Scudo Sports

Foto Haberler

Scudo
@Cem cm
Ben de öyle düşünüyorum.Kadınlarda rouleur,Puncheur,klasikçi,genel klasmancı gibi kavramlar arsındaki fark erkeklere nazaran çok daha az gibi.Kadınlar biraz daha çok yönlü bisikletçi tarzındalar gibi.

@Cem cm
Bütün monumentleri,bütün Arden ve Flaman yarı klasiklerini koşsalar çok iyi olur.Etaplı yarışları keyif verir mi bilemiyorum.Kadınların etaplı yarışlarında hemen hemen aynı olağan şüpheliler.Biraz dominasyon var gibi

@Cem cm Üstadım Hırvat Turunu görünce aklıma geldi;Şöyle ağız tadıyla bir İtalyan sprinter izleyemedik.Alajet vardı o da salbutamolcu çıktıydı.Viviani de pek keyif verecek gibi durmuyor.Sanki başaltı sprinter gibi.
Salbutamol demişken; Tim Wellens de astım hastası fakat TUE olayına daha doğrusu Salbutamola karşı çıktığı içi kullanmayı reddetiyormuş.

@MehmetAliB.

• Beğen
Tepkiler: MehmetAliB.
@hamlet2006 O zaman bundan sonra adamım Tim Wellens :harika: Sulbutamolün şakası yok. Vivianni Vs Kittel en çekişmeli sprinteler olacak gibi sezon ilerledikçe. Ama onlar çekişir Sagan kazanır yine :)

Bi de hele bi Gaviria geri dönsün. Geçen seneki 72.5 kmh ortalamalı sprintini unutamadık o_O

Valverde Reyiz; Dylan Teuns ve Julian Alaphilippe'yi işaret ediyormuş.
İşaret ettiğine bakmayın kral belli ikinci kim olacak demeye getiriyormuş:islik:
Dersimizin adı: Valon oku(fleche wallone) nasıl atılır?
Öğretmenimiz:İskender Yeşilvadi(Alejandro Valverde)

@Cem cm
Quick Step,Gaviria'yı bahar sprinterine çevirmeye çalışıyormuş.Elini kırdı daha geçmedi.

@hamlet2006 Of be süper. Adam hiç vites değiştirmiyo. Çok iyi bi vites kadans güç kombinasyonu tutturmuş takıyo vitese sadece kadansı değiştiriyo. Demek ki düşük kadans antrenman da önemli.

@Cem cm
Üstad sen böyle yazınca aklıma senin milli takımın:cool: Aqua Blue Sport'un kullandığı 3T bisikletler geldi.Amstel Gold Race in bitmek tükenmek bilmeyen yokuşlarında tekli aynakollarında ve rublelerinde kaç dişli kullandılar ki?

Valverde,Dan Martin'e beni Mur De Huy yokuşunda fazla bekletme diyor.Dan Martin potansiyel 2.lerdendir.
DbAPG27W0AACCL_.jpg large.jpg
Potansiyel 2.lik adayları patlayıcı yokuşçular
Julian Alaphilippe,Tim Wellens
Dylan Theuns,İzagirre kardeşler
Kwiatkowski,Romain Bardet,Tiesj Benoot
Dan Martin,Rigoberto Uran,Sergio Henao

Meşhur Mur de Huy yokuşu
vartmpgallery_migration_83_temp_dirgalleryimage11709_MUR_DE_HUY_1-e1429527390444.jpg

• Beğen
@Cem cm
Belçika Hükümetinin duruma el koyması lazım.Son zamanlarda çok vahim olaylar yaşandı.Çoğu da Flaman ve Valonlardan.

Belçikalıların antrenman tekniklerinde mi fark var ,beslenmeleri mi değişik ,yoksa doping mi! yaygınlaştı araştırılması lazım.Ama hep Belçikalılar arasında çıkması ilginç.Kalp durması çok fazla olmaya başladı

@hamlet2006 Aslında hepsi doping yapıyo yarış yaşlarında ve yarış dönemlerinde ortaya çıkmayacak şekilde. Yoksa birbirleriyle rekabet etmeleri imkansız. Benim aklıma gelen, bu kullandıkları maddelere Belçikalıların genlerinde bulunan bi durumdan dolayı zaaf göstermeleri. Ya da tamamen kalp sporlarına karşı kuvvetsizler bilemiyoruz henüz. :kötü:

@Cem cm

Kadınlarda beklenen oldu.

Bakalım erkeklerde Alejandro mu kazancak Valverde mi:D

153555 dosyayı görüntüle

Anna van der Breggen!

@Cem cm Mur de Huy Valverde için özel yaratılmış bir yokuş:Sert,kısa ve yokuş sprinti atmak Tam da Valverde için.

• Beğen
Geri