Scudo Sports

Haydi performansçılar mayıs kartepe otel

@Erkan Közen

erkan 13 nisan ct dudullu-riva...şimdi dudulludan durma yapmadan ömerli inişinden sonra sağda duracağız sağ yan yolda market var önce giden bekleyecek ..grup toplanınca soldan riva istikamet yönünden takip edeceğiz rivada soluklanırız dönüş direk kavacık beykozdan değil....

bostancı saat 08.00 dudullu saat 09.00(link)[/URL]

dudullu-riva 42 km gidiş...yeni antreman rotası....

dönüş riva- küçüksu...

(link)

hava iyi...

(link)

Scudo
Parçalar bisiklete takıldı biraz bindikten sonra tekrar ince ayara götüreceğim. Eve dönüşte 12-25 le çıkamadığım yokuşları 11-34 rubleyle çıktım ama antrenmansız olduğum için zorlandım şimdi tek iş çalışmaya kaldı

kudret abi slm.. haftasonu riva'ya gelmek isterdim.. başka bir planım çıktı malesef.. son iki haftasonu da şehir dışındaydım.. form durumumun çok daha iyi olduğu dönemlerim vardı ama elimden geldiğince bireysel antreman yapıyorum.. bu kış herkesin bisikletleri baharı beklerken ben sessiz sedasız uludağ eteklerinde çalışıyordum.. bisikletimle aramı hep sıcak tuttum.. ilk fırsatta görüşmek üzere..

Abi Özkan abi iyisin diyor ama bisiklet kötü:)Kondüsyonumda iyi....Ama Pazar yorgunluktan öyle oldu.Bir gün önce 80 km yapmıştım........24 olacak ortalamam 21 e düştü..Özkan abinin 10 ile çıkabildiği benim 12 ile çıktıgım Dursunköy yokuşunu 8 km hız ile çıktım..Benim sıkıntım teknikte ...Biz uzun turlarda arkadaşlarla alışmışız bol bol dinlenmeye..2 mola verince ortaya bu sonuç çıktı ....10 kiloluk bir bisikletle aranızdayım:) Özkan abi bu bisikleti degiştir dedi....

@Soner Kanar
Yahu ne varmış 10 kiloda, ben 3000 tl saydim 10 kiloluk bisiklete geçebilmek için :D Daha alalı bir hafta oldu :D 10kg ideal ağırlık bence jantlar 28, tekerlerde 1.40-1,35 arası ise sıkıntı yok bence 10 kilo gayet iyi. İyi olmak zorunda yani bi daha değiştiremem çünkü :D

kudret abi bu pazar neden tur yapmıyoruz

@engin özen

engin dostum ,ferdi çalışmalara devam...12 mayıs sözün bittiği tarih....

@Soner Kanar

10 kilo evet daha avantaj artı kondüsyonla beraber iş kolaylaşır..13 kilo ağırlık uzun etaplar için avantaj değil....özkan kanki doğru demiş...

@Ozan Güner

ozan dostum sonerin bisikleti 13 kilo 10 kiloya inerse durumu avantaja çevirir soner dostum 14 km lik rampada 13 kilo yukarı çekecek kendi ağırlığı ile üstelik 71 km üstüne soner dost kartepe fedaisi olup bu işe baş koydu ama bisiklet performans bisikleti değil performans bisikletleri 10 kiloda sınırlı olursa pedalşöre avantaj olarak her zaman döner özellikle uzun yollarda.....

@bahtiyar közen

bu pazar ferdi çalışma yapabilirsin bahtiyar ct ni erkan ve ozan ile değerlendireceğiz . artık herkez ferdi çalışsın son söz 12 mayıstır .....

kartepe listesi tutulmuyor sadece pedalşörlerin ferdi ve grupça yaptıkları antremanlar göz önüne alınıyor....engin özen durumunu belli ettti ve kışında çalışma yaptığını yineledi herkezin sorumluluklarını yerine getirmesi takdire şayan...erkan ile kışın çalışma yapıldı hafta içi ben çalıştım...hasan -yetkin edirne yollarında piştiler aytekin erzan iki kez çanakkaleye gitti..triatlon yarışlarında ali emre akcan iyi dereceler aldı...özkan kanki zati formda..soner kanar ise bisikleti performans bisikleti değil ama kondüsyonu iyi ...volkan çelik aşinadır kartepeye onunla kartepede olmuş idik...evet bahtiyar dostum illaki ferdi çalış vakit daraldı 21 nisan - 28 nisan hava kötü bahtiyar dostum sadece 5 mayıs kaldı ekip olarak yapılacak son pazar çalışması ,12 mayıs aport kartepe...

(link)

hava 13 nisan ct iyi...

(link)

21 nisan . 29 km rüzgarın ani hızı....makul seviye inerse antreman...

(link)

28 nisan yağmur şimdilik.....

(link)

5 mayıs........bugüne kartepe de olabilir duruma göre hazır olanlar ile kartepe ...artık süre uzamayabilir..
sapanca hava durumu son derece ideal -istanbulda öyle..

sapanca,,

(link)

istanbul..

(link)

kartepe 5 mayıs......

koşullar iyi bozarsa 12 mayıs...

pedalşörlerin antreman durumları..

1- aytekin erzan....çanakkaleyi iki kez devirdi her hafta idmanda..ekip ile..
2- ali emre akcan triatlon yarışlarında dereceleri iyi..
3- yetkin sürekli idmanda
4- hasan sürekli idmanda
5- özkan kanki her pazar idmanda hava koşulları onu etkilemez..
6- engin özen uludağı bu kış yaptı.zora hazır..
7- volkan çelik kartepe 14 km lik rampa yarışında iyi derece aldı..
8- soner kanar -bisikleti performanssız kendisi performanslı..
9- erkan közen anadolu yakanın ağır cyclo crossçusu..ona kartepe kolay gelecek.gözünde büyütmesin kartepeyi, tabiki çalışacağız..
10- bahtiyar közen eski tüfek ferdi çalışma yapacak ve ekipçe çalışma durumu iki pazara bakmakta 21 nisan -28 nisan hava durumuna göre son iki çalışma evet 5 mayıs sözün bittiği yer olarak gözükmekte hava koşulları mükemmel..

@Kudret Kurtcebe
Abi 10 kilo bisiklet ile aranizdayim yazinca bende 10 kiloya ağır dedi sandığım için heyecanlandım biliyosun benim yeni aldığım bisiklette 10 kilo dedim boşuna mı aldık :D

@Ozan Güner

ozan ct saat 08.00 bostancı adalar iskele.erkan saat 09.00 da dudulluda bekleyecek hava bozmaz ise ,,,

:) Kudret Abi bu Efsanevi Tur ne zaman.Uzadı gibi,merak ettim?.
İyi Turlar...

Kudret abi sizin konuyu uzun süredir takip ediyorum. Normalde bende yol bisikleti vardı. Ama yeni bir canavar topladım (TREK 2011 4500 full XT'li nerdeyse :) ) bu kartepe'de bende olmak istiyorum. Ancak plan nasıl istanbul'dan kartepeye kadar bisiklet ile mi gidecez yoksa trenle gidip sonra mı bisiklete bineceğiz?
Teşekkürler.
Bu arada ben Cenk 533 377 4373

@Kadir Altuntaş

teşekkürler kadir bey mayıs ayı,, bu efsane bitmez her sene olacak aynı paris -rube gibi 72 km sonra 14 km rampa eğim 9 stabilize yol istanbuldan en baba tur olarak her zaman gündemde olacak
performansa yönelik bir etap olduğu için ince eleyip sıkı dokuyoruz bu topiği ocak ayında açtım 4 ay boyunca çalışmalar yapıldı antremanda olanlar sadece 11 kişi ...kışın çalışıldı..5 mayıs olarak gözüküyor yalnız rüzgarın ani km hızı önemli ayrıca ısı ve yağış olmayacak zamana karşı süratli olacağız .....

Geri