Scudo Sports

Gaziosmanpaşa

@YARGISIZ_INFAZ

haftasonuna iyileşmeye bakıyorum xD arkadaşlar hadi be bu havada nasıl grip oldun fln yalan dediler inanmadılar burnumdaki kızarıklık-gözler ses vs duyunca harbiden hasta olduğumu gördüler :cool: haftasonuna inş. bişiyim kalmaz tur var mı tur siz ondan haber verin xD

@oğuz tüm

arçelik son duraktaki arçelikmi ? gopdan gelirken karayollarından geliyorum muhakkak tanışırız senlede :D

Scudo
@YARGISIZ_INFAZ

:d:d:d

XİPOTECH

GAZİ MAHALLESİNDEKİ SON DURAKTAKİ DEĞİL:D

@YARGISIZ_INFAZ

ohh ohh yapın ben çalışıyorum nede olsa:D

@oğuz tüm

kardeş sen paso çalışıyorsun..Artık o paralarla bir carbon scott alırsın :D

yapalım ayarlayın gerçi geç cevap yazdım fakat ancak nete girebildim
yarın şöyle bilmemki sahilde geze geze bir tur geliyor içimden silivri yapmıştık
geçen hafta dönüşte bir rüzgar çıktı hoşafım çıktı hala etkisindeyim
lifim çekti yolda bu hafta şöyle tadına vara vara gezmek istiyorum sahilde
sarıyere kadar ne dersiniz

iyileştim sayılır gelmek isterim ama daha kötü de hasta olabilirim diye tırsıyorum :S

@YARGISIZ_INFAZ

hala ökürme vs duruyor xD sizede bulaştırmim :D p.tesi -salı günleri tur yapılırsa onlara muhakkak katılırım

@YARGISIZ_INFAZ

::D:D:D

yok be o kadarına gerek yok bu sene değilde seneye bi düşnüyorum inş.

Arkadaşlar bende şu hastalık illetinden muzdaripim 8 iğne oldum 2 tane daha var malum yerlerim acayip ağrıyo :D en kısa zamanda iyileşip aranıza katılmak istiyorum saygılar....

Arkadaşlar bu arada haftaya pazar bir tur ayarlayında gezelim , şöyle bol katılımın olacağı son yaptığımız tur her ne kadar beş kişiyle olsada süperdi daha kalabalık olsa eminim daha güzel olur...

Valla bencede..Ramazan girmeden güzel bir tur düzenleyelim..Önerileri olan varmı ?

Geri