Scudo Sports

Gaziosmanpaşa

merhaba oguz nerelere gıdıyorsunuz gazı osman pasadan mesela yanı yeterlı yerler bvarmı yoksa sehır ıcımı dolasıyorsunuz

Scudo
@erdal basturk

merhba ben genellikle istanbul içi dolaşıyorum trafik yoğunluğu az olan bölgeler özellikle

uyuma gop xD bugün 18.00 dan sonra turlamak istiyen varsa beraber takılabiliriz ???

@Xipetotec

Vatan bilgisayara gidicem kardeşim..İstersen beraber gidebiliriz.7 yada 7 buçuk gibi ?

arkadaşlar yarına bi tur ayarlıyalım da uzun süredir açamadığım bacakları bi acıyım:)

@YARGISIZ_INFAZ

siz ayarlayın ekmesi bana kalsın:D:D

@oğuz tüm

19:00 veya 19:30 gibi olabilir..Serdar abi ve tolga filanda gelirler onlarıda çağıralım..Hatta uslu uslu,ahmet abi ve cengiz abide fena olmaz :D ha birde volkan :D

@YARGISIZ_INFAZ

çok geç değilmi abi yav?

@YARGISIZ_INFAZ

bi kere ben sizi ektim sizde ekin bakalım:D

neyse abi ayarlarız o sorun değil ben sabah kendim antreman yaparım akşamda sizle turlarız:)

hani çıkıyodunuz cesaretsizler sizi

boşu boşuna bastık sirkeciye

neyse şaka biyana geleceğimiz belli değildi siz gitmişsinizdir diye düşünmüştük

az bi işimiz vardı eminönünde

sizle döneriz diye hesaplıyorduk

kısmet sahilde oturup dinlenmek varmış......

herkesin kandili mübarek olsun arkadaşlar

dün gece tur a çıktım gop-bebek gidiş dönüş dönüşte rüzgar+terlemenin etkisiyle hasta oldum başım çatlıyor geçmiş kandiliniz kutlu olsun selamlar ...

@Xipetotec

Geçmiş olsun kardeşim..Bu havada hasta olmayı becerdiğin içinde tebrik ederim :)
Ben ki, klimanın karşısında terli iken dondurma yiyen adamım hasta olmuyorum sen nasıl beceriyorsun :D ayrıca bensiz gidersen hasta olursun Allah işte :D

@Xipetotec

xipotec

ben gazi mahallesi arçelikteyim burdan geçersen selam ver benim bisiklet ağaçta zincirli:D

• Beğen
Tepkiler: Xipetotec
Geri