Scudo Sports

'' garipçe bedava çay tur -2 yüksek tempo''

Scudo
@serkan geniş

eyvallah teşekkürler....
bundan sonra top krank milide o açacak topik ben geleceğim ama antremanlarda var nasıl olacak bilmiyorum...

:):):):):) elbetteki kaside yapıyorsunuz..:):):):):):
biz bir birimizi satmayız ama bir birimizi çok iyi anlarız....
biz SBS çileriz....
her an heryerde görüne biliriz göründüğümüz terden anında kaybolabiliriz....:):):):):):):)
artık bundan sonra top ta tüfekte Krank Milinde....:):):):):)

ayrıca şunuda belirteyim unuttum...
her zaman her arkadaşımızla birlikte olmayıda çok isteriz ama bu mümkün olduğunca olacak....
ayakları pedala basan herkesle bir gün mutlaka bir yerlerde karşılaşacağız...:):):):):):)

evet topu tankı aldın krank mili yollar senin ....
haritaları belirle ..güzergahlar yeni olacak herhal...
yepyeni değişikler lazım tur anlayışlarına ...
temcit pilavı gibi birbirini tekrarlayan turlar yerine eğlenceli tur anlayışları he babam mide doldurmaca yerine daha sağlıklı ve eğlenceli tur anlayışları...
hafta içi çalışanların zevk alacağı turlar...
senki özgürlüğünü çok seversin ..liderliği sevmezsin bisiklet özgür insanların sembolü ve sen buna yakışıyorsun ...
sen bize bakma kankalar birliği ben aytekin ve onur babo bu üçlü fena tanıdı birbirini ve çok güzel anılara sahip bu üçlü, herkese böyle bi üçlü nasip olur inşallah...

Hasip ne demek biz pedala basamıyor muyuz yani? Gerçi doğru diyorsun senin yanında biz bisiklet değil at arabası sürüyoruz.

Kudret abiciğim beni onurlandırıyorsun gerçekten birazdan kanatlanıp uçacağım. Beni şimartma. Temcit pilavına gelince biz yeni yerler keşfedeceğiz bu doğru, ayrıca sürekli yemek olmaz, Kudret abi gibi fit olacağız, gerçi o da biraz fazla fit ama olsun. Sürekli günde 3 - 4 öğün paso yemek yersek bu iş olmaz. Kısa atıştırmalarla geçirmemiz gerek. Turlarda 1 öğün yemek yenebilir o da hafif olmalı. Yemek yeme şansımız yoksa kuru gıdalarla beslenilir ve bol içecek içilir. Örneğin ayran soda ice-tea gibi.

@krankmili

danimarkalı beyaz tenli bisikletçiyi gördümde adam benden zayıf bembeyaz bi ten bisikletçi zayıf olacak hele bilal akgülün ayak bilekleri bayağı ince bisikletçi zayıf olur ...kilo fazlası rampalarda dez avantaj
sen hasip agaya bakma 2 senedir he babam antremanda 100 kilo olsa ne olacak ferrari gibi gidiyi..

Sadece zayıf olmak iyi bir bisiklet sürücüsü olmak için yeterli değil diye düşünüyorum. Kuru gegere gibi gezen bir sürü insan var ama iki adım yürüse nefes nefese kalıyorlar. Ben bizzat şahitim buna yakın çevremden. Hasip kilolu evet ama nasıl dönderiyor tekeri.

@krankmili

bunun için hafta içi yüksek tempo kısa mesafe ve hafta sonu ise uzun ve rampalı yollara gitmek gerekiyor
yaptığımız antremanların özelliği şu ..
kısa molalar ....
beşiktaştan maslak istikametine durmadan basıldı ordan maslaktan sahile inilerek acaip bi rampa alıp önce garipçeye , lokantanın oraya kısa mola tekrar garipçe rampasını alıp rumeli fenerine orda bi mola yaklaşık 20 dakika felan sonra allah ne verdiyse ta kilyosa ordan sahile inerek ,beşiktaşa durmadan basmak evet bu tempo adamı yorar ama yapılmayacak iş değil aramızda aşırı derecede kopma olmuyor yalnız uzun inişlerde benim bisiklet inmiyor hasip aga ve onur mermi gibi iniyor benim ayna kol 44 diş 46 a çekmek lazım o vakit aşağı doğru basarak inmem lazım ...ben 65 kiloyum bisiklet 10 kilo 75 kilo yokuş aşağı zımba gibi inmiyor altımda yarış olsa bisiklet aşağı doğru akar bu bisikletin aerodinamiği yol bisikleti gibi değil bu bisikletin tasarımı tamamıyle toprak için ...biz ne yaptık melez bisiklet yarattık
şimdi bisiklet sporu antremandır bazıları bisiklete spor amaçlı binmez gezi amaçlı biner bu ayrı bi durum orda spor olmaz bisiklet sporu nedir ...
yukarda izah ettiğim gibi yüksek tempo basmaktır ve rampaları hızlı almaktır..
bu iş zor kolay değil ..herkes bu işi yapmak mecburiyetinde değildir bu işten zevk almaya başlayınca insan bırakamıyor ...
2005-2010 arası haftanın 4 günü bisiklet üstünde o uzun yol benim bu kısa yol benim diyerek bisiklete bindim evet bunun faydası oldu ama hasip aga onur ile yaptığımız antreman modları farklı bi durumdur burda yüksek tempo vardır ve molalar kısadır ....
bu antremanlarda ağır yemek yemedik....hasip aga enerji jellerini götürdü ben muz ,kuru üzüm ,soda ...
ama herkes bizim gibi yapmak durumunda değilidir...

Guzel ozetlemişsin. Evet ben gezi için yapıyorum bu sporu, antrenman için değil. Ama gezilerimiz de kısa değil en az 90 km var. Çalışmasaydım haftada 4gün çıkardım bisikletle fakat buna imkan yok.

Şekerli şeyler beni doyurmuyor. Yemek olacak veya tuzlu gıdalar olacak. Yemek illa tam teşekküllü sofra demek değil. Ekmek arası bir şey de olur. Ama tatlı ile doymuyorum, mesela kuru üzüm ve muzla doyamam, onun yerine tuzlu leblebi yesem daha çok doyarım. Hasip aga geçen gün sofra kurma şansımız olsa tercih ederiz, öyle bir şansımız olmadığı için ambalajlanmış gıda yiyoruz demişti. Hasip ayağını yere koymadan antrenman yaptığı için işler değişir. Diyecek bir şey yok.

Aynakolu 46 yaptığın taktirde rampa çıkarken zorlanmaz mısın? Gerçi sen Kudu'sun , unuttum :)

@krankmili

en küçük aynada iki diş fazlası demek rampayı dahada hızlı almam demek dez avantaj gram olarak gelir bana yani 3 yaprağın her biri için fazladan iki diş bu da ayna kolun ağır olması demek ...gramaj olarak ...
gerçi pek niyetim yok aslında ....

@Mümin Zorcan

mümin hocam acaip zevk aldık değilmi, valla tekrarını bilememki bunu krank mili çözer o müdür...

@Kudret Kurtcebe

Abi zevk ne demek hala yürürken zorluk çekiyorum. Uzun bir turdu ilk defa katıldım bu uzunluğa ama daha kaçırmam. Bu pazar hava sisli, puslu rüzgar yok. Krankmili hazırlayacak ise artık garipçe ve diğer organizasyonları ben şimdiden varım(istisnai durumlar haricinde).

@Mümin Zorcan

şimdi acı olabilir ama sonra olmayacak kaslar gelişecek acı nedir tanımayacak ...

:in: :in:

@krankmili

Sayın. Krank sizin çok iyi bir bisikletçi olacağınıza şüphem yok liderlik vasıflarınada sahipsiniz çokta iyi bir arkadaşsınız....
bundan böyle Türk Bisiklet Camiasında arkasında hatırlı rakkamlara ulaşan guruplarla tur düzenleyen bir bayan bisikletçimiz var.....

Çavuşa kaçlı ayna kol takarsan tak o çıkar farketmez...

evet aynı fikirdeyim krank mili konusunda .....
bence bayanlarıda örgütlemeli...
ben artık yaşlı bir fosilim ,kanadı kırık şarkısını söylemeliyim....

Geri