Scudo Sports

Haydi performansçılar mayıs kartepe otel

@bahtiyar közen
suadiye rampaları yüzde 15 bile değil ama 18 km tabi uzun...eğim en çok 9...kartepe için kesin kez koşullarımız..
1-ısı makul olacak 20 derece
2- rüzgarın km hızı 20 den fazla olmayacak ..
3- asla yağmurda kartepe yok...
bu koşullar hangi pazara denk gelecek bakalım ,inşallah bi pazara denk gelir ,anlamı yok zor hava koşullarında gitmenin yarışlarada girme derdimiz yok..vaktimiz bol, bir sürü pazar var...

Scudo
şimdi önerim şu.......

(link)

sapancada hava koşulları süper 22 derece 18 km rüzgar yağmur sıfır hissedilen ısı 23 derece zirvede 13 derece 1300 rakımda....24 mart.....gece ısı 14 derece 13 km rüzgar..

istanbulda hava durumu....
(link)

bu koşullar bence çok iyi önemli olan kimler hazır 24 marta,

2. önerim 24 mart bıçkıdere ve 31 mart kartepe...hava koşulları önemli..

sapanca..31 mart...

(link)

istanbul....31 mart..

(link)

sorun istanbulun havası 13 derece gündüz akşam 4 derece

@Kudret Kurtcebe

kudret abi Mart için çok erken kondusyonum iyi değil şöyle 1 2 ay çalışmam gerekiyor

@Kudret Kurtcebe

ok kudret abi yağmazsa bıçkıdereye gideriz

takım bomba gibiydi erkan teknik arıza yaptı spd olmayınca sorun yaşadı aynı kadro müsait olursa bıçkıderede çalışırız saat 08.00 de bostancıda buluşup ,buluşma ve hareket noktamıza gideriz dudullu saat 09.00 durma yapmadan göçbeyli köyünün çıkışına kadar tempo yaparız klasik sürüşümüzü tekrar ederiz ......

(link)

17 mart koşullar iyi..23 km rüzgar...ısı 7.....bıçkıdere, 24 mart öne çekilebilir inşallah bozmaz....

24-31 hava koşullar iyi.....24 kısa olur.....31 mart şile-ulupelit

24 mart

(link)

31 mart...

(link)

nisan ayına bakarsanız ilk 5 gün günlük güneşlik tabi belli olmuyor ..iyi pazarı yakaladık 100 artıları yaparız...

bahadır ve barış dostlarımızın yol bisikletleri bıçkıdereden sonra gelen stabilize yollarda ne kadar güvenli olur artı tekerler silik lastik patlaması olabilir baştan lastik patlaması olursa özellikle bahadır dost yalnız kalırsa kim yardımcı olacak .prosedürümüz bu yolda ilk 60 km ye eşdeğer etapta durmamak herkez ilk 60 da yalnız kalabilir lastiği süratle değiştirmek ve ekibe yetişme durumu olursa bence iyi olur bu turun polinezden farkı burada durma yok dudullu-göçbeyli çıkışı mini markette duracağız orada kahve var bedava çay var kahveci artık bizi belledi..dönüş kesin kez aydos kafe semaverde orada var...

@bahtiyar közen

(link)

34 km rüzgar fazla bahtiyar...mesafe uzun bir sürü rampa bize 15-20 km rüzgar lazım hava iyi ama rüzgar kötü 24 mart suya düşebilir 37 km rüzgar pazar beni yordu açıkçası zevk vermiyor. 17 mart hava kapattı 16 mart paso yağmur ertesi gün şile yolları kurumaz 31 mart yağmura dönüştü nisana gidebilir bıçkıdere...

@Barış Güney

Barış selam, Strava'ya baktım bir çok yerde senin ismin üst sıralara yerleşmiş. Gerçekten iyi dereceler. Seni turda yakalamaya çalışmak bile benim için başarı olur :)

@Bahadır Gürel

Bahadır abi selam.. tatlı rekabet iyidir.. :)ısınan havalarla birlikte yavaş yavaş daha iyi değerler çıkacaktır.. durmak yok pedallamaya devam..

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
@Bahadır Gürel
bahadır dostum..
benim ekipten istediklerim var birincisi bıçkıdere ve şile- ulupelitte çalışma yapmak benim derdim açıkça bu topikte kartepeyi 11 .kez almak bunun için bana bıçkıderede çalışacak eleman lazım.şimdi attilla bisiklet takımından farklı etap düşüncesine sahibim, benim etaplarım şile-bıçkıdere şile-ulupelit şile-teke ve kartepe ve tavşanlı- boyalıca bu etapların hepsi zordur şimdi niye senin cyclo crosa geçmeni istiyorum bu etaplar stabilize benim derdim zor zeminlere 28 ile dalmak erkan silik teker ile tavşanlıya girdi 10 km inişi olan son derece kötü zeminde riske girdi yoldan az kalsın çıkıyordu ama bıçkıderede çok çalıştığı için tecrübesi ile düşmedi bahtiyar ise söylensede genede tavşanlı yoluna gider ha bizim derdimiz ne bu bir hobi...benim zevk aldığım tüm etapları yazdım buralarda sessizlik var anlamsız araç gürültüsü yok...tüm şile etap dönüşlerinde aydosun güneyinden alıyoruz o pendik kurtköy bağlantısı ile işimiz olmuyor şimdi malum gerçi üstüme vazife değil ama evli olununca özgür olamıyorsun erken turu bitirme mecburiyeti oluyor ikinci insanıda düşünmek artı aile gerçeği ,
düşümcem cyclo cross ekip var etmek uzun mesafeleri ilke edinmiş az çok başardım sayılır erkan en sağlam cyclo cross anlayışta artık ,
çünki korkmadan silik teker ile tavşanlıyı devirdi ama ben genede derimki tedbirini almalı 1 sefer düşmezsin ama başka sefer olur gidilen etaplar sakat..şimdi barış dostumun cyclo cross almak istemesi beni memnun etti geriye iç işleri kalıyo ama avrupa yakaya geçerse bizden kopabilir son olarak bıçkıderede serbestsin bahadır dostum yol riskli ayrıca durma yapılmayacak şile ulupelitte ise dudulludan durmadan şileye varacağız 4 kasımda 2 saatte almış idik yolu ,,

@Kudret Kurtcebe

Kudret abi evde 3 bisiklet var. Bir de cyclo-cross ekleyip 4'e çıkarmam çok zor. Bu nisanda eldekini çıkarıp, daha küçük kadrolu karbon yol alacağım zaten ve epey para harcayacağım. Okullar tatile girdiğinde de kızıma 26'lık bir bisiklet almam gerekiyor (şu an 24 var ve yetmiyor). Yani cyclo-cross'u bedava da bulsam almam imkansız. Bu yıl olmasa bile ileride düşünebilirim.

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
evet dostlarım topiğin gerçek amacı alnımızın akı ile 11 .seferi tamamlamak evet oldukça güç etap...avrupa yaka uzun zamandır bu topiğe girmedi ali emre akcan,korsan hasan ,yetkin ve sonerden ses yok anladığım kadarıyle 3 kişi çalışacak ben bahtiyar ve erkan özellikle bıçkıdere ve şile -ulupelit üzerinde duruyorum kapımız anadolu yakaya açık ama bıçkıderede ve şile-ulupelitte kurallar acımasız....

kartepeye aday olan pedalşörler......
anadolu yaka....

1-kudret
2-bahtiyar
3- erkan

zorunlu etaplar nisan ayı ve mayıs...şile-bıçkıdere ve şile -ulupelit....anadolu yaka dediğini yapar....

korsan hasan ve yetkin ile orta kanaldan haberleşme olmakta yetkinin duvarından anladığım kadarıyle yetkin olayın bilincinde ve antremanlara devam ediyor...korsan hasan ile irtibat olmakta o da antremanlara devam ediyor... ne de olsa bir günde 300 km yi 9 saate sığdırdılar yetkin ile..şu an avrupa yakasının raporları bunlar, bizde anadolu yaka olarak üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz..

Geri