Scudo Sports

Eskişehir

muttalip içinden gecip rampaya sarıyoruz sonra zirvede bozdağ tabelası var ordan sağa dönüp bir köy var onu gecip nerde yola benzer bişi varsa ordan aşağıya :)

çoğu yerde yerde yol yoktu biz gecerken olustu :)

selam sağlık ve dua ile

• Beğen
Tepkiler: Bilal Kurnaz
Scudo
@uğurcan gültekin
:) anladım hocam teşekkür ederim benim köyümde o taraflardada oralardan cok geçtim acaba bildiğim bir yermi diye merak etmiştim en kısa zamanda bende keşife cıkarım o taraflara belki birgün köyüme bile gidebilirim;)

balta girmemiş orman tabirini bugün araziden aşağı inerken daha iyi anladım:D hertürlü dikenli ot, ağaçlar.... :) bide hayatımda ilk defa gördüğüm evrimini tamamlayamamış sinek ve böcekleri hiç saymıyorum:D ama yine de herşeye değdi bence... bugün gelen herkese ayrı ayrı teşekkürler...

@morrisonhotel

Avlakkaya Bölgesine tek başınıza girmenizi tavsiye etmiyorum.Tabi size kalmış ama tehlikeli olabilir.Sitemizde nasıl gidileceği tarifi var parkurlar bölümünde.

• Beğen
Tepkiler: Jelib10
@Serden Us

Evet eğitim şart önemli olan kişilere bu bilinci bu spor kültürünü yerleştirebilmek. Yarışmak içinse çok güzel organizasyonlar zaten mevcut kendilerini oralara davet ediyorum

• Beğen
Tepkiler: S26
bu konuyu hakkinda boyle bir baslik acilmasi cok iyi olmus,cok tesekkur ediyorum..
yazilanlarda anlatmak istediklerim anlatilmis durumda fakat bunun bisiklet sahiplerinin yasiyla pek alakasi olmadigini zannediyorum, ilk bisikletimi aldigimda onalti yasindaydim fakat tum kurallara tamamiyle uyardim, lakin soforler ve yayalarin uymamasi nedeniyle bornova agacli yolda buyuk bir kaza gecirdim,dolmusun altina girmis olsaydim buyuk ihtimalle bu gun yoktum, beni kurtaran tek sey o zaman 15 liraya kaziklandigimi dusunerek aldigim strafor kaskimdi..

Eskisehirde ki arkadaslarin ise, selale yolunda gordugum bir abimiz disinda(ne yazikki tanimiyorum..) benden baska kask takan kimseyi gormedim henuz..
Bisikleti bir amac degil arac olarak goren cok kisi var ki bununda kritigine girmek bana dusmez..

not: ayrica yayalar ve soforlerde bayagi kotu eskisehirde, her gun ufak bir antreman turu gerceklestiyorum, yenibaglar-batikent-osmangazi universitesi-selale ayrimindan tepeye iki inis cikis,-yenikent-yenibaglar olmak uzere.. reflektorum olmadigi icin aksam vakitlerine bile kalmamaya calisirken iki gun once selale ayrimindan sonra universite evlerinin onunde ki yokusa dogru giderken, sag tarafta ki sapakta ki otomobil benim en az 40 km ile geldigimi gore gore aramizda 5 metre kalmisken onume cikiverdi,direksiyonu kirmayip frenlere asilsam kesinlikle carpicaktim fakat kactigim halde dikiz aynasina carptigimdan dengemi yitirip o yokusta yukari dogru suruklendim..

anlatmak istedigim motorlu araclari bile dogru duzgun kullanamayan,oglu kufur ediyor diye kufurle kizan insanlarin oldugu bir yerde,bilincin hemen olusmasini beklemek imkansiz degil lakin zamanla..

iyi forumlar, iyi pedallamalar arkadaslar..

• Beğen
Tepkiler: S26
Merhaba arkadaşlar! Eskişehirli değilim ama, Eskişehir'i çok seviyorum. Size bir sorum var. Bu sene Eskişehir'de bisiklet yarışı olacak mı acaba? Varsa ne zaman? Bilgisi olan arkadaşlar varsa ve paylaşırlarsa çok sevinirim. Sevgiler!

@Semih tokgil

tabiki katılabilirsin!

mesaja gec cevap verdim cunki tatildeydik. bu hafta sonu manisa daki yarişa katılacağız kent ormanda kondusyon calışıyoruz. hergun saat 5 den 7.30 a kadar ordayız

selam sağlık ve dua ile

mtb bisiklet ile sehirde söyle bir turlayalım türü dışında mtb nin anlamına uygun kros yapacaklar ile pedallamak isterim!
sert inişler, zor rampalar, yumuşak toprak, sık ağaçlıklar, orman içi yürüyen ve koşanlar. tüm bunlara göğüs gererim diyorsanız yarın 16.30 da tıp fakultesi yanındaki benzinlikte buluşalım. kendi güvenliğiniz için gerekenleri tedarik ederseniz iyi olur.

selam sağlık ve dua ile

16-07-2009 saat 16.30 da tıp fakultesi yanındaki benzinlikte orman içi kros yapmak isteyenleri bekliyor olacağım nasipse.

selam sağlık ve dua ile

Geri