istiyorsanız özelden yazabilirim burası siyasi bir tartışma platformu değil neticede konu zaten amacından iyice saptı benim kimseyle kişisel bir problemim yok ayrıca bunuda belirtmek isterim
Bak yine "siyasi" dedin farklı bir konuya atladın.ahmetin bilipta görmezden geldiği bu siyasi gerçekler nelerdir.şimdi hepimiz senden bir açıklama bekliyoruz.sonuçta o dediğin gerçekleride sen belirtmişsin,Ahmet değil,siyasi deyip konuyu hiç saptırma,şimdi ben iyice merak ettim bu harcırah meselesinde senin "siyasi nedenlere" bağladığın gerçekleri,şayet anlatacakların veya yazdıkların gerçek ise o görmezden gelinen gerçeklerin,nasıl görünmez olduğu konusunda,yargıya intikal edeceğinden hiç şüphen olmasın ama anlattıklarının gerçekler ile bir ilgisi yok ise,kişi yada kişileri,kurum veya bahsi geçen kuruluşları zan altında bırakmaktan bu elektronik ortamda ve halkın ortak kullanımına açık bir sitede,üyelik şartlarını okuyup, kabul ederek almış olduğun sorumluluklar itibari ile direkt olarak,bu kurum veya kuruluşlar,kişi yada kişiler hakkında suç duyurusu yapabilirler.Kimse ile sorunum yok diyorsun ama bazı kimseleri suçlayıcı yazılar yazıyorsun,asıl problem burada işte,üye olurken site yönetiminin üyelik için bazı kuralları ve şartları vardır.sen bunun altına kabul ediyorum deyip onaylıyor isen,söylediklerin ve yazdıkların site yönetimini bağlamaz,tamamı ile o yazıyı yazanı bağlar.çünkü bir bakıma o sözler bir suç duyurusu niteliği taşımaktadır.Senden bu konuda bir cevap bekliyorum ve bekliyoruz,dilerim uzun sürmez çünkü ahmetinde dediği gibi iştirak edeceğin yarışmalarda bu soru sana sorulacaktır.Bundan emin ol musteacım

Bu arada yazdığın mesajın her türlü kopyalanması yapılmış ve ciddi ciddi,senden gelen,ikna edici açıklamayı beklemektedir.Ondan sonra bu işler ile ilgilenen bir mercii muhakkak olacaktır.