Scudo Sports

Eskişehir

Scudo
Ben de geldim;)

Turdan sonra 1ay kadar bisiklete binmem diyordum ama ormanın keyfi bir başka:)

Yarın büyük ihtimalle orda olacağım

umut taktınmı arazi lastiklerini gene patlatmayasın kentormanda:D

biz gezi yapmıyoruz ki :)
mtb sporu yapıyoruz!
yani ben ve ilkcan orda olacağız nasipse

selam sağlık ve dua ile!

@kir-pi

turdan dün geldiğim için hala yol lastikleri var ama değiştireceğim bugün.

Gerçi hava da baya kötü, kentormandaki toprak parkurlar çamur olmuştur. Uğurcan abi zor olmuyor mu çamurda? Kesin gidiyor musunuz bugün?

Ben de büyük ihtimalle gelirim demiştim, eğer yağmaya devam ederse gelmeyeceğim, haberiniz olsun da beni beklemeyin boşuna

çam dikenleri ve otların olduğu yerler çamur olmuyor ayrıca çakıl taşlı rampa yolunu bu havada cıkmak daha rahat olur.

bisikletcinin neden teni güzel olur diye bir konu vardı forumda :)

cevap çamur la çok haşır neşir olurlarda ondan diye cevap verilmişti :)

@uğurcan gültekin

:D Herhalde baya bi çamurlandınız uğurcan abi. Benim gözüm yemedi açıkçası. Zaten yol lastiklerini değiştirme ve bisikletin bakımı işi de az önce bitti. İnşallah hava biraz düzelir de beraber pedallarız yine

bir kaç gündür bozdağ tarafına gitmek istiyorum acaba yarın böyle bişey yapılabilmesi mümkünmü?

bozdağa gitmek için önce bir bakalım kondüsyon nasıl. :) biz 2 hafta önce bozdağ avlakkaya mevkine gittik.
(link)

gelecek hafta tekrar gitmek istiyoruz. ama bilmelisinizki yol 80 km civarında bunun yarısı sert rampa. buraya gitmeden önce kent ormanda çalışmanızı tavsiye ederim. verdiğim link de bizim gurup var. en yaşlıları benim :) onlardan kopmadan gitmeye calıştım ama yinede bisikletcinin ayrılmaz dostu çeşme başlarında beni beklediler :)

yarın yine 4.30 da tıp fakültesi yanındaki benzinlikte olacağız nasipse.

yakin zamanda yapilacak turlariniza bende katilmak istiyorum, yaz okulu oldugundan malum derslerimin cogu 16-17 civari bitiyor, istegim 16.30 yerine 17.30 da bulusmamis mumkun mu?

kondisyonum o kadar iyi degil ne yazik ki diger yandan kent ormanda hic dolasmadim,sadece haftasonlari tek basima kirazliya gidip geliyorum..

bir de atala bir mtb`m var, kompedentleri l tourney sistem, zoom masa, kentormanda ki yola dayanabilir mi?

bisikleti denemeden dayanırmı diyemem ama kendi fikrimce dayanabilir. saat olayına gelince ilk mesajda cep numaram var ararsanız biz kent orman girişine geliriz girişte çeşme var halkımız ordan su alır orada arayın biz aşağıya inelim :)

evetttt bu akşamda güzel bir gurup ile kent ormanı turladık. sert inişler bulduk adrenalin salgıladık bol bol :)
mtb nin anlamını bulduğu yer sadece orman ve dağlık arazi. bu akşam bize eşlik eden ilkcan umut sina bilal ve cantürk'e teşekkür ederim.
yarın nasipse 8.30 da benzinlikte buluşup beşikderesine gideceğiz nasipse

cumartesi sabahı tıp fakultesi yanındaki benzinlikte saat 8.30 da buluşup beşikderesine gidilecek.
yemek olarak sucuk mangal yapacağız. sucukları ben aldım :)
gelmek isteyenler 1 ekmek ve içeceklerini alsın.
ayrıca her ihtimale karşı yedek iç lastik iyi olacaktır.
kask ve eldiven elbette her zaman lazım :) birde sizi sıkmayacak bir sırt cantası .
suluk yoksa yarım litrelik bir su şişesi alın .
gidiş geliş yaklaşık 120 km sabırlı pedallamalar yani :)

Geri