Scudo Sports

Gaziosmanpaşa

Scudo
eve anca gelebildim p.tesi günü olan tur güzel sayılırdı lakin kondisyon önemli düz yolda rahat gittiğimi sanıyordum ama xD mehmet abiye yetişmek biraz zorluyor :D antreman ile eksikliği gidermeye çalışırız inş. pazar günkü emirgan turuna katılmak isterim ama hafta sonu :eek: inş. ilk sorunu hallederim ^^ 2. sorunda kask-eldiven :rolleyes: eldiven ucuz da kask a para yetmez :boese157:

Antrenman için çıkacağım akşam 19:30 gibi..Gelmek isteyen arkadaş olursa bildirsin beraber gidelim..

meydandaki camii önü iyimidir ? buluşmak için. uygunsa eve geçicem şimdi anca hazırlanır çıkarım

bi haftadır çevirmiyorum :D bacakları bi tozunu atayım :)

Speedy Gonzales (Volkan) kardeşime bana eşlik ettiği için tşk ederim..Gerçi bugün üzerimizde nazar vardı galiba :) önümüzde 3 kere arabalar kaza geçiriyordu..Kendiside küçük bir kaza geçirdi dizini incitti..Umarım evine sağ sağlim gitmiştir. :) pazar günü aramızda görmekten mutluluk duyacağız..

sağ salim geldim evime :) ama var benim başıma bi gelecek bu aralar... hadi hayırlısı. bende size pazar günü katılmaktan mutluluk duyacağım.

vaaay volkan abi naber nasılsın hazır burda yakalamışken sohbet edelim

pazar günü geliyormusun ben inşallah calısıcam ayarlamaya ama bakalım nasip

@oğuz tüm

ya mübarek adam akşam erken yat kalkarsın :) ayarlamaya çalışma gel :)

Tur kaç gibi biter ortalama bi bilgi alabilirmiyim?

Cümleten Selamün aleyküm,bayadır foruma giremedim işe başladığım için yoğunum.pazar günü çalışacağım içinde tura katılamayacağımı üzülerek belirtmek isterim.şimdi bayrampaşa turu yaptım goptan işten saat 9 da geliyorum ve yaklaşık bir saat bisiklet sürüyorum.keşke tatil günüm pzar olsada sizlerle tur yapabilsem :( hepiniz kendinize çok iyi bakın.

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Türkölmez
@YARGISIZ_INFAZ

bu tur kaçmaz öyle yapıyım bari:)

yav birde dün iş çıkışı lastiğime baktım inikti hava vurdum 24 saatten fazla oldu ama azalmadı inşallah patlak değildir patlaksa eğer onarmaya vaktim yok inşallah inmez yarın falanda havası da tur işi iptal olmaz

@oğuz tüm

sağol kardeşim iyidir seni sormalı. pazar günü gelecem bende. bence sende gel :D

abi bayağıdır tek bindiğim için grupla tur yapmayı özledim uykuyu bölüp gelicem allah izin verirse

hava inşallah bugünki gibi olmaz yarında biraz serin olsa yeter:) bu kadarına gerek yok

Geri