@ihtiyar
dostum ihtiyar gerçi bende artık ihtiyarım 56 lık,,

gece hayatı yok çok uzun zamandır zati gece iş çalışmalarım çok önce bitti sene 1996 da ,
benim istanbulda etabım dudullu-göçbeyli antreman sahası burada 6-7-10-13 eğimler var toplam tam 50.3 km
burada pedal kesmeden sürat yaptım epey çalıştım ,en iyi rekorum 2 saat 10 dakika
ortalama 23 çıkıyor matematiksel hesap ile ,alet biliyorsun karbon hibrit ,ve 44 diş ayna kol 3 yaprak sistemi,
ben dişlilere yaprak derim,
evet şimdi 200 lira para verip watt olayımı anlamak isterdim ama,
yani rampada ne kadar watt harcadığımı ve düz yolda ne kadar harcadığımıda buna gerek görmüyorum ,
yarışlara felan girme derdimiz yok zati,
ha saat tutuyorum sadece dudullu çıkış saat 10.00 oluyor kışın ,
yazın ise daha erken oluyor saat 07.00 ,
evet burada ben hiç bi arıza yaşamadım ,
çok antreman oldu burada,
eve geldiğimde ne bel ağrısı ne de bilek ağrısı felan ,nabız saati felan asla kullanmadım kartepe etaplarında rampada ,
ve de dudullu-göçbeyli etaplarında ,
yalnız bi gerçeği sana burada hemen ileteyim son bu pazar yaptığımız dudullu-göçbeyli tempolu sürüş öncesi bi akşam öncesinde 4 tabak kıymalı makarnayı yoğurtla götürdüm ,ertesi sabah yumurtayı lor peynir ile çırptım yanına yeşil zeytin ve yeşil çay içtim tek yumurta kullanıyorum sabahları,
açıkça mtb com tr de yazılan olay bana tam uymakta ağır antreman öncesi yüzde 70 karbonhidrat deniyor diğer oranları yağ ve protein paylaşıyor evet protein bana yaramıyor ama karbonhidrat beni acaip fişekledi 6-7-10-13 eğimlerde
öyleki göçbeyliye gelirken son eğimi bile süratla aldım
ama tabi geçen seneki rekorda daha iyi idim ,
orada sağlam bi adam var idi benden 2 yaş küçük murat cağlıgil onun katılması beni acaip motive etmiş idi
2 saat 10 dakikada aldım murat bana 6 dakika fark atmış idi ,
evet bu pazar ise 18 dakika geri kaldım rekorumdan,
2 saat 28 dakika yapabildim ,
tabi ben burada daha çok çalışırım, burada en iyi derece 2 saat olursa iyi olurda,
olsa ne yazar olmasa ne yazar misali ,