@Cihan Soyugazi
cihan dostum selam ...o.k şimdi saat 07.30 de pendik feribotta olacağız tarifiye baktım pazar günleri ilk feribot saat 08.15 de 45 dakika sonra yalovadayız saat 09.00 çıkış geç oluyor saat 07.00 de olsa iyi olacaktı..şimdi bu durumu yeni baştan irdeleyeceğiz bostancıdan saat 06.25 de var fakat 3 bisikletten sonra kaptanın rizasına kalıyorki bu da işimize gelmez en iyi alternatif kötünün iyisi gene pendikde saat 07.30 da olacağız , saat 08.15 de feribota bineceğiz toplam pedalşör sayısı senle beraber eğer tabi soner gelirse 10 kişi olduk ..11 inci gelirse para vereceğiz hepimiz bisiklet için saçma sapan uygulama tabi ido ilk 10 bisiklete para almıyor 11 olursa para vereceğiz...şu an 10 kişiyiz...yalovadan pendiğe son feribot saat 21.30 da..
anadolu yaka..
1- erkan közen
2- bahtiyar közen
3- engin özen
4- ben
5- volkan çelik
6 -dostum cihan senle beraber 6 kişiyiz
avrupa yaka
1- korsan hasan
2- yetkin palgın
3- özkan aydın
4- soner kanar
evet havaya endeksliyiz rüzgarın ani km hızı çok önemli ve yağışşız hava ısı makul olacak 5 mayıs hava koşullarına en uygun tarih olarak şimdilik gözükmekte...
mecburen pendik feribot ..ve saat 09.00 yalova çıkış 72 km sonra 14 km rampa eğim 9 ve 1300 rakım kartepe otel aynı yerden inerek yalovaya dönüş toplam 180 km eşdeğeri 200 +
başka alternatif var eskihisar ama 12 km fazladan gideriz gidişte..
güzergah güncelleme..
(link)
b-noktasına geliş,,,a- noktası yoncadan sağa dönüş tam 6 km sonra ,burada önemli ,ipek yolu diğer adı tiktik değirmen yolu..
aşağıda tiktik değirmen yolundan 2.6 km sonra yol ayrımı var ,yol ayrımından sol yola ,birlik sokağa girilecek buralar çok önemli...
(link)
aşağıda birlik sokaktan 2 km sonra eski izmit yoluna gireceğiz..
(link)
son olarak birlik sokak-suadiye caddeden 1 km sonra çeşmedeyiz ve suadiye merkez cami... bu haritaları zumlayarak iyice belleyerek bu işi yaparız....
(link)
suadiye köyü -kartepe otel güzergahı-----14 km rampa bu yol çok önemli...burada yalnış yollara girmeyerek kartepe otele ulaşacağız bu harita ilk gidenler için önemli....
aşağıda uydu görüntüsü..
(link)
hatırtlatma...
az bi süre kaldığından katılmak isteyen dostlara hatırtlatma yapmak istiyorum..
1- en az 160 km lerde zamana karşı bütün kış çalışmış olanlar tercihimizdir..
2- bu tur gezi turu değildir kimse kimseyi beklemeyecektir..
3- bu tura katılacak olan dostlarımın hepsinin alt yapıları sağlamdır toplam 10 kişidir ,,,
4- araç sadece pendikten feribot olacaktır yalova -kartepe -yalova güzergah 180 km dir eş değeri 200 +
5- ekip tam bir disiplin halinde hareket edecektir lastiği patlayan derhal kendisi değiştirecek ve ekibe yetişecektir
6- tüm katılacak dostlarım bu şartlar altında çok pedallamıştır..
7- kartepe otelde mangal yoktur..köfte yoktur sadece 15-30 dakika soluklanma vardır..
8 - bu ağır olay sadece zamana karşı verilecek savaşın adıdır
9- avrupa yaka olsun anadolu yaka olsun tüm performans sürücülerini bekleriz...
10- mtb güzergaha uygun değildir vakit kaybıdır ama ekipten iki kişide mtb vardır ama 28 ler ile at başı giderler..
11- her sene kartepe otel olacaktır 11. sefer kutlu olsun gazanız mübarek olsun..
önemli dip not herhangi bir rahatsızlığı olanların katılması sakıncalıdır..
hava durumu 5 mayıs -sapanca gayet iyi 1300 rakım 15 derece olacak aşağısı 25 derece ..
(link)
istanbul-5 mayıs hava iyi..
(link)