@oguzturkol hoşgeldiniz aramıza eskişehirdeki bisiklet sever arkadaşları bir araya getirmek için whatsapp grubu kurduk katılmak isterseniz özel mesajla numara vermeniz yeterli
@Serhat. hoşbulduk forumda eskişehirden az arkadaşımız var herhalde ya da ilgi göstermiyor da olabilirler. Gruba katılmak isterim lakin bu aralar üniversite sınavına hazırlandığım için aktif olarak süremiyorum bisiklet sınavdan sonra beraber pedallamak dileğiyle
istanbul ve izmirde toplu tasima araclarina bisiklet ile binilebiliniyor. Eskisehirde neden boyle bir uygulama soz konusu degil. Yada boyle bir uygulama icin ne yapilabiliriz ki
@chnk eskişehir gibi küçük bir şehirde toplu taşımayla bisiklet taşımak sanırım gereksiz biraz. zaten şehir içi mesafeler kısa. ayrıyetten insanın bisitletsizken bile zor bindiği o yeşil otobüslere bir de bisikletle binmeye çalıştığımı düşünemiyorum bile. olsa güzel olur evet, olmalı mı evet, gerekli mi hayır, olur mu hayır. sağlıcakla...
Temmuzun başında Eskişehir'deyim. Hem şehir hem de yol bisikletine sahibim. Semt olarak Opera taraflarındayım. Gökmeydan taraflarındada sıkça görebilirsiniz beni.
Arkadaslar ozel halk otobuslerine dikkat edelim lutfen.
Bugun sabah ise gitmek icin pedallarken ogretmen evi karsisinda bir maganda ile karsilastim. Kaza olmadi. Cana ve mala zarar gerceklestirdi maganda.
@Serhat. Gruba Alabilirsiniz. Kaza gecirdim Omur iligim kırılmıştı bisiklet kazasında..Bisikleti daha iyi bir sekilde yeniledim.Kaza 1 yıl önce oldu..Bu ayın 20 sinde yavastan baslayacagım..
Carraro 052 Race Profil Resimimde görünen..
Özelden No veriyorum.
Eskisehir/Osmangazi Univ. Ev.