Scudo Sports

Haydi performansçılar mayıs kartepe otel

kudret abi bu senin son topiğinse bu topiği şenlendirelim bundan sonra topikleri erkan açar yine turlara devam bu yoldan dönmek yok scott cyclo cross güzel görünüyor ilerde bisiklet alırsam hem hafif cyclo cross hedefim

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
Scudo
@bahtiyar közen
erkana tiyoları orta kanaldan face den özel atarım,tavşanlı haziranda olabilir haziranın ilk haftası köprü geçişi olur ondan sonra bir adet tavşanlı temmuz- ağustos kısa mesafe örnek polinez kısa açar erkan..eylülde bir şile-teke patlatırız....ekimde şile-ulupelit-----ve kasımda bıçkıdere der aralık-ocak-şubat-mart sezonu kapatır ve 2014 ün kartepesini gene ben açarım...tabi 1 nisan 2014 de kartepe 12.turu açar 1 ay hazırlık antremanları yaparız elalem dünyayı yönetmek için 10 yıllık plan yapıyor bizde 1 yıllık program yapıyoruz..

Kudret abi Perşembe günü bizim muhabbetlik gece turuna Aytekin Erzan Abi geldi...Geçen Pazar Yeşilay turunda Kudret abi ile görüştük dedim...Selamı var....Haberin ola....

Bugün 55 km yaptım..Yagmurda anam agladı soguktu zaten....

@Soner Kanar
vay anasını yahu adamı özledim bir geçmişimiz varki insan arıyor..soner benimde selamlarım var bıraktı beni kayboldu bende ceb ,ev telefonu olmayınca sadece faceden haberleşebiliriz bir mesaj atayım, face e de pek uğramıyor 19 mayısa işi olmaz ise kartepeye gelmesini isteyeceğim az beraber olmadık ...soner 50 farketmez maksat sele üstünde olmak şimdi nisanda bayağı çalışmalar olacak 5-12 mayısta hazırlıklar devam edecek listeleri güncellemiyorum sadece antremanları yazacağım ve sonuçları yazacağım 19 mayıs görünen tarih yalnız rüzgar 13-20 km arası olmalı ısı 20 derecelerde olmalı yağmurda kartepe yok ...

erkan face den yazdım burayada yazayım 1 yıllık planım şu..

1-29 mayısta açacağın topiğe şunları yaz,haziran ayı tavşanlı boyalıca hattı.haziranın ilk haftası olmaz 3 pazardan birine odaklanırız..sıcaklık-rüzgar-yağmur bunlara bakacağız..
sürüş disiplini dersin yalova -tavşanlı-boyalıca durma yok geçen sene ekip lokantada durmuş idi orada durulur sonra biliyorsun 3 km lik rampa eğim sonda 23 leri buluyor oradan altınova ve yalova...sabah pendik feribot ile geçeriz davetli listesi murat-ogün-bahtiyar-ekrem-sen ben. bunun dışında gelmek isteyenlerin antremanlı olmaları gerekecek...
2- temmuz-ağustos kısa -polinez herkez davetli çıkış hekimbaşı....
3- eylül-şile-ulupelit sadece davetliler bunun dışında antremanlı olanlar gelebilir 160 km ye eşdeğer..
4-ekim şile-teke 200 km ye eşdeğer sadece davetli olanlar antremanlı olanlar gelebilir..
5- kasım şile-bıçkıdere sezon biter..
6-istersen kış sezonu diye topik açarsın aralık-ocak-şubat-mart ayı için ama gördün bu kış ne oldu
7- ve 1 nisan 2014 de kartepe topiğini ben gene açarım ama önce 1.5 ay antreman sahalarında oluruz ve gene mayıs ayında kartepe deriz 12.sefer olur ,,,
8- ve tekrar topu ele alırsın....

durum bu sistem bu ,,,,

@Kudret Kurtcebe
kartepeyi yapalım ondan sonra açarız topiği

(link)

cuma-ct yağmur pazar 16 derece-rüzgar 16 km ...yerlerin durumu pazar belli olur...ıslak olursa yatar 31 martta hava uygun....7 nisan şimdilik güme gidiyor 32 km rüzgar...

bugün çıktım 23 km rüzgar bile etkili oluyor ama buna razıyım 30 -40 km lik rüzgar beni bitiriyor..

@Kudret Kurtcebe

kudret abi sen iyi çalışıyorsun biz

@Erkan Közen

erkan kısa mesafelerde bi olay pek olmaz ben daha çok kısa mesafelerde süratli sürmeye çalışıyorum tabi 44 dişle ne kadar sürat olabilirse esas biliyorsun şile-ulupelit..gerçi üst üste bir hafta aralıkla bıçkıdere etapları yapılırsa hamlık kalmaz şimdi önümüzde 8 pazar var 2 ay var bu zaman bizim için yeterli olacaktır...

kudret baba sen kurtköy geçişin olduğu yol mu kapalı demiştin ?

@engin güner

engin hatırlıyormusun ovacık köyünden dönüşü kurtköy taraflarına geldik sonra köprü altından geçtik ve viaporta giderken bingo oldu eline bisikleti alıp öbür yola geçiliyor eskiden o yol açıktı sağdan otoban yola giriliyor tabi sakat ,,,

(link)

şimdi erkan-bahtiyar bıçkıdereyi zorlaştıralım şöyleki 42.8 km boyunca durma yapmadan devam ederek bıçkıdereyi geçerek ve taşdelen su merkezinden sonra duvar rampayı alarak stop ediyoruz ve sağdan meşhur kurtdoğmuş stabilizesine gidiyoruz , 130 km ye eşdeğer olurmu şüpheliyim çünki biliyorsunuz kurtdoğmuş inişli-çıkışlı duvar rampalardan müteşekkil burada bayağı pişeceğimize inanıyorum lastikler patlayabilir bu durumda dağ başı bi yer olduğu için kurtdoğmuş toprak-stabilize yolun sonunda ilk varan bekler..oradan viaport aydos camiden aydos cafe valla burada çalışırsak bizim için iyi olacak...haritada çıkış dudullu a nokta,b nokta ise kurtdoğmuş yolun girişi..

aşağıda kurtdoğmuş toprak-stabilize yolu 9 km ilaç gibi gelecek inişli çıkışlı..

(link)

aşağıda genel etabın haritası şile rampaları-bıçkıdereden sonra gelen rampalar ve kurtdoğmuş un rampaları ve aydos rampaları son olarak başıbüyüğe doğru olan rampalar kayış dağı rampaları ,kartepe için ideal çalışma yerleri..

(link)

olur tabi neden olmasın biliyosunki benim bisiklet oraya girermi bi deniyelim

@Erkan Közen
tek sorun senin tekerin silik olması dez avantaj tavşanlı yolundan daha riskli bir yol çünki toprak,
yokuş aşağı inişler uzun kontrol zor olabilir senin kadroya 700 x32 olmuyor idi bunun altı tekerlere bakmak lazım acaba varmı 28 hacim stabilize teker olmalı paris-rube yarışında kullanılan bisikletlerin tekerlerine bakarsan bu tekerler bence mevcut...zati toprak orada oturmadı kuru toprak olması lazım biz bu etabı anca 5 mayısta yaparız ya da 12 mayıs..nisanda klasik bıçkıdere etabı olur cuma-ct ,2 gün yağmur var kendimizi kasmıyoruz

http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/296962_261755200523728_230382589_n.jpgevet kurtdoğmuş yolları..

(link)

24 mart yerler bence kuru olmaz 31 mart yatar-35 km rüzgar
7 nisan 32 km rüzgar yatar 14 nisana bakacağız daha belli değil..kaldı 5 pazar,,,

zemine bak tekere bak zemin toprak
http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-frc3/313867_261269090572339_1072935641_n.jpg

erkan tekere bak tahminimce 28 hacim zemin arnavut kaldırım

http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/321468_261266697239245_1674005220_n.jpg

Geri