Scudo Sports

Eskişehir

Scudo
@MetehanDerici
ok ozelden tel ini yaz bi konusalım

arkadaslar lastikler verilmiştir...

(link) 30 ağustos zafer bayramı etkinliğine arkadaş listemizi davet edelim ki ; daha güzel daha coşkulu olsun.

Hayırlı günler arkadaşlar;
Bir sorum olacaktı,yeni konu açıp işgal etmemek için buradan sorayım dididm...
Fitness a gitmeyi düşünüyorum ve dün Turunç Otel'deki fitness salonunu gezdim ve beğendim.:harika:
Sorum şu;
Acaba içinizde giden bilen var mıdır?? Fiyatı indirimdeymiş iyi fiyat mıdır???
(900 TL - Yıllık) diyorlar:kötü::kötü:

Aramıza hoşgeldin sefalar getirdin.

13230098_248999498795648_2318443750330258630_n.jpg

@tolga kut akın bisiklet kapandı vişnelikte muratoğlu bisiklet var ama sedona servisi volkan bisiklet

Dosyalar

• 13230098_248999498795648_2318443750330258630_n.jpg
    13230098_248999498795648_2318443750330258630_n.jpg
    139,7 KB · Okunma: 1
  • Beğen
Tepkiler: Erhan Ertan
Serhat hocam size msj attın yeni telimi. Tekrar ekler misiniz gruba?

LG-K350 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Holiganguc bidaha mesaj atar mısınız isim ile birlikte rica etsem?

Nasılsınız arkadaşlar..

Selam arkadaşlar herkesin Kurban bayramı şimdiden mübarek olsun...

(link) etkinliğimize bekleriz..

Eskişehirli bisikletçiler uyuyor galiba yaşam tepkisi verin..

Öncelikle herkese merhaba bisiklette yeni sayılırım çocukluk tecrübeleri hariç. Eskişehirde yaz döneminde çadırlı kamp yapanlar var mı?. bir de bisiklet bakım tamir vs. konularda yardımcı olacak kişiler varmı :D

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@aspera sadece yaz değil, tüm mevsimlerde etkinlikler mevcut. Bunları sosyal medyadan takip edebilirsin. Tamir konusunda volkan bisiklete guvenebilirsin. Onun dışında Bazi problemlerin cevabini buradan da bulabilirsin. Aramıza hoş geldin.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
İyiyiz :) ama havalar soğudu bisiklete pek binemez oldum. 2-3 ay mtb kullandıktan sonra nedendir bilmiyorum ama aklım yol bisikletine kaydı araştırmaya başladım yaza kadar alacağım muhtemelen :) sedona 610 salcano xrc040 carraro cr022 yada kron racer 2000 aklımda bunlar var.

• Beğen
Tepkiler: Holiganguc
arkadaşlar elimde 26x2.10 az kullanılmış lastikler var bunları bi arkadaşıma vermeyi dusunuyorum. lastigim yarıldı yırtıldı bu yuzden kullanamıyoum diyen varsa yanıt versin. elden teslim edecem....

• Beğen
Tepkiler: zsinankarabulut
Selamun aleyküm 3-4seneden beri bisiklete elimi sürmemiştim ama iki teker sevgisinden tekrar başlamaya karar verdim gözü karartip bi bisiklet aldım. Bu kullanmadığım zamanda baya biseyler değişmiş çok güzel gruplar ortaya çıkmış kendimi yabancı görüyorum acaba banada aranızda bir yer var mıdırr:srnsml:

Öncelikle herkese selamlar. 3-4senedir bisiklete aravermistim. Ama şimdi tekrar geri döndüm fakat bisiklet gruplarıyla olsun çevresiyle olsun çok yabanci durumdayım. Benide araniza almakta yardımcı olabilir misiniz güzel arkadaşlıklarin olduğu bisiklet çevresini özledim. Bu arada bi hayırlı olsun alırım:)IMG_20161222_140647.jpg

@karacaburak Eskişehir Bisiklet durağı grubunun turlarına bekleriz tabiki havalar düzelmeye başladığında..Facebooktan takip edebilirsiniz

Günaydın arkadaşlar nasılsınız? Eskişehirli dostlarımız havalar soğuk gittiği için uyuyor sanırım...

@Serhat.
Ben 2 hafta önce şehir içinde gezdim kar varken.
İlk defa karda bisiklet bindim çok güzel oldu ama şimdi kar kalmadı:(:(:(
Karda piknik yapamadım....:agla:

• Beğen
Tepkiler: Serhat.
Geri