığım yokuşları çıkamıyorum.Çıkamıyorum derken yani pedal o kadar ağırlaşıyorki kuvvetim yetmiyor basmaya. en hafif vitesi acayip ağır.ufak eğimli yollarda bile 15km hızın altında ağır dönüyor.Bunla rampalı istikametler kesinlikle şuan yapılamaz. Ruble-Aynakol ayarlamadan bu ancak düz yolda gider abi.
Birde alışma konusuna gelirsek,elimi yukarı tarafa koyduğum zaman frene tam basamıyorum, parmaklar kısa kalıyor. Çok dik yokuşlardan inerken elimi alt tarafa almak zorunda kalıyorum. Hatta bazen düz yolda biraz hız yaptığımda bile elim eğer yukarda ise zor duruyor bisiklet.Frenler çok iyi tutmuyor yani şuan.Bu A fren ile diskin farkımı , yoksa ayarımı tam olmamış anlamadım.
Onun dışında herhangi bir sorunu yok bisikletin gayet güzel çalışıyor.Bu kadar olumsuz şeyin yanında birde iyi bir haber vereyim, 84 kilodan 81 e düşmüşüm bugün tartıldım. 75 e düşersem ideal kiloya yaklaşmış olacağım boy 1.77