Scudo Sports

harcırah ödemeleri

@bisikletcanavari

arkadaşlar daha çok bekleriz biz bu paraları .........allah bilir hangi haftaya alırız...

Scudo
Biraz önce federasyonu aradık Polonezköy harcırahları ne zaman yatacak diye, konuştuğumuz arkadaş yaklaşık 15 gün sonra falan diye cevap verdi.. İyice abarttılar ya.. Zaten yarışın üstünden 45gün geçti, 2 ayda harcırah yatırıyorlarsa biz nasıl bütün yarışlara gidebiliriz ki?

Federasyon Başkanı, Genel Sekreteri v.s cümbür cemaat Akdeniz oyunlarına gitmişler. Telefona bakacak bi bayan sekreter bırakmışlar o kadar. Federasyon 15 gün harıcah ödemelerine kapalıdır. Vatana millete hayırlı uğurlu olsun :mad:

• Beğen
Tepkiler: DKRMustafa
Ohh, hayırlı işler..
Kapadokyadan önce hatta Aksaray'dan önce bile harcırahlar yalan oldu.. İnşallah TR şampiyonasına 3 ay önceki yarışın harcırahını vermek akıllarına gelir.. Kapadokya harcırahlarınıda Alanya yarışına kadar alırız Allah'ın izniyle..
Altı üstü genel sekreter bir imza atacak ve Osman'da hesaplara parayı yatıracak. Ama neden bu kadar uazatılıyor bu işlem bir türlü anlayamıyorum ama neler döndüğünüde çok merak ediyorum..

Osman'dan çıktıysa kimde paralar :) Allah Allah iyice karıştı işler :) Acaba para işleri ile ilgilenmeyi mi bıraktı Osman..

@bulent_atlas

mantıklı/ olabilir :)

Bu kadar geriye doğru (60 gün gibi) ödeme yapması "ZORUNLULUĞU" olduğunu hatırlayabilecek "MERT" bir federasyon göremiyorum(sözüm sorumlusuna).Umarım yanılırım.Neden mert değil? Her telefonda farklı tarih veren tutarsız, güven telkin etmeyen cevapları yeterli sanırım.
Bu sezon anladığım kadarıyla sadece çook önceki beklentimiz olan yarış sayısını artırmaya kilitlemişler kendilerini.
Ama bir işi yerine getirirken, kurallarına kendi yazdıkları başka birşeyi unutmaları Kendi ülkesinin sporcusuna Saygısızlıktır.

• Beğen
Tepkiler: ZekiAlper
Maalesef çünkü bildiğim kadarıyla harcırah ödemelerinin tarihleri kağıt üzerinde yazmıyor.Herşey ağızdan çıkana bakıyor ve kimse de sözününeri olmayınca havada kalıyor.Şimdiki durum gibi 5 sefer ödeme tarihi değişiyor.

@athletic

Bu güvensizlik bir sporcu(yarışçı) olarak beni de endişelendiriyor fakat biz istersek eğer elimizden geleni yaptırabiliriz.
"Her sene Alanya da yarış düzenleniyor. Bu sene de düzenlenecek inş. Bu sene protesto yapabilirsiniz örneğin yarışlara girmeyerek basında tepki çekebilirsiniz yada aklınıza gelen başka çabalar vs forumda tabiki tartışabilinir ..çeşitli fikirler mevcut fakat bunlar sadece basit birkaç örnek ve amaç federasyonu bu konuda ciddi dikkatini çekebilmektir sadece..ve bi bakarsınız ciddi bir çözüm yolu olabilir. Güzellikle olmuyorsa kapıyı zorlarız biz de! :eek: ."

Harcırahlarını hala alamayan bütün fedekar arkadaşlarıma spor hayatlarında başarılar dilerim..

• Beğen
Tepkiler: heng ve emrullah
federasyonu aradım bu sabah bekir bey belçikadaymış en erken haftaya gelirmiş gezmesi bitince alırız harcırahlarımızı inşallah

Adamların umrunda degilki harcırahlar hepsi makam mevki pesinde koşuyorlar..

ne olacak anlayamadım 4 harcanak bekleyen sporcular var ve hepimiz zar zor para çıkıştıran insanlarız daha harcınak gelse bile önce istanbul gelcek 1 ay sonra ankara 1 ay sonra diğeri diğeriiiii ne olcakk

yatacak harcırahlar
1-Polonezköy MTB
2-Nevşehir YOL
3-Ankara MTB
4-Isparta MTB
5-Trabzon YOL
6-Kemaliye MTB
7-Burdur YOL
8-Nevşehir MTB

AKLIMA GELENLER BUNLAR

Herkes ayrı ayrı Genel Müdürlüğe dilekçe yazsın, sonuç alırsınız. Bunu internetten yapabilirsiniz.

İki yol var:

Birincisi direk şikayet edebilirsiniz.
sikayet@gsgm.gov.tr <sikayet@gsgm.gov.tr>
Bu çok olumlu bir yöntem değil. Yeterli miktarda şikayet olması lazım.

İkincisi bir vatandaş olarak "Bilgi Edinme Hakkı"nızı kullanabilirsiniz.
(link)
Bu daha olumlu bir yöntem. Genel Müdürlüğe yazacağınız dilekçede "Harcırah ödeme tarihleri ne olmalıdır?" sorusunu sorabilirsiniz. Kimbilir, belki de federasyonların ödeme tarihlerini belirleme gibi bir esnekliği vardır.

Her ikisinde de gerçek isminizi, adresinizi ve telefon numaranızı vermelisiniz. Aksi halde dikkate almazlar.

Benim fikrime gelince. Harcırah ne yazıkki sosyalist bir düşüncedir. Genel olarak sporun devlet tarafından değil özel sektör tarafından desteklenmesi gerekir. Ülkemizde kanunlar yeterli olmasına rağmen sponsorluk yeterli değil. Sporun geleceği için harcırah tamamen kalkmalıdır. Kulüpler ve bireysel sporcular kendilerine sponsor bulmalıdır. Organizasyonlar/yarışmalar tamamen özel sektör tarafından yapılmalıdır.

@gurol

Aynen katılıyorum. Devlet hacirah vermek zorunda değil. Fakat hacirah verileceği duyurulmuş ise hacirahı ödememek veya geciktirmek cok büyük ayıptır.

Geri