@Anonim iyiyim çok şükür Savaşım, bu aralar yoğunum konuşamadık Sen n'apıyon ? Demek ki düşünceler karşılıklıymış ki, aynı kareden bir tanede bende var
Eyvallah eyvallah çok teşekkür ettim, buda benden sana gelsin.
@BF Okuru ben de yoğunum bu aralar evet dediğin gibi oldu ben yazayım dedim bakalım nasıl gidiyor. Zaten bu topiği boş bırakmamak gerekiyor. ayrıca, şu enerji içeceğini merak ediyorum ya denesem mi acaba. Teşekkür ediyorum ama senin pc etrafı kablodan geçilmiyor sanki ama klavye güzele benziyor. Oyun için sağlam makine yani
@Anonim kolay gelsin. Red Bull'a benziyor tadı ama damak tadı meselesi banada bir koli hediye ettiler, her gün içerim artık desemde inanma bende arkadaşlara dağıtıyorum. Kablodan bol bişey yok etrafımda bol miktarda var o sadece bir ikisi Klavye Logitech G103 basit bir klavye yetiyor bana, asıl sağlam olan mouse Logitech G502 canavar o aynen oyun için ideâl ama senin canavar İmac kadar olmaz
@BF Okuru teşekkür ederim sana da Red Bull'a benziyorsa denerim o halde bakalım nasılmış Balıkesir'de olsaydım bir tane de bana verirdin içerdim orada haha. Ya o kabloların içinde zor olmuyor mu gerçi ne yapacaksın başka anca işte. Evet senin donanım teçhizat oyunlar için zaten belli oluyor bakınca işte ehehe bilmiyorum karşılaştırmadık sonuçta ama seninkisi NASA'nın bir parçası gibi
Beğenirsin @Anonim Savaşım beğenirsin. Burda olsan verirsim tabi içerdin, birde yolluk veririrdim yanına hahaha Savaşım işimiz kablolarla napıcaksın olmazsa olmaz. Kablo görmedim mi tuhaf oluyorum Benim teçhizatlar tam olmalı savaş alanı bu ne oacağı belli olmaz NASA olayını arkadaşlarımda söyler
@BF Okuru eheheh tamamdır sen öyle diyorsan sıkıntı yok, itimad ediyorum. artık sezon da başladı çık gel bir ara istanbul'a, sonra biz gelelim tur yapalım oralara doğru @chnkrmz da gelir kesin. Evet kablo olayında alışmışsın sen. Yalnız bir bakıma iyi sanki öyle olması. Kışın odanı sıcak tutabilirler eheheh. Yav kasandaki fanları da merak ettim şimdi
Eyvallah @Anonim Savaşım. Müsait olduğumda seninle iletişim kurarız. Senide arkadaşlarıda buralara beklerim. Evde kablo olayı çok kötü aslında çok çabuk toz oluyor malesef ama öyle olmak zorumda Kışın hele bir kaç PC çalıştımı hamam gibi oluyor oda
@BF Okuru Tamamdır. Da, sana ciddi diyorum bununla Mars'a bile ayak basarsın. Ali'cim bu ne ya uzay gemisi gibi nasıl bir şey böyle gerçekten güzelmiş özellikle ışıklandırma aksesuar falan süper olmuş. Yani sağlam toplamışsın tebrik ediyorum. Yani odayı bir zahmet ısıtsın ama fanlardan çok ses çıkıyor mu peki?
Eyavallah @Anonim Savaşım beğendiğine sevindim senin beğenmen benim için önemliydi. Bu fanlar Thermaltake markasının ISGC fanları sessiz ve serin fanlar yaprakları bir değişik o yüzden fazla hızlı dönmüyorlar zaten. Rahat yani.
@BF Okuru saatler de ileri alındı. Neyseki pazar gününe denk geldi de uyku sorunu yaşamadı kimse. Pazartesine denk gelseydi millet akşama kadar ruh gibi dolaşırdı ortalıkta herhalde
Her zaman yaşanan olaylar @Anonim Savaşım ama pazar olması güzel oldu. Pisikolojik olarak etkiliyor insanları gerçi benim için senin için bir sorun olmuyor ama yinede iş gününe denk geldiği zaman işler verimsizlikle geçiyor o hafta.
@BF Okuru tamam da saat 00:00 olmak üzere eski hesap daha 23:00 olmamıştı bile oysa. Alışırız 4-5 güne tamamen bu arada millet nerede ya gececiler yok bir tek ikimiz varız sanki.