@dogukan demirbek Bahsettiğiniz asistanlar için bile okunur, çok yazıp 90lık kâğıtlar verebileceğimi sanmadığım için sıkıntı yok Sizden bu konuda daha geniş bilgi almak isterim
Yormayın kendinizi arkadaki amcaya da benim yerime bir buse kondurun (yapmayın sakın böyle bişey hahah) iyi geceler tekrar
@Kara Kartal estağfurullah hocam, hiçbirimiz buraya 90'lık kağıt verebilecek düzeyde gelmedik, benim için ilkti, son olmaz umarım hahahaha amca ceza kürsüsünden. bi buse 50 puan eder mi acaba diye düşünüyoorum
iyi geceler herkese!
@Alperen Haner valla benim 2 senem daha var dolu dolu, sonra bir de staj. üstüne bir de askerlik patlattım mı! 3,5 sene kafadan rahat var. uzatmazsam tabii...
@Alperen Haner ne azı ya şimdiden 3. senemi dolduruyorum bile allahtan iş bulma sıkıntım olmayacak benim, o yönden kafam rahat ama buradan tüm o iş bulma serüveninde sıkıntı yaşayacak arkadaşlara kolaylıklar diliyorum, en çok da sana
@Alperen Haner sizin gördüğünüz borçlar kolay, küçümsemek için söylemiyorum, edim nedir, edimin sebepleri, edimin sona ermesi filan böyle küçük küçük tanımlar. olaya yabancı olduğun için zorlanabilirsin, ama hep kendince aklında kalacak bir şekilde somutlaştır. a kişisi b kişisi deme. o zaman kafa karışıyor haliyle. başarılar şimdiden, vize sonucunu öğrenmek istiyorum haberin olsun! iyi geceler.
@dogukan demirbek Kaç saat oldu? 48 saate yakın uyumamışlığım var ona göre Üniversite benim de ömrümü yemişti. Az sabahlamadık maket yapacağız proje yetiştireceğiz diye
@dogukan demirbek uyumadan sınava git gel 3 sayfa cevap yaz... uzun işti valla. borç temerrüdüne filan örnek istemiş, kredi kartı, devir işlemleri filan. fena değildi bi 80+ gelir heralde