Scudo Sports

Foto Haberler

İlginç bir şekilde Aquablue Sport takımı yarışlardan davet almamaya başladı. Giro ve Vuelta dahil.

İkili aynakol lobisi iş başında :naslyany:

Scudo
Milli yüzücü Viktoria Zeynep Güneş,Stockholm Açık Yarışı'nda 200 metre karışıkta altın; 400 metre karışıkta ise gümüş madalya kazandı.
1908762-40171001-2560-1440.jpg

Gen sene FDJ'den Reichenbach'ı kasten düşürdüğü gerekçesiyle disiplin soruşturmasına tâbi tutulan Gianni Moscon Arden klasiklerine katılamayacak. Romandiya turunda da kevin Reza'ya ırkçı söylemlerde bulunmuş olmasından dolayı kirli olan sicili ona yardımcı olmuyor.

152493 dosyayı görüntüle

(link)

@Cem cm Gianni Moscon evlat olsa sevilmez.
Bugün Arden Klasiklerine hazırlanıyoruz.Flanders bölgesinden yavaş yavaş Wallone topraklarına geçiş yapmaya başlıyoruz.
Bugün De Brabantse Pjil Eurosportta saat 16:30 da
kramon_brabantsepijl2017_0429.jpg
Geçen senenin kazananı Sony Collbrelli'nin bahar sprinterine evrilmeye başladığı yarış.

Brabantse Pjil dağlık klasikleri açan yarışlardandır.
profile.jpg

@Cem cm Tiesj Benoot'u severiz O da geri dönüyor.

Artık ''Ok'' yaydan çıkmaya başladı.Arden klasiklerinin ayak sesleri duyuluyor.Valverde Reyiz Wallone okunu yine atacak.

@Cem cm Brabantse Pjil çok duygusal başladı.Veranda's Willems sporcuları ağlıyordu:(
Tim Wellens gökyüzünü göstererek galibiyeti Michael Goolaerts' a adadı ve yarıştan sonra hiç sevinç belirtisi göstermedi.Lotto Soudal'e olan sempatim arttı.
Yarış öncesi hüzün
Dafr6YeX0AA3gzj.jpg

@hamlet2006 Bi insanı tanımak için yapılacak 3 şeyden birinin yolculuk etmek olduğunu söylerler. Bu adamlar sürekli beraber yolculuk ediyolar hem de bisikletle. Ne kadar rakip olabilirler ki. Birlikte çok şey paylaşıyolar ve bu duygularının hepsinin gerçek olduğuna gönülden inanıyorum.

Valverde'nin Scarponi için yarış kazanıp ağlayışını hiç unutamam heralde.

Bir de bu sporun kötüleri var Dopingçiler.
Remy Di Gregorio bu seneki Paris Nice Turu'nda ikinci defa EPO'dan yakalandı.:acpsnr: Spordan soğutuyorlar.

Dagy8wdWsAI3G6h.jpg

• Beğen
Tepkiler: MehmetAliB.
@Cem cm Gerçekten çok hassas bünyeleri var.Herşeyi yiyemiyorlar,bünyeleri kaldırmıyor,saçma sapan jelleri nasıl yiyorlar onu da anlayabilmiş değilim.Mesala dondurmaya çok duyarlılar.Klima tozlarına normal insanlara göre çok hassaslar.

Tom Dumoulin'i görünce paylaşmazsam içimde kalır.:DTuvalet kağıdına dikkat
tom-dumoulin-1-2-640x414.jpg

@hamlet2006

Şu epo basanlara yine bi nebze saygı duyuyorum. Yakalanma ihtimali %90. Astımım kötüydü ondan bastım da demiyolar. :D paşa paşa cezasını çekiyolar.

@Cem cm
Bu devirde EPO mu kaldı.Ben hiç saygı duymuyorum.Teknoloji gelişti.Biraz modern yöntemler uygulasınlar.Fıs fıs..:islik::D
Bir de bu adam ilk kullandığında Jandarmaya yakalanmış.İkincisinde ise ihbar üzerine yakalanmış.

Uber JUMP İle Bisiklet Kiralama İşine Giriyor

VIP taksi hizmeti ile tüm dünyada açılım yaparak yer almaya çalışan Uber, bisiklet kiralama alanında da var olmak istiyor. Marka JUMP satın almasıyla ilk adımı attı.

Uber, taksi uygulaması ile birlikte pek çok ülkede taksicilerle karşı karşıya gelirken, firma yeni bir girişimde daha bulunuyor. Pek çok ülkede kullanımda olan JUMP satın almasıyla birlikte marka bisiklet kiralama alanında da var olmak istiyor. Taşıt sonrasında bisiklet hamlesini de yapacak olan marka, farklı ülkelerde bisiklet kullanımını teşvik edecek. Yeni satın alma ile ilgili en çok merak edilen detay, satın almanın bedeli olsa da şu ana kadar Uber tarafından fiyat konusunda bilgi verilmedi. Uzmanlar tarafından yapılan değerlendirmelerde ise satın alma bedelinin 200 milyon seviyesinde olabileceği belirtildi.
12 Ülkede Hizmet Veriyor

2011 yılında Social Bikes adı ile kurulan yeni sistem, daha sonrasında isim değişikliği ile JUMP olarak hizmet vermeye başlamıştı. 12 ülkede hizmetlerin sunan JUMP, bisiklet kiralama konusunda en gelişmiş ve adını duyurmuş uygulama ve sistemlerden birisi durumunda. Satın alma sonrasında konuyla ilgili açıklama yapan JUMP CEO’su Ryan Rzepecki UBER’in sistemi tam olarak anladığını ve bu nedenle de satın alma teklifini yaptığını söyledi. UBER’in özelikle zorlu bir 2017 geçirdiğini söyleyen CEO, startup’ın şu anda çok iyi bir yolda olduğunu ve başarıya ulaşacağına inandığını ifade etti. Daha önce JUMP üzerinden farklı servisleri sunan UBER, bu servisi satın alarak UBER Bike olarak artık tek başına hizmet verecek.
2 Dolara 30 Dakika Yolculuk

JUMP ile birlikte UBER ABD’de bisiklet kiralama dönemini başlatacak. Şu anda pek çok ülkede kullanılan sistem 2 dolar karşılığında 30 dakika boyunca bisiklet kiralama imkanı sağlıyor. Satın alma sonrasında JUMP üzerinde kısa vadeli bir değişiklik yapılmayacağı belirtildi. Fakat uzun dönemde sistem üzerinde değişikliklerin yapılmasına

timthumb.php

@MehmetAliB. Andy Schleck ve Cadel Evans taraftarıydım.Contadoru hiçbir zaman sevemedim.Özellikle de meşhur zincirgate olayından sonra

Hiç unutamadım.:acpsnr:

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Yapılan otopsi Goolaerts'in bisikletten düşmeden evvel kalbinin durduğunu doğrulamış. Toksikoloji raporunun çıkması birkaç ayı bulabilirmiş.

29401583_1856972850992984_51956399768338432_n.jpg

@hamlet2006 Seninki yine iyiymiş, ben dopingi mahkemece kesinleşmiş olanların hiç birini affetmiyorum. Contador gibiler sevenlerinin gözünde kendini affettirebiliyor, yanlış yapsa da sonradan yanlışından dönüyor. Bazıları var bu konuda çok çirkef. Kimisi var ''ben yaptım ama herkes yapıyordu'' havasında, kimisi var ''yakalanana kadar dope dope dope'' Allahtan devirleri kapandı kapanacak.

@MehmetAliB. Bir de meşhur '' Operasyon Puerto'' var. Dr Fuentes'in tedrisatından geçmiş İvan Basso ve Alejandro Valverde var.Hep ikilemde kaldım seveyim sevmeyeyim mi gerçekten suçlular mıydı.?Valverde hep kafamı karıştırıyor.Otoriteler bile ikiye bölünmüş durumda.Belki de Valverde tarihin gördüğü en iyilerden ya da......Sen ne düşünüyorsun?
@Cem cm Peki ya sen?

Geri