Scudo Sports

Haydi performansçılar mayıs kartepe otel

@bahtiyar közen

sabah 07.00 de mesaj düşerim şu an yerler ıslak bahadır dost sabah inşallah foruma girer, ama yüzde 90 iptal......

Scudo
arkadaşlar yerler kuru gidiyoruz 09:00 da hekimbaşında bekliyoruz

• Beğen
Tepkiler: Bahadır Gürel
polenez turunu tamamladık kazasız belasız hava güzeldi biraz rüzgarlıydı katılan arkadaşlara teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Bahadır Gürel
Arkadaşlar herkese teşekkürler, eve geldim haber vereyim istedim.

Barış'a tur sırasında 1400 m irtifa almış oluruz demiştim. 40 m hatayla tutturmuşum. Bostancı-Polonez 84 km, 1360 m irtifa, 4 saat 49 dk. bisikletin üzerinde, 6 saat 54 dk. toplam geçen süre.

Yazacağım bir kaç şey daha olacak ama biraz dinleneyim yazarım. Barış'ın sorduğu rampa bilgilerini ileteceğim.

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
Bahadır abi saol bilgiler için teşekkürler.. bu arada yağmurdan bahsetmemişsin..o nasıl bir yağmurdu öyle..işin tuhafı eve dönüşte kalamışa geldiğimde yerler kupkuru idi.. sanırım yağmur sadece bizi vurdu.. :)

@Barış Güney

haydaaaaa ne yağmuru bu ,sahilde yoktu....kısmet
bu gün herkez iyi idi ben rampada ağır kaldım neyse bugün boşa gitmedi erkan aman aman spd ayakkabılarını bul ,bu gün senin bacak yandı spor ayakkabı sana ters..

(link)

24 mart göz kırpıyor 17 derece---21 km rüzgar, ideal rüzgar....inşallah bozmaz evet yavaş yavaş bıçkıdere diyelim.....

Gusts: 37 km/h
bugünki rüzgarın gücü buna rağmen çalıştık...

@bahtiyar közen

çavuşbaşına gelirken, inişte teker savruldu sağa doğru,
hızı kestim sakat iş.....

Barış selam, rota üzerindeki yokuşlar aşağıda. Bunlara bir göz attığında çok detaylı bilgiler içerdiğini görebilirsin.

(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

bahadır abi bilgiler için teşekkürler yüzde 15 eğimler tırmanmışız abi senin bıçkıdereye gelmen süper olur oradada dik rampalar var

• Beğen
Bahadır abi verilerin hepsini tek tek inceledim..ne yaptığını rakamlarla bilmek gerçekten çok keyifli..paylaşımlar için teşekkürler..

• Beğen
Geri