Scudo Sports

Gaziosmanpaşa

@mahir aslan

fark etmez xD turlar olduğunda birlikte gideriz :D gazi yeni karakol-gazi giriş-kıbrıs caddesi & eve dönüş :D her akşam yapıyorum antrenman amaçlı bacak kasları biraz hamlamış durumda :p

• Beğen
Tepkiler: mahir aslan
Scudo
Turdan daha evine dönen yok muu :) haftaya bidaha mı yapsak ne :D
Tura katılan herkese Çok Teşekkürler.

@uslu uslu

haftaya fln yaparsanız bende katılabilirim :) haftaiçi turlarınız olursa daha makbul olur :eek: eyüp-beşiktaş fln :eek:

hayırlı akşamlar ^^ dün bir gop a çıkim dedim 3-4 bisikletçi buldum oralara da bisikletçi demek için şahit lazım xD yokmu gopda aradığımı bulabiliceğim bir bisikletçi ? (gop meydan ve yakın çevresi )

@Xipetotec

dün bir gop a çıkim dedim 3-4 bisikletçi buldum oralara da bisikletçi demek için şahit lazım.
cümlesinden ben bişey anlamadım,anlayanlar varsa lütfen beni aydınlatsın teşekkürler :7:

@Xipetotec

Yıldıztabya karlıtepe mah. de şahin bisiklet var..Daha iyi biryerler arıyorsan Eminönüne gidicen :) Eşlik ederim sana gideceğin zaman...

bilgiler için teşekkürler bugün işi olmayan varsa tur ayarlıyabilicek varmı mesela saat 4-5 gibi güneş hafif gittikten sonra ?

Herkese günaydın.Bugün uyku tutmadı saat 06:20 de gop tan çıkış yaptım bereç-rami-demirkapı-edirnekapı-karagümrük-fatih-beyazıt-ist. üniversitesi önüne hiç mola vermeden 24 dk da vardım.bu kadar zamanda oraya varmam hoşuma gitti.sizlerle paylaşmak istedim.Acaba yavaşmıyım normal mi?ordan sultanahmetten-gülhane-sarayburnu-yenikapı iskelesine gittim kahvaltı yapıp eminönü-balat-eyüp-gop yaptım,eyüp islambey yokuşunu 4 defa dinlenerek çıkabildim o yokuşta pestilim çıktı :D BÜTÜN MÜSLÜMAN ALEMİNİN MİRAÇ KANDİLİ MÜBAREK OLSUN.
DUMANSIZ HAVA İÇİN SİGARALARINIZI SONSUZAA DEK SÖNDÜRMENİZ VE BIRAKMANIZ DİLEĞİYLE O SİZİ BIRAKMADAN.:)

herkesin kandili mübarek olsun.

islambey yokuşunu aynı rotayı yaptıktan sonra hiç dumadan çıktığında yavaş olmadığını rahtlıkla söyleyebilirim :D

zamanla ve antreman yaptıkça gelişiyor insan. biraz sıkı tutulursa antremanlar çok hızlı gelişim sağlanıyo.

Miraç kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar.

"Miraç, Receb ayının 27. Gecesi Cenab-ı Hakkın daveti üzerine Cebrail Aleyhisselâmın rehberliğinde Peygamber Efendimiz Aleyhissalâtü Vesselamın Mescid-i Haramdan Mescid-i Aksâ'ya, oradan semaya, yüce âlemlere, İlâhî huzura yükselmesidir."

Bilmeyen arkadaşlar varsa onlar için eklemek istedim.

• Beğen
Tepkiler: uslu uslu
Geri