Scudo Sports

Eskişehir

Markete filan giderken bir o tedirginliği yaşıyorum onun haricinde yaz kış garajda oluyor. Çalınma olayları var ama

• Beğen
Tepkiler: Holiganguc
Scudo
@brkltprmk
Ben bisiklet çalınacak diye her markete gidemiyorum..:(sadece kapalı otopark olanları tercih ediyorum.
Koçtaş o yönden iyi:harika::harika:

@Emre Yönlüer

Avm filan önüne kilitliyorum ama hız ölçeri lambaları alıyorum [emoji23][emoji23]

• Beğen
Tepkiler: Sezai tunacay
Affınıza sığınarak bir soru daha sormak istiyorum. Eskişehir Batıkent'ten şehre gidişte kullanılan çevre yolundan otogar istikametine giden yol bisiklet kullanımı için emniyetli mi? (Trafik tecrübesi olan biris için)
Eskişehir'de bisiklet yolu olan yerler var mı? Araç sahiplerinin saygısı diğer illerdeki gibi mi?

HAYATATRİBÜNDENBAKANLAR

batıkentten cikip tepebaşı istikametinden sehir markezine inebilirsin. ama illa çevreyolundan gitcem diyosan bat ciklar var arka çakarını acarsın sağdan konrollu gidersen güvenlidir....

@aydın tuzersoy Çok teşekkür ederim. Rüzgarlık alacağım. Fosforlu ve görülür renkli bir rüzgarlık bulabilirsem veya fosforlu kalın şeritler kullanırsam daha iyi olur sanırım.

HAYATATRİBÜNDENBAKANLAR

şahsen tecrübe olsada batıkentten çevre yolundan değil de tepebaşı istikametinden daha iyi çünkü bizler dikkatli olsakta bazı araçlar bizleri görmüyor bazıları da görüp görmemezlikten geliyor o yüzden siz nereden giderken güvende hisediyorsanız size kalmış..

• Beğen
@Holiganguc
Decathlondan kalenji marka bir ruzgarlik aldim. Yakin zamanda. Kosu icin uretilmis fakat bisiklete de gayet uygun bence. Bi bak derim. Ben 39 liraya almistim zam gelmis. (link)

ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
@Serhat.
Hocam çok saolun. Ben Batıkent'ten Hava Üssü gideceğim. Çevre Yolu diye düşünmüştüm. Başka seçenek var mı?

@kadirkartal

Hocam çok saolun. İnceleyeceğim.

HAYATATRİBÜNDENBAKANLAR

eskişehir içi bisiklet sevdalılarından oluşan bir whatsap grubu kurduk katılmak isteyenler özelden numara ve isim bırakırsa sevinirim

• Beğen
@Serhat. özelden telefon numaramı ve ismimi bıraktım :)

Bu arada sene 2013 de bir konu açmışım ilk bisiklet alırken salcano NG 650 şimdi daha dün bisikletimi yeniledim forum aklıma geldi bir bakınayım dedim :) 3 yıl sonra tekrardan :)

Hocam öncelikle Eskişehir iklim olarak kışı çok yazı az bir şehir.
yağmur ve rüzgar geçirmez bir mont (nefes alabilen) ayrıca bisiklet için çamurluk (özellikle yağışlı havalarda) ayrıca iyi bir pedli tayt(şort) ve su geçirmez bir pantolon iş görür.

@ysnka83 su geçirmez pantolon şart :) kızılinler'e gidecektim 1 ay kadar oldu sanırım. İnce bir hırka ile buz gibi oldum. Eve gelesiye üst baş herşey sırıldıklam. Tabi çamurluk da olmayınca tüm su üstümüze :) hazırlıksız amatör bir tur olmuştu :D dersimizi aldık

• Beğen
Merhabalar.
Haftada bir iki kere ise gidip gelirken omur-organize arasini gitmeyi dusunuyorum. Gecen senede haftada bir iki kere bisiklet ile gidip gelmistim. Ama bu sene onu yapabilmek icin normal surusler ile azda olsa kondisyon yuklemem lazim...

?????(Muhtemelen Batıkent) 'dan CS 227 :)

HAYATATRİBÜNDENBAKANLAR

• Beğen
Tepkiler: Serhat.
Geri