Scudo Sports

Gececiler Kulübü

@Anonim Beklenen operasyon geldi :) Cümleten iyi geceler görüşmek üzere :)

Scudo
herkes uyudu yada sızdı sanırım :( bende uyumak istiyorum ama:acpsnr:

@dogukan demirbek ehehehe örnek verdim işte o an her ne yapılıyorsa. Ama siz yine de her gece şöyle uğrayın bu konuya bekleriz :))

@Kara Kartal tamamdır haydi iyi geceler iyi uykular dilerim size...

@Alperen Haner ben de uyurum birazdan az işim var ama çok zorluyorsa eğer bir-iki saat uyuyun derim alternatif olarak :)

@dogukan demirbek Bahsettiğiniz asistanlar için bile okunur, çok yazıp 90lık kâğıtlar verebileceğimi sanmadığım için sıkıntı yok :) Sizden bu konuda daha geniş bilgi almak isterim :)

Yormayın kendinizi arkadaki amcaya da benim yerime bir buse kondurun (yapmayın sakın böyle bişey hahah) iyi geceler tekrar :)

• Beğen
Tepkiler: coffeeguy
@dogukan demirbek bu okullar ne zaman biter hocam tahmin var mı :D

@Kara Kartal iyi uykular :)

@Anonim o bir iki saatle kalmaz hocam alır başını yürür yarın akşama kadar :D neyse bende kitaplarıma geri döneyim terim soğumadan :ckskc: herkese iyi geceler

@Kara Kartal estağfurullah hocam, hiçbirimiz buraya 90'lık kağıt verebilecek düzeyde gelmedik, benim için ilkti, son olmaz umarım :) hahahaha :D amca ceza kürsüsünden. bi buse 50 puan eder mi acaba diye düşünüyoorum:)

iyi geceler herkese! :)

@Alperen Haner valla benim 2 senem daha var dolu dolu, sonra bir de staj. üstüne bir de askerlik patlattım mı! :) 3,5 sene kafadan rahat var. uzatmazsam tabii...

@Alperen Haner ne azı ya şimdiden 3. senemi dolduruyorum bile:) allahtan iş bulma sıkıntım olmayacak benim, o yönden kafam rahat ama buradan tüm o iş bulma serüveninde sıkıntı yaşayacak arkadaşlara kolaylıklar diliyorum, en çok da sana:)

@Alperen Haner sizin gördüğünüz borçlar kolay, küçümsemek için söylemiyorum, edim nedir, edimin sebepleri, edimin sona ermesi filan böyle küçük küçük tanımlar. olaya yabancı olduğun için zorlanabilirsin, ama hep kendince aklında kalacak bir şekilde somutlaştır. a kişisi b kişisi deme. o zaman kafa karışıyor haliyle. başarılar şimdiden, vize sonucunu öğrenmek istiyorum haberin olsun! :) iyi geceler.

@dogukan demirbek Kaç saat oldu? 48 saate yakın uyumamışlığım var ona göre :D Üniversite benim de ömrümü yemişti. Az sabahlamadık maket yapacağız proje yetiştireceğiz diye :)

@dogukan demirbek uyumadan sınava git gel 3 sayfa cevap yaz... uzun işti valla. borç temerrüdüne filan örnek istemiş, kredi kartı, devir işlemleri filan. fena değildi bi 80+ gelir heralde :D

• Beğen
Tepkiler: Samet Arslan
@Samet Arslan

Valla 24'u kesin yaptim da 48'e yetisemeden, hatta cevap yazamadan uyumusum. :) yeni uyandim.

@Alperen Haner

Helal olsun sana be! Hic de bahsettigim gibi kolay, kucuk tanimlar filan degilmis yani. Gercekten hakkini vermissin gecenin:) helal olsun!

Gece nöbetçileri hepinize merhaba. Saatlerimiz 20:15'i gösterirken, size @Kudret Kurtcebe'den bir şarkı armağan ediyorum;

Bir gün daha bitti be...

@Anonim şükür hocam yarın yatış :D yağmur yağmazsa bi 50 60 km yapar mis gibi uyurum

Geri