Scudo Sports

harcırah ödemeleri

@OR700

İyide burda tartışılan konular harcırahların aşırı geç yatması.. Konu çok farklı yerlere gelmiş..

• Beğen
Tepkiler: kron_xc4000 esk
Scudo
@d.berkay

ben il temsilcisine söyleyebiliriz bunu muhattabmz olarak diyorum

Abariiiiiii
Aldınız mı harçırahlarınızı cancahazlarım.

Sevgi ve Muhabbetle.

@OR700

hocam bens ana sistemi değiştiricem kurtarıcam mileti bu cileden demedim....böyle böylede yapalıum dedmedim benim derdim harcırahımı geç almak olabilir ama esas derdims enin gibiler emin ol bundan....yarışmıyorum diyorsun onu bunu yapmıyorum diyorsun gelip ortalığı ne diye karıştırıyorsun...yetmedi kalkıp parası olan yarışsın gelsin diyorsun turistik geziyemi gidiyoruz:S eğlenmek içinmi geliyoruz:S c1- c2 her neyse uluslar arası yarışmada ilk 15 e giren her Tüek sporcu bizi biraz daha yukarı çekiyor bilmem biliyormusun...gelenlerin hemen hepsinin gelir düzeyi çok çok iyi değil sen bu adamlara gelme dersen bu sporuda yaptırmama kararıda çıkar olurmu???
ve lütfen daha fazla cevap yazmayın yaşınıza hürmeten....

@mustea7

Berkay arkadaşın dediği doğru konu il temsilcisine kadar uzadı,
Emir komuta zinciri diye bir şey vardır mustea7
sen çözeceğine inanıyorsan il temsilcisine bir danış tabii bu senin tamamı ile doğal hakkın,sonuçtan bizide haberdar etki bazı istekler için bir çok kişiye örnek teşkil etsin;)

biz asker değiliz sen olabilirsin ama biz vatandaşız federasyondakiler gibi

harcırahları çatır çatır yiyirolar işte bazı sporculara soruyorum yıldız çocuklara abi ne harcırahı o ne diyor baızları yazık yazıkkkk

@mustea7

Yiğidim koçum aslanım,bir konu açıyorsun laf söylemeye gelmiyor kimseye,kimse burnundan kıl aldırmıyor insanların birbirlerini görmemesi,tanımaması ortamı bir anda germeye yetiyor.biz burada birbirmiz yerken,o eleştirdiğimiz kişi yada kişşiler,konu yada konular bizlere aldırış etmeden bildiği yönde ilerliyor.biraz daha sakin olun yaa,paylaşılamayan nedir,kimdir hiçmi dostane bir tartışma veya görüşme yapamayacağız.biri bir şey yazıyor,hemen arkasından başka bir kardeşimiz farklı bir algılama yönbtemi ile basıyor fırçayı ee sonuç?stres,sinir,gerginlik hiçmi sohbet edemiyeceğiz,Artık şöyle diyeyim biz türk milleti olarak yazışırken bile birbirimizle geçinemiyorsak,bizi bölmekte parçalamakta kolay olur.kalemle savaşamayı bilmiyoruz.yazılan yazılar kimilerine göre yanlıştır,kimilerine görede doğrudur.amaç burada gerçekten yanlışı bulup düzeltmektir.yanlışı düzelteyim derken,yanlış yöntem kullanmakta bu yanlışı düzeltmez bilakis kanayan yarayı iyice azdırır.yapılan yorumlara saygı göstermek erdemliktir.yeterki hakeret içermesin,insanlar istediklerini kendi istedikleri gibi algılıyor.ne alaka şimdi askerle siville,senin bu deyimi bilmen veya uygulaman için asker olman şart değil,bir makam bir mercii diye uzayıp giden bir zincir halkası vardır.kimse kafasına göre hareket edemez.il temsilcin il müdüründen habersiz,il müdürü validen habersiz,vali içişleri bakanından habersiz,iç işleri bakanı başbakandan habersiz vs.vs uzar gider.benim demeye getirdiğim sonuç şuu:boese157: Federasyon olacak yer ne il temsilcisinden,nede sporcudan talimat alır.federasyondakiler vatandaş,hepimiz bir vatandaşız ama her kesin bir görevi ve bir makamı vardır.federasyondaki zatii muheteremlere ne emir ne görev verilirse onu yaparlar.ne osmanınız nede genel sekreteriniz kendi kafalarına göre hareket edemez.işte emir budur.başka emreder onlar uygular bu zincir federasyon başkaı,as başkan,genel sekreter,muhasip eleman komutası ile gider.sen bu komuta zinciri dışından birisini devreye soksan bile,sonuçta o kişide bu komutadan birisi ile muhatap olmak zorundadır.
Ben bu zincirden bahsediyorum sen çıkmışsın askerlikten,vatandaşlıktan bahsediyorsun,Kimseye yaptığım iş ile ilgili bilgi vermedim.ne iş yaptığım ilgilendirmesi gerekenleri ilgilendirir o kadar,Sana dediğim gibi,geç yatan harcırahlar ile ilgili olarak çözümünü getireceğine inandığın yer neresi ise oraya bir danış dedim,bana öyle fantastik vari cevap yazmana gerek yok,senden şunu beklerdim gittim şu kişi ile görüştüm.oda gereken yeri aradı konuyu hallettik deseydin aynı yolu,izleyen bir çok sporcu arakadaşta olurdu en azından ve bir nebze olsun onlarada örnek teşkil eder diye düşündüm.Ama görüyorumki yanlış düşünmüşüm,hemen nem kapmışsın bir söz vardır hani hekimden sorma çekenden sor demişler diye,bazı arkadaşlara benim düşüncelerim çok yanlış geldi.gelsin bakalım sorun değil zamanında bize verilmeyen destek şimdi onlara veriliyormu diye sormak lazım aslında,etrafına bir baksın kaç bisikletci bu yokluktan dolayı en güzel çağlarında sporcu bırakıyor.merak edene ismen sayacak kapasiteyede sahibim o arkadaşlarada bir sorulsun bakalım neden bıraktınız sporu diye?ondan sonra karşıma çıkıpta bana paradan ve yokluktan bahsetsin insanlar,Gelecekte bu spordan çok şey bekleyenlere bir çift sözüm var.ekmek yemek istiyorsanız size şansta lazım olacaktır.Yapmayın ya gerçekten çok kırıcı ve üzücü oluyoruz hepimiz,bazen meydan okuyup düello daveti bile gönderen oluyor.İnsanlar konuşa konuşa demiş atalarımız ama görünen oki konuşarakta hallolmuyor bazen,İnsanoğlunu hayvandan tek farkı,fikridir hayvanlarda'da akıl vardır ama fikir yoktur.şimid bu yazdıklarım bakalım kimler tarafından nasıl yorumlanacak,birileri kıllanacak belki kimileri hak verecek,dediğim gibi hakeret içermediği sürece eleştirilere açığımdır.ben musteanın yanlış anlamasını düzeltmek için bu kadar ter döktüm.benim yazım hakkında iyi kötü fikri olan fikrini kendine saklasın yada özelden ulaşsın,ben bu konu hakkında daha fazla geyik yapmak istemiyorum.herkes bildiği gibi yapsın,allah yardımcısı olsun o kişinin,hayırlı işler

elbette herkes kendi düşüncelerini söyleyebilir ve eleştirebilir hakeret küfür vs içermediği sürece biz sadece düşüncelerimizi paylaşıyoruz bu aşamada ileride belki bir plan prje hazrlyp buna göre hareket edebiliriz neticede harcırahlar geç yatıyor geçen seneki polonezköy yarışının harıcahını bu sene gitmeden alanlar var

• Beğen
Tepkiler: ZekiAlper
@OR700

her kim isen süper ve salıklı konuşuyorusn her yaıznı okuyup takip etmeye çalışıyorum kardeş ağzına sağğğlık bence az da yaşı ufak olan arkadşaalrın heycanına kapılma sonuçta daha çok gençler kanları kaynıyor boş ver abi hep yazıp ciizp burda yada başka yerde hata yüz yüze iken bile konuşup aramızda başka bişey yapmadan laflayıp gidiyoruz yani toplum olarak her konu he rolay için sesiz her şeye melül melül bakan hep birisnin bir şeyler yapmaısnı bekleyen bir tavırla olaylara yaklaşım ve izlenim içerisindeyiz harcırah sorunu madem var evet var o zaman yazın kardeşim sürekli mail atın meclis spor bakanlığına direk olayı bildirin inceleme yapılsın bu şekilde hiç bir eyre varamasınız

Heyecanlı bir konu ve reytinglere bakarsak giderekte heyecanı artacak gibi. İstisnasız paylaşılan tüm sunumları okudum.
Camianın içinde soluk aldığımdan bu yana sıcaklığını koruyan meselelerden biridir paylaşmaya çalıştığınız bu harcırah meselesi.
Anlaşılan o ki Ülkenin diğer sorunları gibi bu da daha uzun bir süre tartışılıp aklınca paylaşılmaya ve çözüm bulunma''ma''ya devam edecek
Katkı sunan tüm arkadaşlarımın niyetinde şüphesiz ki art yok. Herkes kendi alt yapı ve donanımıyla elinden geldiğince soruna çare bulmaya çalışmakta.
Naçizane ben de küçük bir paylaşımla katkı ve siz canlara küçük bir özeleştiriş vereyim. Demokratik Ülkelerde hak alınmaz verilir. Bizim gibi ülkelerde ise hak verilmez hak alınır. Bunun için yapılması gereken tek gerçek ise taleplerinizin açık ve anlaşılır şekilde olup bir dilekçe ya da modern diyişle mail şeklinde muhatabı olduğunuz kurum yada kuruluşa yazmak şeklindedir.( Ki bu yazılan dilekçeye cevap verilmek zorunludur.) Bunun yanı sıra muhatap aldığınız kurum ya da kuruluşun bir üstü olan merciye aynı yazı ve dilekçeyi vermek şeklinde yapılmalıdır. Diğer türlüsü yani hepimizin şuanda buruda yaptığı sadece paylaşmaktır ve bundan da öteye gitmez.
Muhatabınıza gelince.
Allah aşkına arkadaşlar. Federasyonda başkan ve bir diğer ismin dışında adı en çok duyulan sanırım sevgili Osman kardeşim.
Yav sizin muhatabınız Osman değil Federasyon ve bu federasyonda bu üç insanın dışında görevli insanlar da var. Önce muhatabınızı iyi belirlemeniz gerekmiyor mu sizin. Sizin muhatabınızın Osman ve bu çözümleri bulacak kişinin de bu zatı-şerif olduğuna kim inandırdı sizleri.
Yanlış anlamayın ama daha çoookkkk uzun bir yolunuz var. Siz daha Osman kardeşimi( Efendiyi) aşamamışsınız ki. Değil federasyonu aşıp GSMİ varıp Onun da üstü olan Spordan sorumlu bakanlığı.... Anlayın gayri
Çobanı çoban yapan koyundur. Doktoru doktor yapan hasta. Federasyonu da ben yapmadım siz yaptınız. O zaman karşınıza alıp konuşmaktan çekinmeyin bu kadar. Alt tarafı bir mail be kardeşim bu kadar zor mu bu.

Abariiiii siz daha paracıklarınızı alamadınız mı.
İzin verinde artık bu latifeyi yapayım canlarım ya...

Yüreğim ve Sevgimle.

Eyvallah Can dede.Doğruları bir kez daha dillendirdiğin için...
Selamlar

candede dahaaaaa çooookkkk yazışılır burlarda bu konular daha harcırahın ne olduğunu bilmeyen yarışlara gidip gelen harcırah alıyormsun diye sorulduğunda one abi diye cevap veren sporcular var nereye gidyor bu yetimleirn sporcuların hakları peki sorarım bunu da ben burda kendi aramzıda olması zaten çıkmaz bir konu inşa spor bakanlığına kadar intikal ede rbu konu sonuçta ufak bir mevla değil belki diğer spor branşlarınada harcırah veriliyor ve alınamıyor yani ufak çaplı bir dolandırıcılık söz konusu aslıunda araştırlısa bir gizli heyet ne bilim bişeyle ryapılsın yeter artık ya

daha önce yazdım.bu harcırah ve diğer 1 sürü sorununuzu yarıştan önce başkan ve asbaşkanı yarış birifinginde yakaladığınızda herkesin gözü önünde sorun demiştim.polonezköy yarışında asbaşkanda ordaymış.sordunuzmu ?1. ağızdan öğreninsenize herşeyi osmanı kovalıyorsunuz.muhattabınız o değil. ben buna benzer 1 sürü sorun yüzünden bisiklet sporunu bıraktım.eğer devam ediyor olsam sorardım hazır fırsat varken.ama bakıyorumda kimsenin cesareti yok harcırah konusunda hakkını aramaya.hala forumda tartışılıyor.böyle devam edin bakalım...

• Beğen
Tepkiler: emrullah
@ENDORPHIN

kardeş biliyorsun biz tolum olarak böyleyiz kafamıza vursalar ağzımızdan lokmamızı alsalar ses çıkarmaz bir kişi gelip lokmamızı geri alabilmesi için bekleriz hiç bence sen ve or07 gibi saygı değer kişiler yazmasınlar boşuna yani sizler çözüm önerisyorsunuz ama milet kendi arasında konuşmaktan başka yapacak bir şey bulamıyor salla kardeş yol göstermeye gerek yok bu biizm sporculara sonuçta hepimiz hak ediyoruz bu şekil olmaısnı hata öyle kızıyorumki şu harcırahıda kaldırsınlarda o zaman görim diyorum halerimizi aman salık olsun artık yazmıcam bile bıktım ben arada maila tıyordum ilgili yerlere ama tek kişiden olacak iş değil bu neyse esen kalın

@küçük-emrah

bu kafa yapısından dolayı ilerleyemiyoruz biz sadece fikir paylaşımı yapıyoruz aramızda

istediğinizi yapabilirsiniz ama ben fikir paylaşımı yapıyorum

tamam sen böyle fikir paylaşmaya devam et.fikirler sadece havada kalıyor.sorunlarınızla ilgili fikir paylaşıyoruz çareler arıyoruz tamam ama bunları icraata dökmezseniz gereken yerlerle konuşmazsanız burda sabaha kadar yazsak nefayda.polonezköy yarışından önce burda yazdım yarışta yakaladığınız başkan yada asbaşakana sorun diye bu sorunlarınızı toplantıda.eğer dediğimi dinleseydiniz eminim ilk ağızdan 1 çok sorunuz çözülecekti.yada makul 1 cevap alacaktınız.bu hemen hemen bütün sporcuların ortak problemi.ama kim sordu kim görüştü yetkililerle orda.korkmayın adam yemezler yada size soru sordunuz problemleri dile getirdiniz diye kimse ceza vermez.sorunları çöze çöze bu sporda daha başarılı hala geleceğiz.ama kimse ağlamazsa kimsede emzik vermez.hiç icraat yok.tam sizlik.

@ENDORPHIN

herkes biribirine bildirisn yani federasyona herkes yazı yazsın kardeş o zaman belki az da olsa kaleye alıınır ya ne diyorum dinlemiyormsunuz bir kaç kulüp sporcularına sordum harcıraha lıyormsunuz diye abi ne harcırahı diyorlar o ne diyen bile var içlerinde yazık ama ne oluyor bu paralar demeki yeniyor ah ahhhh
herkes yazı yazsa federasyona ahta spor bakanlığına mutlaka az da olsa işler çzöülür

Geri