@Bahadır Gürel
bahadır dostum..
benim ekipten istediklerim var birincisi bıçkıdere ve şile- ulupelitte çalışma yapmak benim derdim açıkça bu topikte kartepeyi 11 .kez almak bunun için bana bıçkıderede çalışacak eleman lazım.şimdi attilla bisiklet takımından farklı etap düşüncesine sahibim, benim etaplarım şile-bıçkıdere şile-ulupelit şile-teke ve kartepe ve tavşanlı- boyalıca bu etapların hepsi zordur şimdi niye senin cyclo crosa geçmeni istiyorum bu etaplar stabilize benim derdim zor zeminlere 28 ile dalmak erkan silik teker ile tavşanlıya girdi 10 km inişi olan son derece kötü zeminde riske girdi yoldan az kalsın çıkıyordu ama bıçkıderede çok çalıştığı için tecrübesi ile düşmedi bahtiyar ise söylensede genede tavşanlı yoluna gider ha bizim derdimiz ne bu bir hobi...benim zevk aldığım tüm etapları yazdım buralarda sessizlik var anlamsız araç gürültüsü yok...tüm şile etap dönüşlerinde aydosun güneyinden alıyoruz o pendik kurtköy bağlantısı ile işimiz olmuyor şimdi malum gerçi üstüme vazife değil ama evli olununca özgür olamıyorsun erken turu bitirme mecburiyeti oluyor ikinci insanıda düşünmek artı aile gerçeği ,
düşümcem cyclo cross ekip var etmek uzun mesafeleri ilke edinmiş az çok başardım sayılır erkan en sağlam cyclo cross anlayışta artık ,
çünki korkmadan silik teker ile tavşanlıyı devirdi ama ben genede derimki tedbirini almalı 1 sefer düşmezsin ama başka sefer olur gidilen etaplar sakat..şimdi barış dostumun cyclo cross almak istemesi beni memnun etti geriye iç işleri kalıyo ama avrupa yakaya geçerse bizden kopabilir son olarak bıçkıderede serbestsin bahadır dostum yol riskli ayrıca durma yapılmayacak şile ulupelitte ise dudulludan durmadan şileye varacağız 4 kasımda 2 saatte almış idik yolu ,,