Scudo Sports

Gececiler Kulübü

Scudo
e twitterdan kafayı kaldırıp bide burda muhabbetin orta yerine atlayalım bakalım :)

Tamam ama millet nerede :D

Ali de yok bu gece. Erkenden uyudu sanırım. :D

iü hukuk kütüphanesinden selamlar :)

daha güneşin doğuşuna ve bitmesi gereken konulara çok var. ama dayanamıyoooooooom diye ağlayacağım az sonra. gözlerim kapanıyor, arkamda koskocaman hoca bile dayanamadı uyuyor sandalyelerin üzerinde. hepi topu 6 kişiyiz uyanık ders çalışan. bi sigara molası mı versem n'apsam?

@dogukan demirbek ehehe pc başında bir şey yemeden içmeden de olmuyor sanırsam :p çay içiyordum ben de şimdi. :D Yani uykunuz geldiyse, işiniz epey zor. Daha sabah olmasına var :D idare edeceksiniz artık bir şekilde :)

@Kara Kartal iyi geceler hepiniz hoş geldiniz :) sabahçısınız sanırım :D

@Alperen Haner bu arada siz de hoş geldiniz demeyi unuttum :)

@Anonim Yarın Komisyon toplantısı olduğu ve komisyona benimde gireceğim söylenince insan hazırlık yapmak zorunda kalıyor, ama bizimki zorunlu değil mecburi :)

Yarını atlatıp haftasonuna planlanan 2 günlük turumuzu yapsak diye bekliyorum :)

hocam sabah sınav var kitabın yarısına gelemedim bisikletten kalkıp sabah herşey için çok geç olacak :D ama bi spd seti almam gerekiyormuş eve dönerken fark ettim :D

@Alperen Haner

hadi sınavlarım haftaya olsa neyse de haziran'a doğru benim sınavlar:( şimdiden çalışmak biraz can yakıyor ama öyle birikti ki:(

@Anonim anaa nescafe geldi şimdi aklıma, üç bardaktır çay içiyorum. kütüphanede olmama rağmen kalkıp kanun aramaktansa veriyorum küsküyü burdan, daha kolay oluyor. yemek de cabası... :)

@Alperen Haner sen o zaman sabaha kadar devam, bugün tüm gün uyku falan yok sana hocam :D sınav varsa çalışman gerekiyor yoksa gerçekten geç olacak :D

@Anonim Benim pek uyuyasım yok fakat eşim her an bir operasyon yapabilir gibi hissediyorum :)

@Alperen Haner Sınav dediğin geçip gidiyor ben 2 üniversite bitirdim hızımı alamadım şuan çalışırken 3üncüyü okuyorum, Yüksek Lisans falan işleri bitsin. Birde Hukuk okuyayım diyorum hahah :)

İnsan başladıktan sonra bir şekilde geçiveriyor anlamıyorsun bile.

@dogukan demirbek Hazirandaki sınava şimdiden çalışmak... Devlet masraf oluyor diye plaketi kaldırmasa kesinlikle plaketlik bir davranış.

• Beğen
Tepkiler: coffeeguy
@dogukan demirbek hocam bende hukuk çalışıyorum arada bi borçlar anlatsan mı ki :D

@Anonim ders kalmaması gerekiyor bu sene de :D 4 senedir 1. sınıftayım :uyku:

@Kara Kartal hocam benimde 3. üniversite hep bıraktım ama ben :D us west point-ktü-düzce :D skalaya bakınca yokuş iniyorum :D

@Kara Kartal koca bir sene, geçen ekimden bu yana tüm konular tüm anlatılanlar her şey dahil, haziranda finalde.... tek vize tek final olunca senede böyle oluyor:(

@Alperen Haner borçlar mı :) 2'de misin sen?

@dogukan demirbek 1 gözüküyorum ama önceki okulların dersleri sağolsun üstten ders alıyorum :D işletme ama benim bölüm

@Alperen Haner us west point'i görünce noluyoruz dedim ama sonrası biraz garip olmuş evet. Olsun düzce west point'in diplomasını alman dileğiyle yoksa dediğin gibi skala kötü yerlere gidiyor :)

@dogukan demirbek Bende hukuk okuyacağım 10 sene sonra falan hep içimde kalmıştır :) Şimdiki sınıf arkadaşlarım abi diyor varsın o zamankiler de amca desin :)

@Kara Kartal ne yazık ki hocam. ama 1 senede 20 yıl yaşlandırdılar orada beni. kusura bakmayın, it gibi çalışıp c- ile kaldığım dersleri biliyorum orada :uyku: uswp mi benden uzak dursun :D

@dogukan demirbek aslında uzun zamandır nescafe içmiyorum. Eskiden çok içerdim ama daha sonra çok zararlı olduğunu duyunca bırakmıştım gerçi çok içiyordum onun da etkisi vardı. Tabii bu arada üçü bir arada için geçerli bu dediğim. Diğer türlü olsa içerdim herhalde şimdi. :D fakat geceleri sıcak içecek çok güzel gidiyor. Hele bir de film falan izliyorsanız değmeyin keyfinize :)

@Alperen Haner o zaman çalışmaya devam D:

@Kara Kartal dikkatli olmak gerekiyor o zaman. :D Ama yine de operasyon olana kadar devam :p

@Alperen Haner

ben de 3'te olmam gerekirken, 2'deyim. şimdi idare, icra iflas, cmk hepsini bir alıyorum:( olsun diyorum sadece üzülerek...

@Kara Kartal

vallahi boşverin. hakikaten:) bu asistanlardan belimizi doğrultamıyoruz ya. 90'lık kağıt bir geliyor 52. neymiş çok çok yazmışım. ulan... ama amca desinler olsun, arkamdaki hoca amca horluyor şu an... siz böyle yapmayın da... :)

@Anonim

amaan ne filmi:) bi forum aklıma geldi de girip gececilere yazayım dedim. ilk olabilir bu ama olmayadabilir:)

Geri