Scudo Sports

Gececiler Kulübü

Scudo
bu arada istanbulda ikamet edenlere sesleneyim 10 nisan günü istanbula geçiyorum. ama bisikletsiz.tanışmak sohbet muhabbet etmek amacıyla haberleşip kadıköy gibi merkezi yerlerde toplanabilir miyiz ki? :D

bende geldim ve mutlu geldim :D telefonun orjinal stok rekoverisiyle stok romunu yükledim çok güzel oldu telefon :D

istanbulun merkezi bağcılar bence orada buluşalım gelenler oraya gelsin :D

• Beğen
Tepkiler: Samet Arslan
Hepinize hoş geldiniz diyorum.

@BF Okuru bugünlerde erken yatıyorsun sanırım :D

@Alperen Haner Hocam buluşma için var daha. Havalar şöyle iyice ısınsın bakacağız bu işe bizzat. Kadıköy de çok uygun bir yer buluşmak için hatta.

@chnkrmz bağcılar biraz ters kalmıyor mu ya :D bir de telefonu çok kurcalama :D

@Anonim
Ben hayatta uyumam. Gerekirse bütün gece ayakt...zzZzZzZzzzZz...

• Beğen
Tepkiler: Kara Kartal
@chnkrmz hocam naptın sen ben bağcılara gelene kadar tatilim biter :D

@Anonim düzceden istanbula gidip gelmek sıkıntı değil ama tarihleri tutturabilmek önemli benim için malum bisikleti aldım ama lastiğiydi formasıydı bi ton para harcıyorum :D

bağcılar güzel yer ya gezerdik :D
ayrıca bikere telefona rom işine girişince rahat duramıyo insan. ama şuanki telefon sakat biraz fazla kurcalamaya gelmiyo daha ellemem. zaten brick moduna düştü yeni çıkardım daha ellemem :D ama yöntemi kolaymış :D

bugün de işte aksilikler hep üst üste geldi ya. ama neyse tüm işler bittiğinden yarın yarım gün işe gitmicem :D

@chnkrmz hocam benim g2 ye de bi el atsak baya yavaşladı gibi geliyo bana artık :D romun içinden çıkamıyom ben el at :harika:

g2 nin orjinal romu bence iyi. cm12 yükleriz en fazla ama oda sana çok basit gelir. ama telefon olmadığı kadar seri ve hafif olur orasıda ayrı tabi :D

@BF Okuru Hayırdır Alicim ders falan mı çalışıyorsun ki? İşler yoğun falan derken para iyi geliyorsa yoğun olsun sıkıntı yok :D

@chnkrmz ben telefonu aldım alalı hiç öyle şeyler yapmadım ya zaten Ali de önermiyor bunu belli ki tecrübesi falan var adamın :D

@Edip Dinçer ama en azından uykunu alıyorsun bak burada bizler gececiyiz işte az çok bilirsin üniversite'den bu gece yaşayan canlıları :D

@Alperen Haner hocam atla pedallayarak gel işte yavaş yavaş gelirsin sana 2 gün önceden haber vermek lazım tabii :p

@Kara Kartal Hoş geldiniz hocam nasılsınız acep :)

valla ben nexus 4 telefonu gözden çıkartınca giriştim o işlere :D çokta kolay mış dedim. ama bu kolaylık sadece nexus telefonlardaymış. şimdi kullandığımda öyle olmadı dün çökerttim :D

Teşekkür ederim günün yorgunluğuyla kendimi eve zor atmışım,

Çanakkale Cennet'i yaşıyor heryer bisikletli, türk bayraklı abilerimiz ablalarımız kardeşlerimiz :) tura 2000in üstünde kişi katılıyor

• Beğen
Tepkiler: chnkrmz
@chnkrmz orjinal iyi ama artık coc oynarken bile donuyo :(

@Anonim 220 km bişey değil aslında ama kondisyon iyi değil bu aralar kemoterapi 1 ay önce bitti :D zorlamayın beni :D

tmm ben g2 nin nasıl yapıldığını bi araştırayım dosyalarını bulayım sana dönerim bulunca.

Geri