Scudo Sports

Gaziosmanpaşa

Scudo
arkadaşlar herkese selam pazardan pazara giriyorum ancak varmı bugün turlamak istiyenler bişeyler ayarlayıyalım herkes müsaitse

@YARGISIZ_INFAZ

o zaman büyük ihtimalle seni ve arkadaşını gördüm :eek: sedona eldiven vardı sanırsam elinde birtane daha arkadaşın vardı durup hatta biraz muhabbet etmiştiniz yanımızda jant yamulmuş fln gibisinden sarışındın sanırsam :rolleyes: bahadır dı yanılmıyorsam onunla konuşuyordun ki baya oldu xD

p.tesi işi olmayan varsa veya biz takılcaz xx.xx saatleri arasında istersen sende gel diyen varsa haber edin xD tanışmış oluruz ;)

sedona eldiven doğru da sarışın değilim :) daha doğrusu küçükken sapsarıymış saçlarım ama şimdi kumralım :)
Bu akşam işiniz yoksa akşam üstü bir tur yapabiliriz.7'den sonra..

@YARGISIZ_INFAZ

tmm gelmeye çalışırım bugün rami de arkadaş da kalkıcam internet e giremem büyük ihtimalle xD cevizaltında takılırız :D akşam 7 den sonra gop veya rami meydan da olursan buluşuruz turlarız vs ;)

@YARGISIZ_INFAZ

taksi durağının orda buluşalım başka gelicek varmı senin tanıdık fln ben getiririm ama bisikletleri olmaz =/

Taksi durağının orası uyar.. Tanıdık çok ta bisikletleri yok..Arkamızda mı koşcaklar :D

uslu uslu,ahmet abi cengiz abi filan var..okurlarsa mutlaka gelirler..

@YARGISIZ_INFAZ

19:20 de orda olurum eğer kafamız hoş olursa xD gelipte bisiklet üstünde durucak durumum olmaz ise anlayış pls xD şimdi çıkıyorum 19:30 da buluşmak dileğiyle :p nereye gideriz vs bunu sen ayarlarsan 10 numara olur xD

hadi kolay gelsin

@cengizakgün

Cengiz abi valla yazdığını dün görseydim seni de alırdık :) işten çıktım alelacele arkadaşın yanına gittim pc ye bakmadım..Birdahakine inş :)

mehmet akif telefonunu aradık belki on defa kapalıydı 19:40 ta rami taksi durağına uradık yoktunuz ordan eyüp eminönü karaköy ortaköy sizi göremedik
ortaköyde takıldık baktım kimse yok yorgunduk önceki günlerden geri döndük
organizasyon yapılsa tekrar dan fena olmaz

@cengizakgün

Cengiz abim çok çok çok özür..Cebimin şarjı bitti eve şarja bıraktım..Kusura bakmayın.En yakın zamanda telafi ederim..

kaskımız yok ama eldivenimiz var yakında alırız bir kask almışken iyi bir şey olsun dedik olmadı daha gelmeye çalışırım yada hariçten geliriz buluşuruz

@cengizakgün

Abi gidelim haftaiçi eminönüne..Ayarlarız sana bir kask..Olurmu ?

Geri