Scudo Sports

Gececiler Kulübü

@Anonim yaz yaklaşıyor var mı toplaşma planı :ssrtcbya:

Scudo
@Anonim iyiyim çok şükür Savaşım, bu aralar yoğunum konuşamadık :) Sen n'apıyon ? Demek ki düşünceler karşılıklıymış ki, aynı kareden bir tanede bende var :D

Eyvallah eyvallah çok teşekkür ettim, buda benden sana gelsin.

11429 dosyayı görüntüle

@BF Okuru ben de yoğunum bu aralar evet dediğin gibi oldu ben yazayım dedim bakalım nasıl gidiyor. Zaten bu topiği boş bırakmamak gerekiyor. :D ayrıca, şu enerji içeceğini merak ediyorum ya denesem mi acaba. Teşekkür ediyorum ama senin pc etrafı kablodan geçilmiyor sanki :D ama klavye güzele benziyor. Oyun için sağlam makine yani :D

@Anonim kolay gelsin. Red Bull'a benziyor tadı ama damak tadı meselesi :) banada bir koli hediye ettiler, her gün içerim artık :D desemde inanma bende arkadaşlara dağıtıyorum. Kablodan bol bişey yok etrafımda :D bol miktarda var o sadece bir ikisi :D Klavye Logitech G103 basit bir klavye yetiyor bana, asıl sağlam olan mouse Logitech G502 canavar o :D aynen oyun için ideâl :D ama senin canavar İmac kadar olmaz :D

@BF Okuru teşekkür ederim sana da :hhhhhh: Red Bull'a benziyorsa denerim o halde bakalım nasılmış :D Balıkesir'de olsaydım bir tane de bana verirdin içerdim orada haha. Ya o kabloların içinde zor olmuyor mu :p gerçi ne yapacaksın başka anca işte. Evet senin donanım teçhizat oyunlar için zaten belli oluyor bakınca işte :D ehehe bilmiyorum karşılaştırmadık sonuçta ama seninkisi NASA'nın bir parçası gibi :D

Beğenirsin @Anonim Savaşım beğenirsin. Burda olsan verirsim tabi :D içerdin, birde yolluk veririrdim yanına hahaha :D Savaşım işimiz kablolarla napıcaksın olmazsa olmaz. Kablo görmedim mi tuhaf oluyorum :D :D Benim teçhizatlar tam olmalı savaş alanı bu ne oacağı belli olmaz :D NASA olayını arkadaşlarımda söyler :D :p

@BF Okuru eheheh tamamdır sen öyle diyorsan sıkıntı yok, itimad ediyorum. :D artık sezon da başladı çık gel bir ara istanbul'a, sonra biz gelelim tur yapalım oralara doğru :D @chnkrmz da gelir kesin. :p Evet kablo olayında alışmışsın sen. Yalnız bir bakıma iyi sanki öyle olması. Kışın odanı sıcak tutabilirler eheheh. Yav kasandaki fanları da merak ettim şimdi :D

Eyvallah @Anonim Savaşım. Müsait olduğumda seninle iletişim kurarız. Senide arkadaşlarıda buralara beklerim. Evde kablo olayı çok kötü aslında çok çabuk toz oluyor malesef ama öyle olmak zorumda :) Kışın hele bir kaç PC çalıştımı hamam gibi oluyor oda :D :D :D

Merakını giderirmi bilmiyorum Savaşım :D

11466 dosyayı görüntüle 11467 dosyayı görüntüle

@BF Okuru Tamamdır. Da, sana ciddi diyorum bununla Mars'a bile ayak basarsın. Ali'cim bu ne ya uzay gemisi gibi nasıl bir şey böyle :D gerçekten güzelmiş özellikle ışıklandırma aksesuar falan süper olmuş. Yani sağlam toplamışsın tebrik ediyorum. Yani odayı bir zahmet ısıtsın ama fanlardan çok ses çıkıyor mu peki?

Eyavallah @Anonim Savaşım beğendiğine sevindim :) senin beğenmen benim için önemliydi. Bu fanlar Thermaltake markasının ISGC fanları sessiz ve serin fanlar yaprakları bir değişik o yüzden fazla hızlı dönmüyorlar zaten. Rahat yani.

11470 dosyayı görüntüle

@BF Okuru evet inceledim şimdi epey gerçekten farklılar ve kaliteliler. Bunlar kışın kalorifer, yazın da klima görevi yapar ha :D

Güle güle kullan diyorum :)

@BF Okuru saatler de ileri alındı. Neyseki pazar gününe denk geldi de uyku sorunu yaşamadı kimse. Pazartesine denk gelseydi millet akşama kadar ruh gibi dolaşırdı ortalıkta herhalde :D

Her zaman yaşanan olaylar @Anonim Savaşım :D ama pazar olması güzel oldu. Pisikolojik olarak etkiliyor insanları :D gerçi benim için senin için bir sorun olmuyor ama yinede iş gününe denk geldiği zaman işler verimsizlikle geçiyor o hafta.

@BF Okuru tamam da saat 00:00 olmak üzere :D eski hesap daha 23:00 olmamıştı bile oysa. Alışırız 4-5 güne tamamen :D bu arada millet nerede ya gececiler yok bir tek ikimiz varız sanki. :D

tur mu var hani ne zaman :D

Geri