Scudo Sports

Foto Haberler

@hamlet2006 Bir zamanlar Lance Armstrong ile yarışanlar ve sonrası diye bakıyorum olaya. Contador, Valverde, bu gün yaşını doldurmuş, jübilesi yaklaşmış sporcuların neredeyse tamamı. Dediğim gibi kendi adıma dopingi mahkemece kesinleşmiş olanların hiç birini affetmedim. Bunlardan sonradan sevenlerinin gözünde kendini affettirebilenler var. Yanlışından geri dönmesiyle, sevgisiyle, kişiliğiyle... Contador mesela sonradan hatasından geri döndü, Valverde ayrı bir kişilik, hiç bir zaman her şey benim olmalı demedi, David Millar var, dopingini açıkça kabul edip dopinksizlik için ne yapılabilir diye çalışmalar yaptı, bunlar kendi döneminin çamurundan sıyrılıp sonradan temizlenenler.
13n_valverde_wideweb__430x274.jpg
Bunlardan başka halen daha ''Herkes yapıyordu o zamanlar'' deyip devam edenler oldu, teker teker kimi mahkemece, kimi takımı tarafından tekmeyi yediler. Yeni jenerasyondan deneyenler oldu ama çabuk yakalanıyor artık. Sky gibi halen daha gri alanlarda gezinip ''doping sayılmayan dopink^^ peşinde olanlar var. En son motorize dopink komedisi işin ciddiyetini daha da artırdı. Maymun gözünü açtı artık. Dope vardı, rekabet var olduğu sürece her zaman olacak. Ama artık bilişim çağındayız, kameralar her yerde, denetim daha sıkı, ''uykudan uyanamadım kontrole yetişemedim'' mazeretini kimse yemiyor. Günümüzde malum takım hariç daha az görüyoruz, daha az göreceğiz. Böyle böyle biter gider inşallah.
Diye düşünüyorum.

Dosyalar

• SD_SD200510050712004AR-325x226.jpg
    SD_SD200510050712004AR-325x226.jpg
    13,1 KB · Okunma: 8
Scudo
@Cem cm Seninkiler Pirelli'ye geçmiş:islik:Ne yalan söyleyeyim bende de ''3T'' sevdası başladı senin sayende.:harika:

Pirelli,propeletona Aqua Blue Sport Takımı ile dönüyor.
Dal8R_IX4AET6na.jpg large.jpg

Arden Klasikleri öncesi aklınızın bir köşesinde bulunması gerekenler:
1)Alejandro Valverde
2)Kwiatkowski
3)Tim Wellens
4)Vincenzo Nibali
5)Romain Bardet
6)Philippe Gilbert
7)Sagan
8)Dan Martin
9)Dylan Teuns
10)Julian Alaphilippe

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Yarın (15 Nisan Pazar)
Gran Fondo Marmaris.Katılımcı arkadaşlarımıza başarılar dileriz.
slider_2.jpg

@Cem cm Sen yoksun ,Mehmet Ali üstadım yok ;çok sıkıldım avcılara sardım

@Cem cm Bugün patlayıcı yokuşçuların günü.Valverdenin kazanamadığı yarışo_O
Cauberg'in yerinin değiştirildiği yarış.Daşlı klasiklerden yokuşlara geçiyoruz.Yaşasın Arden Klasikleri
İconic Cauberg
image.jpg
@Cem cm
Hayat sana güzel:DGez bakalım.
Ben senin dağlara koşmanı neyin sağladığını biliyom.:snzdglsn::DValverdeyi bahane etme.

@Cem cm Eurosport 1 saat 15:45 Ama nolur nolmaz saat 15:00 den itibaren bakmaya başla.
Bu yarışta puncheurlar ve tırmanışçılar iddialı.
Asıl şenlik Liege Bastogne Liege de Wallon topraklarında; kan gövdeyi götürecek.
bettiniphoto_0279720_1_originali_670.jpg

Amstel Gold Race Etap Profili
Amstel-18-2-1.jpg

@Cem cm

Sagan bu yarış için biraz ağır kalabilir.Paris Roubaix sonrası ne kadar zorlayabilir orası da soru işareti.60 kglık Valverdemiz var.:okyrm:

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
@Cem cm Ben de Sagan'a inanamıyorum.İnsan değil.O kadar yokuşlara nasıl dayanabiliyor.
Utanmasa Innsbruck'u da alacak.
Sagana puncheur diyenle kavga ederim.Adam allrounder çıktı

@Cem cm Sagan için daşlı Flaman klasiklerini anlarım da yokuşçuların oyun alanında Arden Klasiklerinde nasıl yapabiliyor?

055-122210_20160605CDD0004.jpg

263 km boyunca 35 tane kategorize yokuş 75 kglık bir adam dikkat ettin mi neredeyse hiç klasikçi kalmadıydı.
Arden klasikleri için yokuş endurance 'ı lazım.Sagan o vücut tipiyle nasıl dayanıyor.

@hamlet2006 oksijensiz solunumla çıkıyo demek çoğunlukla. Sonra da kalıyo böyle ataklar olunca kaybediyo.

Ben de çok şaşırdım ama esas şaşırdığım Saganın ve Valverdenin son bi kaç km kala önde olup kaybetmesi. Böyle nadir oluyo. Bıraktılar resmen.

Son bi km kalmış yardır Allah ne verdiyse de mi madem şov göstermek istiyon :D

@Cem cm
Ben de bunu kafamda oturtamıyorum.Saganın beyaz kaslarla örülü vücudunda oksijensiz solunumla laktik asitten kenara çekmesi lazım.İnan bunu hiç çözemedim.

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
@hamlet2006
Ben de. Madem böyle de oluyo Quinco da kas kütlesi kazansın acık saf yokuşçu olcam diye watt basamaz oldu :D:kötü:

__

Furum bey kızmış alp turunda sorulan sorulara. Sorup durmayın artık demiş özel kalması gereken bi konuydu demiş. Yorum yapmak istemiyorum başkaları da yapmamalı demiş. Ona göre yorum yapmıyoruz :naslyany::p

Tro-Bro Leon 2018 de Cofidis Takımından Christophe Laporte ;solo kaçışla birinciliğe uzandı.Hayret Cofidis de yarış kazanıyormuşo_O
20175989_361352_670.jpg
@Cem cm
Hakikaten yorum yok.:eek:

@MehmetAliB.

Dopingli yarışçıları seyretmek durumunda değiliz,adamı enayi yerine koymasinlar
Bundan sonrakilere vereceğim cevap şu olur,adam gibi yarışın alnınızın teri ile ipi göğüsleyin
Ve de cancellara kulağınıza küpe olsun küpe,,,,:harika:

@MehmetAliB. @Cem cm @hamlet2006

Bu üç adam fena halde yarışları takip ediyor bende onları,,,,,:)

@hamlet2006

Yazdım kara listeye bu ismi,,,remy di gregorio:mad:

@hamlet2006

Vites sorunu yaşamış olabilir,eğimde sıkıntı yaratır

@hamlet2006

Vay anasını arkadaş :eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

Fleche Wallonne öncesi Valverde Reyiz'den özgüven üzerine inciler:
''Mur de Huy'de son 200 metre öndeysem beni biraz zor geçerler''Adam haklı olunca eleştiremiyoruz da.
Reyiz Valon okunu bırakırken(bunu 5 defa yaptı:krktm:)

20176035_365590_670.jpg

Geri