Scudo Sports

Gaziosmanpaşa

Scudo
Büyükada turuna katılanların listesi nerde mehmet akif göremedim ben varmı liste?

herkese slm ! bu akşam bi turlamaca yapalım ne dersiniz ? 0505 770 43 25 numaram bana ulaşabilirsiniz ,görüşelim tanışmış oluruz beraber turlarız

Bu akşam saat 17:30 - 19:00 arası saati net hatırlamıyorum gaziosmanpaşa çukurçeşmede beyaz bir scott gördüm gop hastanesinden küçükköy istikametine gidiyordu yanımda eşim ve çocuğumla yürüyordum o arkadaş buralardaysa selamlarımı iletiyorum yalnız olsaydım selam verip konuşurdum saygılar...

@Xipetotec

kardeşim ilgin için teşekkürederim ! ama msj nı yeni gördüm .saat 9.30 gibi eve geldim kimse, aramadı haber vermedi ben yine tek başıma turladım biraz zorladım kendimi yokuş falan yaptım baya ter attım anlıyacağın benim için iyi oldu. istersen yarında ( yani bugün ) de çıkabiliriz ????

05349673607 nolu telefon eğer tur var ise mesaj atmanız yeterli eğer gelemiceksemde mutlaka geri dönerim <<

Alper artar seni tanıyorum sanırım..Bizim ortaokuldaki gözlüklü alper artarsan beni kesin tanırsın :D

@mahir aslan

Seninle de bir buluşamadık kardeş ya..Sen gel hele güzergahı belirleriz :)

Geri