bu konuyu hakkinda boyle bir baslik acilmasi cok iyi olmus,cok tesekkur ediyorum..
yazilanlarda anlatmak istediklerim anlatilmis durumda fakat bunun bisiklet sahiplerinin yasiyla pek alakasi olmadigini zannediyorum, ilk bisikletimi aldigimda onalti yasindaydim fakat tum kurallara tamamiyle uyardim, lakin soforler ve yayalarin uymamasi nedeniyle bornova agacli yolda buyuk bir kaza gecirdim,dolmusun altina girmis olsaydim buyuk ihtimalle bu gun yoktum, beni kurtaran tek sey o zaman 15 liraya kaziklandigimi dusunerek aldigim strafor kaskimdi..
Eskisehirde ki arkadaslarin ise, selale yolunda gordugum bir abimiz disinda(ne yazikki tanimiyorum..) benden baska kask takan kimseyi gormedim henuz..
Bisikleti bir amac degil arac olarak goren cok kisi var ki bununda kritigine girmek bana dusmez..
not: ayrica yayalar ve soforlerde bayagi kotu eskisehirde, her gun ufak bir antreman turu gerceklestiyorum, yenibaglar-batikent-osmangazi universitesi-selale ayrimindan tepeye iki inis cikis,-yenikent-yenibaglar olmak uzere.. reflektorum olmadigi icin aksam vakitlerine bile kalmamaya calisirken iki gun once selale ayrimindan sonra universite evlerinin onunde ki yokusa dogru giderken, sag tarafta ki sapakta ki otomobil benim en az 40 km ile geldigimi gore gore aramizda 5 metre kalmisken onume cikiverdi,direksiyonu kirmayip frenlere asilsam kesinlikle carpicaktim fakat kactigim halde dikiz aynasina carptigimdan dengemi yitirip o yokusta yukari dogru suruklendim..
anlatmak istedigim motorlu araclari bile dogru duzgun kullanamayan,oglu kufur ediyor diye kufurle kizan insanlarin oldugu bir yerde,bilincin hemen olusmasini beklemek imkansiz degil lakin zamanla..
iyi forumlar, iyi pedallamalar arkadaslar..