MustafaSener
Üye
- Tepki
- 281
- İsim
- Mustafa Şener
- Başlangıç
- 2012—13
- Bisiklet
- Salcano
- Bisiklet türü
- Diğer
İnsanlar hiç bilmediği bir şey hakkında böyle cahil cahil konuşunca midem bulanıyor. Bitirdiniz fatbike piyasasını. Hakkında zerre bilginiz ve tecrübeniz olmayan şeyler hakkında bu kadar rahat rahat sallamayın. Hayatın her anında.bu fat bike a neden binilir? anlamış değilim.. yani sürekli karda gitmiyorsanız bu bisikleti kullanmakta ki amaç nedir? alın bir yol bisikleti su gibi akıp gitsin. işkence görmeyi mi seviyorsunuz?
Bir de bir zahmet yazılan yorumları okusanız bu sorulara gerek olmayacak. Bilmiyosunuz bari öğrenin.
Yol bisikletini boşverip sevdiğiniz ve ilgi duyduğunuz bir bisikleti alın. Yol bisikletçileri zaten hiçbir şeyi beğenmez, aldırmayın.aslında yolbiskleti olabilir ama ben bir defa fat bike sürmüştüm aşırı rahat güzel çok da hantal değil bence peki hangisi bisan savage ft1 mi corelli zengo mu acil cevap [bu arada sitelerinden bakabilirsiniz]
Söylediğiniz gibi çok keyifli ve gayet akıcı ve atik bisikletler. Gözü yemeyen çamur atıyor.
Seçenekleriniz arasındaki modeller bana pek hoş gelmedi. Bisanın freni hidrolik olsa onu alın derdim. Hidrolik yok ama vitesler daha iyi. Corellinin de çok içime sinmediğini söyleyebilirim. Yani ikisini de öneremiyorum ama ben kendime alacak olsam görünüşünü beğendiğimi alırdım. Yine de hidrolik fren ve düz kadro biraz aklımı çelerdi. Donanım hakkında çok bilgili değilim, o yüzden net konuşamıyorum. Ama şöyle uzaktan bakınca bisandaki frenleri hidrolikle değiştirsek diğerinden daha düzgün donanımlı olur. Corellinin kadrosu dışında neresinden tutsam elimde kalıyor.
Son düzenleme: