Scudo Sports

Haydi performansçılar mayıs kartepe otel

254 km yol-zemin berbat arnavut kaldırım ,fabian callera yer yer toprak zeminden bisikleti sürdü derece 5 saat 45 dakika ortalama 46 km adam motor motor 3 kez rube de şampiyon oldu tom bonen 4 kez aldı ...bisiklet yarışı demek paris-rube cyclo-cross demek...

Scudo
(link)

pazar kapalı kısa mesafe yaparım....

(link)

ya şile-ulupelit ya da bıçkıdere 28 nisan....

@Kudret Kurtcebe

23 nisan boştayım istersen değerlendirebiliriz şile bıçkıdere

@Erkan Közen

(link)

23 nisan , rüzgar hızı 43 km makul km ye inerse o.k saat 09.00 dudullu-riva yaparız değişiklik olur..

https://www.deltabisiklet.com/Pub/images/5459_4628_l.jpg

cyclo-cross 3500 lira...CAADX 105 CYCLOCROSS BİSİKLET 2013

http://www.campyonly.com/images/roadtest/2003/fsa_compact/Dscn2423_800.jpg

fsa carbon 46-36 ayna kol aranıyor..

http://www.campyonly.com/images/roadtest/2003/fsa_compact/Dscn2419_800.jpg

(link)

bu çok daha iyi alternatif..fsa-vero

ikinci el 120 lira 50 -34 iki yaprak ön aktarıcım değişecek ay sonu, zincir artı ayna kol ve aktarıcı değişecek..ruble idare eder...ağırlık 990 slx den 100 gram farkediyor..

Miadını doldurdu mu abi senin compenantlar :) O kadar km dayanmaları bile çok iyi

@Ozan Güner

çoooooktan el fatiha performansları sıfır wd -40 la ayakta duruyorlar ..;)

kartepe antreman programları...
1- 14 nisan hava kapalı kısa mesafe....ferdi çalışma...
2- 21 nisan rüzgarın ani hızı 37 km antreman iptal....
3- 23 nisan rüzgarın ani hızı düşerse bıçkıdere şu an 32 km
4 - 28 nisan hazır olanlar ile şile-ulupelit...NNE 13 km/h
Gusts: 26 km/h
Sunny

5- 5 mayıs kısa polinez
ve 12 mayıs hava durumuna göre kartepe-otel

kudret abi bu cumartesi hava nasıl turlayabiliriz riva yaparız

(link)

bu pazar hava kapalı yalnız şile tarafları ormanlık ,yağmur olabilir..

• NNE 5 km/h
  • Gusts: 23 km/h
A shower

ct olursa daha iyi hava..

09.00 dudullu çıkış.....

(link)

• SE 3 km/h
  • Gusts: 6 km/h
Sunny

erkan sen ile ben bu kış hasbel kalem bi şeyler yaptık aktivite olarak en çok 5 eylem gözüküyor ama biri güme gidiyor 5 mayıs bell değil...şimdi senle ct leri devreye sokalım ct günleri hava iyi oluyor pazar kabus...işten ayar çek...bahtiyar ve engin özenin antreman eksikleri var....engin özen ile irtibat yok bıçkıdereye gelirim dedi 31 martta yoktu...hava çok iyi idi....şimdi hasan-yetkin açıdan sorun yok bu kartepe gezi maksatlı olmayacağı için çalışmayana ızdırap verecek...yaklaşık 180 km lik olay ama 14 km tırmanış....3 bisiklete para yok sen ben bahtiyar saat 06.00 da bostancı deniz otobüsü iskelede buluşuruz ilk sefer 06.27 saat 07.30 da yalova toplam 72 km var suadiye merkez camiye bu çıkışta yüksek tempo ben yapmayacağım suadiye rampa başlangıcında 15 dakika mola yaparım rampada protein tozu işe yarayacakmı göreceğiz her şey deney ile olur...ama 130 km in üstüne çok iyi gelmişti...herhangi bir yan etki olmadı bol bol geğirdim...evet erkan avrupa pendikten geçer soner kanar-ali emre-hasan-yetkin-
engin özen ne yapıyor bilmiyoruz.antremansızlığı olursa bence gelmemesi uygun olur..

@Kudret Kurtcebe

kudret abi her cumartesi izin yok bir cumartesi çalışıyorum bir cumartesi çalışmıyorum boş cumartesileri değerlendirelim forumada yazalım cumartesi anteraman var diye belki gelen olur olmazsa ikimiz çalışırız

kudret abi bizim bu çengelköye gnc açıldı yakın yerde olması iyi oldu

Ben gelirim Cumartesi antrenmanlarına,Cuma Cumartesi Pazar günlerim tatil.Parçalar bugün geliyor ama hava bozuk diye götürmeyeceğim bugün, yarın hava güneşliymiş yarın götürüp taktıracağım.Bu ara boş zamanımda da yabancı forumları ve kaynakları kurcalıyorum beslenme ve antrenmana yönelik. Güzel bir diet oluşturdum kendime uyguluyorum dünden beri bakalım sonuç ne olacak

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
@Erkan Közen

ozan o.k dedi yalnız ozan dudullu- riva yapacak..yol paso asflat...şimdi çalışma temposu olacağı için haliyle kopmalar olacak o.k erkan çalışmadığın ct leri haber et havaya bakar gideriz bıçkıdee olacak riva artı ulupelit..

@Erkan Közen

o.k metapure -mass marka adı protein tozu 80 lira 11 kilo yazmışım yalnış 1 kilo 100 gram,,,,,power gell bar teki 7 lira 1 adet

Geri